توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال به سرور مجازی
tavarish60
August 3rd, 2018, 21:56
سلام
هنگام اتصال به سرور با puttyخطای زیر و که در تصویر هست میده.به مدیر سرور هم اطلاع دادم.میگه سرور و ریست کردم و دیگه کاری ازم برنمیاد.آخه مگه میشه.من که به هیچی دسترسی ندارم حتی پنل سرور هم ندارم.پس باید چیکار کرد.احتمال داره آی پی سرور بلاک شده باشه.؟
البته بار اول نیست که اینجور میشه طی این یکی دوسال چند بار همینجور شد و دوباره با اطلاع داددن به مدیر سرور درست شد.اما الان 3 روزه که درست نشده
38384
yourhosting
August 3rd, 2018, 22:00
سلام
هنگام اتصال به سرور با puttyخطای زیر و که در تصویر هست میده.به مدیر سرور هم اطلاع دادم.میگه سرور و ریست کردم و دیگه کاری ازم برنمیاد.آخه مگه میشه.من که به هیچی دسترسی ندارم حتی پنل سرور هم ندارم.پس باید چیکار کرد.احتمال داره آی پی سرور بلاک شده باشه.؟
البته بار اول نیست که اینجور میشه طی این یکی دوسال چند بار همینجور شد و دوباره با اطلاع داددن به مدیر سرور درست شد.اما الان 3 روزه که درست نشده
38384
درصورتی که دسترسی به سرور ندارید وظیفه مدیر سرور ارائه پنل و یا ریلود سرور تا زمان حل مشکل است نه فقط ریبوت سرور!
Mehran18
August 3rd, 2018, 22:23
سلام
38384
درود
از اینترنت های دیگه بررسی کنید و مواردی مثل فایروال سرور رو بررسی کنید و اگر دسترسی به کل فطعه از سرویس دهنده بخواید براتون انجام بده