توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میشه توی عنوان وردپرس کد php قرار داد؟
سیدرضا بازیار
August 5th, 2018, 14:07
من میخوام توی عنوان وردپرس یه کد php بزارم که یه متن خاص رو نمایش بده
مثلا روز های شنبه عنوان این باشه: تاریخ امروز - شنبه
روز های یکشنبه: تاریخ امروز - یکشنبه
و...
به همین ترتیب هر روز عنوان اون مطلب تغییر کنه
هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه (میخوام توی کد های single.php تغییری ایجاد نکنم. چون قالب لایسنس دار هست و آپدیت میشه)
راهی وجود داره که کد php توی عنوان مطلب وردپرس بزارم؟
wapmaster
August 5th, 2018, 14:14
با سلام و احترام
خوب شما میفرمایید تغییری توی قالب ایجاد نشه ,چطوری میخواید متنهایی که نمایش بدید رو فراخوانی کنید ؟ یعنی داخل باکس title کد php اجرا کنید ؟!:39:
افزونه اختصاصی میشه نوشت ولی بازم function.php قالب باید ویرایش شه ,عملکرد افزونه هم انتخاب پست مورد نظر جهت نمایش متنی خاص !
سیدرضا بازیار
August 5th, 2018, 14:20
با سلام و احترام
خوب شما میفرمایید تغییری توی قالب ایجاد نشه ,چطوری میخواید متنهایی که نمایش بدید رو فراخوانی کنید ؟ یعنی داخل باکس title کد php اجرا کنید ؟!:39:
مثلا واسه نمایش کد php در ویرایشگر وردپرس از افزونه مخصوص PHP استفاده میکنم که کد رو توی یه پیج میزارم و اجرا میکنه. بعد مثلا با استفاده از [code_php_plugin id="1"] کد رو برام فراخوانی میکنه. نیازی به ویرایش قالب هم نداره!
حالا این روش توی ویرایشگر وردپرس کار میکنه اما توی عنوان کار نمیکنه. توی یوئست سئو هم کار نکرد
دنبال یه روشی مانند این افزونه هستم. اما صبح تا حالا اینترنت رو زیر رو رو کردم و به نتیجه نرسیدم 8-|
sazsaz
August 5th, 2018, 15:51
برای این کار می تونید تایتل وردپرس را به کد زیر تغییر داده و افزونه جلالی را فعال کنید
<title>امروز : <?php echo jdate('j F Y ');?><?php if( is_home() || is_front_page() ) bloginfo('name'); else wp_title(''); ?></title>
برای اطلاعات بیشتر می تونید در انجمن وردپرس ایرانی مشکلات خود را مطرح کنید
سیدرضا بازیار
August 5th, 2018, 15:59
برای این کار می تونید تایتل وردپرس را به کد زیر تغییر داده و افزونه جلالی را فعال کنید
<title>امروز : <?php echo jdate('j F Y ');?><?php if( is_home() || is_front_page() ) bloginfo('name'); else wp_title(''); ?></title>
برای اطلاعات بیشتر می تونید در انجمن وردپرس ایرانی مشکلات خود را مطرح کنید
خب کد رو آماده کردم
الان کجا باید این کد رو اجرا کنم؟
میخوام فقط واسه یکی از مطالب خاص سایتم این قابلیت فعال بشه
reza98
August 5th, 2018, 16:17
خب کد رو آماده کردم
الان کجا باید این کد رو اجرا کنم؟
میخوام فقط واسه یکی از مطالب خاص سایتم این قابلیت فعال بشه
<?php if ( is_single('post-id') ) { ?>
امروز : <?php echo jdate('j F Y ');?><?php if( is_home() || is_front_page() ) bloginfo('name'); else wp_title(''); ?>
<?php } else { ?>
//code title
<?php } ?>
به سبک وردپرس
<?php if ( is_single('post-id') ): ?>
امروز : <?php echo jdate('j F Y ');?><?php if( is_home() || is_front_page() ) bloginfo('name'); else wp_title(''); ?>
<?php else: ?>
//code title
<?php endif; ?>
sazsaz
August 5th, 2018, 16:24
آفرین به آقا رضا که شرط را نیز اضافه کرد
در هدر قرار دهید
سیدرضا بازیار
August 5th, 2018, 17:23
<?php if ( is_single('post-id') ) { ?>
<?php } else { ?>
//code title
<?php } ?>
به سبک وردپرس
<?php if ( is_single('post-id') ): ?>
<?php else: ?>
//code title
<?php endif; ?>
مشکل اینجاست که هر هفته یه بار قالب آپدیت میشه و کد های اضافی در قالب پاک میشه. پس نباید در ساختار قالب تغییر ایجاد کنم
راهی هست که این کد رو در عنوان پست بزارم و اجرا بشه؟
یه چیز شبیه به این افزونه: (این افزونه کار نکرد =(( )
https://fa.wordpress.org/plugins/allow-php-execute
reza98
August 5th, 2018, 18:05
مشکل اینجاست که هر هفته یه بار قالب آپدیت میشه و کد های اضافی در قالب پاک میشه. پس نباید در ساختار قالب تغییر ایجاد کنم
راهی هست که این کد رو در عنوان پست بزارم و اجرا بشه؟
یه چیز شبیه به این افزونه: (این افزونه کار نکرد =(( )
https://fa.wordpress.org/plugins/allow-php-execute
درصورتی که مایل بودید افزونه ای که بخواهید رو واستون طراحی میکنم ، تلگرام در تماس باشید. itreza7
ایران نشر
August 5th, 2018, 18:45
بايد از قابليت child theme استفاده كنيد تا با آپديت قالب تنظيمات و تغييرات شما از بين نره
abolfazlll
August 6th, 2018, 00:12
من میخوام توی عنوان وردپرس یه کد php بزارم که یه متن خاص رو نمایش بده
مثلا روز های شنبه عنوان این باشه: تاریخ امروز - شنبه
روز های یکشنبه: تاریخ امروز - یکشنبه
و...
به همین ترتیب هر روز عنوان اون مطلب تغییر کنه
هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه (میخوام توی کد های single.php تغییری ایجاد نکنم. چون قالب لایسنس دار هست و آپدیت میشه)
راهی وجود داره که کد php توی عنوان مطلب وردپرس بزارم؟
سلام اگر برای یک نوشتتون این امکان و میخاید یک قال برگه اختصاصی بسازید و در قسمت برگه های وردپرستون اون قالب برگی که ساختید و انتخاب کنید
سیدرضا بازیار
August 6th, 2018, 00:46
سلام اگر برای یک نوشتتون این امکان و میخاید یک قال برگه اختصاصی بسازید و در قسمت برگه های وردپرستون اون قالب برگی که ساختید و انتخاب کنید
قبلا واسه خیلی کار ها از این روش استفاده میکردم
به طرز عجیبی نمیشه واسه قالبم برگه اختصاصی بسازم
برگه میسازم اما در بخش قالب ها چیزی ظاهر نمیشه:106:
esi20
August 6th, 2018, 11:49
سلام
مورد اول برای اینکه تغییراتی که اعمال میکنید از بین نره باید از چایلد تم (https://codex.wordpress.org/Child_Themes) حتما استفاده کنید.
مورد دوم اینکه وردپرس هوک داره و نباید مستقیم فایل header.php رو ویرایش کنید.
برای قضیه تغیییر عنوان صفحه دو تا هوک مدنظره wp_title هوک اصلی وردپرس برای این کاره که وقتی افزونه Yoast SEO فعال باشه دیگه کار نمیکنه اون هوک و باید از هوک wpseo_title بهره برد.
که جای 7 توی کد باید آیدی پست مورد نظر رو بنویسید.
پ.ن : کدی که دادم رو باید در فایل functions.php چایلد تم یا تم اصلی بذارید.
abolfazlll
August 7th, 2018, 11:40
قبلا واسه خیلی کار ها از این روش استفاده میکردم
به طرز عجیبی نمیشه واسه قالبم برگه اختصاصی بسازم
برگه میسازم اما در بخش قالب ها چیزی ظاهر نمیشه:106:
منم برام همچین مشکلی پیش اومده اما دوتاکار و میتونی انجام بدی: 1-کد های قالب برگه رو بررسی کن شاید چیزی رو جا انداختته باشی 2-قالب و عوض کن یک قالب برگه براش بساز ببین اسمش میاد