توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لایسنس دایرکتادمین لایفتایم
armin3000
July 31st, 2018, 18:24
سلام دوستان
یک عدد لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم نیاز دارم. از جای مطمئن تهیه شده باشه. پیشنهاد قیمتتون رو از طریق تلگرام https://t.me/earmink بفرستید.
با تشکر
RoobinaServer
July 31st, 2018, 18:40
سلام دوستان
یک عدد لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم نیاز دارم. از جای مطمئن تهیه شده باشه. پیشنهاد قیمتتون رو از طریق تلگرام https://t.me/earmink بفرستید.
با تشکر
با سلام
لایسنس سالانه میتوان خدمت شما تقدیم کرد :
http://www.roobinapanel.ir/cart.php?gid=13
سالانه 11.5 دلار + 50 دلار ست آپ اولیه
از جایی تهیه نشده است و با این خرید، مستقیم از روبینا سرور نماینده دایرکت ادمین تهیه مینمائید.
سایت اصلی روبینا سرور : http://www.roobinaserver.ir
باتشکر
armin3000
July 31st, 2018, 18:52
قیمتتون خیلی زیاده. لایسنس مستقیم و استفاده نشده هم کلا 49 دلار میتونم خودم تهیه کنم. ترجیحا لایسنسی که قبلا خریداری شده باشه که از نظر قیمتی خیلی کمتر در بیاد. ممنون
RoobinaServer
July 31st, 2018, 18:59
قیمتتون خیلی زیاده. لایسنس مستقیم و استفاده نشده هم کلا 49 دلار میتونم خودم تهیه کنم. ترجیحا لایسنسی که قبلا خریداری شده باشه که از نظر قیمتی خیلی کمتر در بیاد. ممنون
با سلام
کاربر عزیز قیمت قانونی در سایت دایرکت ادمین مشخص است سالانه 200 دلار و لایف تایم 299 دلار میباشد : https://directadmin.com/pricing.php که شما فقط 50 دلار بابت راه اندازی و 11.5 دلار سالانه برای هزینه نگه داری (تداوم در سرویس دهی واسط ایرانی به عنوان نماینده دایرکت ادمین) میپردازید یعنی ماهی کمتر از 1 دلار.
اگر به صورت غیر قانونی و در پنل نمایندگی مستقیم دایرکت ادمین (directadmin.com) یک تک لایسنس 49 دلار میتوانید تهیه کنید پیشنهاد میکنیم تهیه نمائید و سر چند دلار کمتر، مابقی دلارها را از بین نبرید(هرچند این سرویس هم مطمئن نیست و ممکن هست پنل بسته شود) که اگر هر نفری سودی از این کار نبرد سرویس نمیدهد یا اگر بدهد 100% جمع خواهد کرد. (بازار کاری باید در آمد داشته باشد تا تداوم داشته باشد وگرنه چرا کسی بخواهد سرویس بدهد ؟)
امیدوار هستیم در آینده شاهد تاپیک کلاه برداری از شما در انجمن نباشیم.
موفق باشید
باتشکر
ashadata
July 31st, 2018, 19:06
یک لایسنس ازاد دارم داخل پنل لایسنس ها
300 هزار تومان ( هزینه انتقال با شماست )
- - - Updated - - -
مستقیم و 49 دلار در صورت خرید تعداد بالا هست ( حداقل 20 واحد )
armin3000
July 31st, 2018, 19:11
با سلام
کاربر عزیز قیمت قانونی در سایت دایرکت ادمین مشخص است سالانه 200 دلار و لایف تایم 299 دلار میباشد : https://directadmin.com/pricing.php که شما فقط 50 دلار بابت راه اندازی و 11.5 دلار سالانه برای هزینه نگه داری (تداوم در سرویس دهی واسط ایرانی به عنوان نماینده دایرکت ادمین) میپردازید یعنی ماهی کمتر از 1 دلار.
اگر به صورت غیر قانونی و در پنل نمایندگی مستقیم دایرکت ادمین (directadmin.com) یک تک لایسنس 49 دلار میتوانید تهیه کنید پیشنهاد میکنیم تهیه نمائید و سر چند دلار کمتر، مابقی دلارها را از بین نبرید(هرچند این سرویس هم مطمئن نیست و ممکن هست پنل بسته شود) که اگر هر نفری سودی از این کار نبرد سرویس نمیدهد یا اگر بدهد 100% جمع خواهد کرد. (بازار کاری باید در آمد داشته باشد تا تداوم داشته باشد وگرنه چرا کسی بخواهد سرویس بدهد ؟)
امیدوار هستیم در آینده شاهد تاپیک کلاه برداری از شما در انجمن نباشیم.
موفق باشید
باتشکر
پست شما رو به دلیل توهین ریپورت میکنم. خیلیا از جمله خود من مشکلی برای خریدهای خارجی ندارن! و کسی هم که دایره لایسنس میخره اینقدرها از قیمتها و بازار و دلار و همه چیز اطلاع داره. وقتی نمیتونین سرویسی که مشتری میخواد رو ارائه بدین نهایتا توضیحتون و قیمت رو بدین و بفرمایید کنار. اینکه به دلیل نخریدن مشتری از شما بخواد اینقدر به شما فشار بیاد و توهین و تهمت بزنین فقط سطح پایین کسب و کار شما رو نشون میده.
خیلی از دوستان هستن لایسنس از قبل دارن و نیازی بهش ندارن. شما هم سعی کنید درامدتون از خدمات فنی باشه نه صرفا واسطهگری. که در این مورد هم نیازی به خدمات فنی نداریم و صرفا یک لاینسنس میخوایم.
یک لایسنس ازاد دارم داخل پنل لایسنس ها
300 هزار تومان ( هزینه انتقال با شماست )
مستقیم و 49 دلار در صورت خرید تعداد بالا هست ( حداقل 20 واحد )
ممنون. روی تلگرام پیام میدم. ترجیحا قیمت پایین تر مد نظرم هست. میام صحبت میکنیم.
RoobinaServer
July 31st, 2018, 19:16
پست شما رو به دلیل توهین ریپورت میکنم. خیلیا از جمله خود من مشکلی برای خریدهای خارجی ندارن! و کسی هم که دایره لایسنس میخره اینقدرها از قیمتها و بازار و دلار و همه چیز اطلاع داره. وقتی نمیتونین سرویسی که مشتری میخواد رو ارائه بدین نهایتا توضیحتون و قیمت رو بدین و بفرمایید کنار. اینکه به دلیل نخریدن مشتری از شما بخواد اینقدر به شما فشار بیاد و توهین و تهمت بزنین فقط سطح پایین کسب و کار شما رو نشون میده.
خیلی از دوستان هستن لایسنس از قبل دارن و نیازی بهش ندارن. شما هم سعی کنید درامدتون از خدمات فنی باشه نه صرفا واسطهگری. که در این مورد هم نیازی به خدمات فنی نداریم و صرفا یک لاینسنس میخوایم.
سلام مجدد
میتوانید ریپورت بفرمائید اما توهینی نشده است چه توهینی ؟ اگر فکر میکنید توهین شده است از شما پوذش میخواهیم ولی هدف ما فقط راهنمایی و آگاهی مشترک بوده است که ظاهرا میفرمائید از همه چی مطلع هستید.
اگر منظور شما این قسمت میباشد :
" امیدوار هستیم در آینده شاهد تاپیک کلاه برداری از شما در انجمن نباشیم."
این یعنی شما بیاید در انجمن چند وقت دیگر تاپیکی بزنید و ذکر کنید که شخصی که خرید کرده اید از شما کلاه برداری کرده است احتمالا فکر کرده اید ما به شما گفته ایم کلاه بردار که فرمودید توهین شده است :53:
هر کاری که درآمدی نداشته باشد ضرر دارد. برای همه سرویس های ما کلا لایسنس رایگان ارائه میشود نه مشترکینی که فقط لایسنس بخواهند.
به هر حال همانطور که فرمودید کنار رفته ایم و سرویسی با قیمت شما داده نمیشود و پست هم برای روشن شدن قیمت های اصلی حذف نشد.
انشالله موفق باشید
باتشکر
armin3000
July 31st, 2018, 19:32
سلام مجدد
میتوانید ریپورت بفرمائید اما توهینی نشده است چه توهینی ؟ اگر فکر میکنید توهین شده است از شما پوذش میخواهیم ولی هدف ما فقط راهنمایی و آگاهی مشترک بوده است که ظاهرا میفرمائید از همه چی مطلع هستید.
اگر منظور شما این قسمت میباشد :
" امیدوار هستیم در آینده شاهد تاپیک کلاه برداری از شما در انجمن نباشیم."
این یعنی شما بیاید در انجمن چند وقت دیگر تاپیکی بزنید و ذکر کنید که شخصی که خرید کرده اید از شما کلاه برداری کرده است احتمالا فکر کرده اید ما به شما گفته ایم کلاه بردار که فرمودید توهین شده است :53:
هر کاری که درآمدی نداشته باشد ضرر دارد. برای همه سرویس های ما کلا لایسنس رایگان ارائه میشود نه مشترکینی که فقط لایسنس بخواهند.
به هر حال همانطور که فرمودید کنار رفته ایم و سرویسی با قیمت شما داده نمیشود و پست هم برای روشن شدن قیمت های اصلی حذف نشد.
انشالله موفق باشید
باتشکر
آهان. بله. منظور دقیقا همین جمله بود که با این توضیح شما مشخص شد سوتفاهم شده. منم از شما عذرخواهی میکنم. برای اینکه مشکلی پیش نیاد نوشتم جای مطمئن. وضعیت بازار it کلا آشفتهاست و همونطور که شما هم مشکل دارید ما هم باید جوابگوی نیاز مشتری باشیم. مشتری از ما تقاضای سرور با لایسنس دایرکت ادمین کرده به همراه کانفیگ کامل و امنیت سرور و ...! و چون برای پروژهی وب سایتی هست که دست خودمون هست و با توجه به قیمتهای پایینتری که بهشون پیشنهاد شده ناچاریم قیمت پایین تری رو تهیه کنیم که حداقل سرور رو هم خود ما مدیریت کنیم.تمام این نکات و تفاوت لایسنسها و ... هم بهشون گفته شده. ولی تمرکز اصلیشون روی قیمت هست! امیدوارم شرایط همه ما بهتر بشه. موفق باشید :53:
NicCloud
August 1st, 2018, 01:17
با سلام با هزینه 370 هزار تومان قابل ارائه میباشد!
دارای اینماد الکترونیکی!