توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل احتمالی Cloudflare!!!
guardesign
August 6th, 2018, 13:43
سلام دوستان
من یه فروشگاه وردپرسی دارم که از cloufflare استفاده کردم روی pc سایت میاد بالا بدون مشکل اما توسط موبایل کلا بالا نمیاد با همه مرورگرها هم تست کردم به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه اما سایت های دیگه که از Cloudflare استفاده نکردم با موبایل میاد بالا
از طرفی توسط دوستانم چکردم برای بعضی ها اومد بالا !!!!
ممنون میشم کمک کنید
gdfire
August 6th, 2018, 15:47
اگه اونی که حدس میزنم باشه مشکل از مخابراته قدیمی نیست اداهاش بعد یه بازه زمانی درست میشه
abolfazlll
August 7th, 2018, 08:31
سلام دوستان
من یه فروشگاه وردپرسی دارم که از cloufflare استفاده کردم روی pc سایت میاد بالا بدون مشکل اما توسط موبایل کلا بالا نمیاد با همه مرورگرها هم تست کردم به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه اما سایت های دیگه که از Cloudflare استفاده نکردم با موبایل میاد بالا
از طرفی توسط دوستانم چکردم برای بعضی ها اومد بالا !!!!
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد مشکل از قالب فروشگاهتون هست
AlienX
August 7th, 2018, 09:06
سلام، Cloudflare تنظیمات بسیار زیادی واسه سایت داره و یک قسمت جدا برای موبایل هم داره، اگر بلد باشید با تمام تنظیماتش کار کنید مطمئنا سایت با موبایل هم بالا میاد، متاسفانه اکثر افراد فقط Cloudflare رو روی سایت ست میکنن و تمام در صورتی که اینطور نیستش، باید کاملا از داخل خود Cloudflare تنظیمات بهینه سازی انجام بشه که بسته به هر سایتی تنظیمات تخصصی نیاز هستش
NaSRI
August 10th, 2018, 17:23
ما این مشکل را روی بستر ssl داشتیم که از مخاربات بود.