توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند یک فرد برای اخذ ای نماد
Ideaprdaz masih
August 8th, 2018, 19:42
با سلام دوستان گرامی !
ما به یک فرد نیاز داریم تا ای نماد را برای ما اخذ کند !
نه خلافی کردیم و نه خداراشکر مشکل قانونی داریم !
-شماره ثابت داریم
-آدرس هم میدیم خدمتتان
-بخش چک لیست را هم شما کمک می کنید !
فقط این ای نماد کلافه کرده مار را !
اطلاعات هم می دهیم خدمتتان ! اگر هم تواناییشو دارید ظرف 3 هفته تا یکماه بگیرید هم که خیلی عالی میشود چون مدارم ما رو بعد چند وقت هنوز تایید نکردند دوستان !
مراحل اداری مانند دفترخانه و.... هم خودم می روم ! با تشکر از توجه شما (اگر هم تهران باشید یک پوینت مثبت خواهید داشت ! )
gharibion
August 8th, 2018, 20:08
با سلام دوستان گرامی !
-شماره ثابت داریم
-آدرس هم میدیم خدمتتان
اطلاعات هم می دهیم خدمتتان ! اگر هم تواناییشو دارید ظرف 3 هفته تا یکماه بگیرید هم که خیلی عالی میشود چون مدارم ما رو بعد چند وقت هنوز تایید نکردند دوستان !
مراحل اداری مانند دفترخانه و.... هم خودم می روم ! با تشکر از توجه شما (اگر هم تهران باشید یک پوینت مثبت خواهید داشت ! )
در چه مرحله ای به مشکل خورده اید ؟
OmizbanCo
August 8th, 2018, 21:02
درود
در ارتباط باشید
تلگرام abusecare
زمان تهیه 5 روز الی 15 روز
موفق باشید
رایگان
leberman
August 8th, 2018, 22:09
سلام بنده هم باشون مشکل داشتم دیگه نزدیک بود کار به یقه و یقه کشی بکشه که تایید کردن!
تنها راهش اینه که هر روز ایمیل بزنید بهشون و باهاشون تماس بگیرید. خاطرم هست 2 روز پشت سر هم تماس گرفتم تا اینکه بالاخره جواب دادن و تایید کردن.
ولی خب ای نماد فکر نمیکنم عمر زیادی داشته باشه و به زودی سازمان دیگری مثل صنف کسب و کارهای اینترنتی کنترل امور رو بدست میگیره . (البته پیش بینی خودم هستش)
takmizbannet
August 9th, 2018, 00:34
سلام ، پیام اول تاپیکتو خوندم دیدم مثل خودم توی دردسری پ.خ پیام بده واست انجام میدم با قیمت توافقی! حداکثر 1 ماه طول میکشه! افرادی که میان میگن 10 روزه انجام میدیم چطوری میتونن انجام بدن مگه دست ایناست ؟
+ چک لیستتم خودم اوکی میکنم ( قانون مندی و ... )
almandata
August 9th, 2018, 01:04
سلام ای نماد خیلی سریع شده جدیدا ،خواستید ایراداتی که ازتون میگیره رو خصوصی کنید راهنمایی کنم برای دریافت
این کارها،چیزی نیست که بخواین براش هزینه کنید
shivahost
August 9th, 2018, 01:45
با سلام دوستان گرامی !
-شماره ثابت داریم
-آدرس هم میدیم خدمتتان
پیام بدید تلگرام براتون درست می کنیم: @hamedrx
Ideaprdaz masih
August 9th, 2018, 09:28
سلام بنده هم باشون مشکل داشتم دیگه نزدیک بود کار به یقه و یقه کشی بکشه که تایید کردن!
تنها راهش اینه که هر روز ایمیل بزنید بهشون و باهاشون تماس بگیرید. خاطرم هست 2 روز پشت سر هم تماس گرفتم تا اینکه بالاخره جواب دادن و تایید کردن.
ولی خب ای نماد فکر نمیکنم عمر زیادی داشته باشه و به زودی سازمان دیگری مثل صنف کسب و کارهای اینترنتی کنترل امور رو بدست میگیره . (البته پیش بینی خودم هستش)
بله و ما واقعا قصدمان خیر هستش عزیز !
چون می خواهیم فضای امنی برای کاربران ایجاد کنیم اگر بگذارند !
ایمیل بزنیم به نظر شما تاثیر داره ؟
- - - Updated - - -
سلام ، پیام اول تاپیکتو خوندم دیدم مثل خودم توی دردسری پ.خ پیام بده واست انجام میدم با قیمت توافقی! حداکثر 1 ماه طول میکشه! افرادی که میان میگن 10 روزه انجام میدیم چطوری میتونن انجام بدن مگه دست ایناست ؟
+ چک لیستتم خودم اوکی میکنم ( قانون مندی و ... )
10 روزه که تقریبا محاله ! این دوستان یا .. دارند یا خیلی .. هستند ! الان برای ما 10 روزه که هنوز تایید نکردند مدارک رو !
واقعا یک ماهه می توانید ؟
- - - Updated - - -
پیام بدید تلگرام براتون درست می کنیم: @hamedrx
چشم امروز بعد از ظهر به شما پیام می دهم دوست گل و گرامی !
- - - Updated - - -
سلام ای نماد خیلی سریع شده جدیدا ،خواستید ایراداتی که ازتون میگیره رو خصوصی کنید راهنمایی کنم برای دریافت
این کارها،چیزی نیست که بخواین براش هزینه کنید
سلام دوست گرامی !
واقعا سریع شده ؟ من یادم هست قبلا نواقعا چک لیست را دو روزه بررسی می کردند الان تو سامانه جدید حتی تیکت رو 3 روز لفت می دهند یک پاسخ بدهند !
از کجا در اتباط باشیم ؟
- - - Updated - - -
در چه مرحله ای به مشکل خورده اید ؟
ما دو نفر هستیم ! اون دوست بنده در حساب خودش ثبت کرد که اصلا نگذاشتند و می دونستم دلیلش را
من الان در پنل خود ثبت کردم هنوز زده :
مدارک بررسی نشده
اگر حدود 10 روز فقط این پروسه طول بکشد اون وقت مرحله تایید چک لیست خیلی زمانبر خواهد بود.
می خواستم ببینم شاید شما دوستان که گرفتید راحت تر گرفتید و راه گرفتن سریعترش چیه ؟
اگر هم بحث هزینه هست موردی ندارد
- - - Updated - - -
درود
در ارتباط باشید
تلگرام abusecare
زمان تهیه 5 روز الی 15 روز
موفق باشید
رایگان
دوست گرایمی قصد بی احترامی و... نداشتم
ولی ممکنه یکم توضیح بیشتر بدهید ؟
موردی که هست اینه که خب بعد چند روز هنوز مدارک ما بررسی و تاییید نشده است ! نمی توانم درست تصور کنم 5 تا 15 روز را
تهران هستید ؟ می توانید کتبی ضمانت کنید این تایم را (هزینه اش هم پردخات می کنیم خدمتتان )
shivahost
August 9th, 2018, 11:56
در یکماه گذشته 4 عدد نماد برای سایت های مختلف مشتریان گرفتیم. اگر همه شرایطشان را داشته باشید مشکلی نیست برای شما هم کارهاش رو انجام می دهیم. فقط باید هزینه زحمات و پیگیری های ما رو تقبل کنید :x
OmizbanCo
August 9th, 2018, 17:56
- - - Updated - -
دوست گرایمی قصد بی احترامی و... نداشتم
ولی ممکنه یکم توضیح بیشتر بدهید ؟
موردی که هست اینه که خب بعد چند روز هنوز مدارک ما بررسی و تاییید نشده است ! نمی توانم درست تصور کنم 5 تا 15 روز را
تهران هستید ؟ می توانید کتبی ضمانت کنید این تایم را (هزینه اش هم پردخات می کنیم خدمتتان )[/QUOTE]
در ارتباط باشید برای حدود 15 سایت نماد اعتماد تهیه کردیم
تلگرام در امضا
خیر تهران نیستم بندرعباس هستم