ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اهمیت تجربه کاربریux در سئو سایت



arinatarh.ir
August 4th, 2018, 19:01
تجربه کاربری ux و سئو سایت ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند. فرضیه اشتباهی وجود دارد که می‌گوید سئو تنها شامل لینک سازی و استفاده از عبارت های کلیدی مرتبط در محتوا است. با اینکه این دو استراتژی بسیار مهم هستند، گوگل و دیگر موتورهای جستجو موارد بسیار بیشتری را برای رنک کردن وب سایت ها در نظر می‌گیرند.

فاکتورهایی که تجربه کاربری (User Experience) را تشکیل می‌دهند، در تکنیک های سئو مهم هستند. اینکه آیا سایت شما سریع، امن و موبایل فرندلی است؟ آیا محتوای باکیفیتی در سایت خود دارید که کاربران با آن ارتباط برقرار کنند و آنها را تشویق به ماندن در سایت شما کند؟ آیا سایت شما سریعا بارگذاری شده و بررسی آن ساده است؟

اینها معیارهایی هستند که گوگل و دیگر موتورهای جستجو زمان رتبه بندی وب سایت ها در نظر می گیرند. با توجه به مواردی که گفته شد، این مطلب را مطالعه کنید تا بهتر متوجه شوید تجربه کاربری ux چه ارتباطی با بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجو دارد.

چرا UX برای سئو اهمیت دارد

گوگل طی سال های گذشته، تغییرات زیادی کرده است. این غول موتور جستجو به طور منظم الگوریتم های خود را به‌روز می‌کند تا اطمینان حاصل کند برای کاربران بهترین نتایج نمایش داده می شود. در هر آپدیتی که گوگل ارائه می دهد، بیشتر بر روی کاربر و کاربر پسند بودن نتایج تمرکز می‌کند. ما تغییراتی در صفحه نتایج جستجو (SERP) مانند پنل دانش (Knowledge Panels) و Rich Snippet و آپدیت های الگوریتمی می بینیم که نشان می دهند تجربه کاربری ux چقدر برای گوگل مهم و حیاتی شده است. کافی است به الگوریتم RankBrain توجه کنید تا متوجه صحبت های من شوید.

معرفی RankBrain

الگوریتم RankBrain در سال 2015 معرفی شد و سومین فاکتور بسیار معنادار در تشخیص ارزش سئو وبسایت، تنها با توجه به محتوا و لینک ها تلقی می شد. RankBrain بیشتر به معیارهای رفتاری توجه می کند. برای مثال pages per session، بانس ریت، Dwell time(مدت زمان ماندن در سایت) و نرخ کلیک طبیعی (organic CTR). این معیار ها به موتور جستجو می گویند آیا کاربر تجربه خوبی در وب سایت داشته است یا خیر.

گذشته از اینها اگر کاربری وب سایت شما را چند بار بازدید کند، زمان خوبی را در آن سپری ‌کند و به سادگی بتواند در وبسایت شما گشت و گذار کرده و آن را بررسی کند، به گوگل این پیام را میدهد که تجربه کاربری خوبی داشته است و به این ترتیب رتبه وب سایت شما افزایش پیدا میکند. از سوی دیگر اگر کسی وبسایت شما را به محض ورود به آن ترک کرده و به صفحه نتایج گوگل باز گردد، به گوگل این پیام را می رساند که اطلاعاتی مرتبط با آنچه که می خواسته پیدا نکرده و همین مسئله باعث می شود رنک و رتبه شما کاهش پیدا کند.

UX و سئو برخی اهداف مشترک دارند

UX به سئو مربوط است به این دلیل که هر دو اهداف مشابهی دارند. اگر طی چند سال گذشته سئو سایت را دنبال کرده باشید، می دانید که دیگر سئو تنها به معنای رنک و رتبه گرفتن برای عبارت های جستجو نیست. حالا سئو می خواهد به جستجوکننده ها اطلاعاتی بدهد که پاسخ سوالاتشان است. اینجا است که UX و SEO با هم تعامل دارند. هدف هر دو آنها کمک به کاربران با ارائه اطلاعات مرتبط است. سئو به فرد، محتوایی که نیاز دارد را می دهد و UX زمانی که کاربر به یک صفحه وب می رود، به سوالاتش پاسخ می دهد