ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل هنگ بعد نصب ESXi

mydraft
July 30th, 2018, 20:40
سلام
روی یک سرور قدیمی ASUS نسخه 6.0 ESXi را نصب کردم کامل نصب شد و تمام شد و پیام ربوت داد. بعد ربوت سرور هنگ میکند و روی لگوی ایسوس میماند و هیچ واکنشی نشان نمیدهد حتی نمیتوانم وارد setup شوم. فکر کنم مشکل از هارد ها باشد چون بعد خارج کردن هارد ها تونستم وارد setup شوم
NaSRI
August 10th, 2018, 17:27
احتمالاش هست از هارد باشه، پیشنهاد میکنم esxi رو روی فلش نصب کنید و از اون طریق بوتش کنید ببیند اوضاعش چطوری هست.

Mehran18
August 11th, 2018, 00:43
سلام
روی یک سرور قدیمی ASUS نسخه 6.0 ESXi را نصب کردم کامل نصب شد و تمام شد و پیام ربوت داد. بعد ربوت سرور هنگ میکند و روی لگوی ایسوس میماند و هیچ واکنشی نشان نمیدهد حتی نمیتوانم وارد setup شوم. فکر کنم مشکل از هارد ها باشد چون بعد خارج کردن هارد ها تونستم وارد setup شوم
مدل سرور و پردازنده رو بفرمایین

سعی کنید از ننسخه اصلی و کرک نشده استفاده کنید

persian0568
October 4th, 2018, 22:44
با سلام

دوست عزیز پیشنهاد میکنم به سایت سازنده سرور یا سایت vmware رفته و چک کنید سرور شما با کدوم نسخه esxi سازگار هست و همون رو نصب کنید .ممکن نسخه ای که نصب میکنید با سرور درست مچ نیست یا حتی با ورژن raid controler شما همحانی نداره واسه همین هست که هارد رو در میارید مشکل حل میشه.پیشنهاد میکنم اول اینها رو چک کنید.چون خودم داخل سرور های قدیمی زیاد این مشکل رو دیدم که یا با نصب نسخه مناسب مشکل حل شده یا درایور raid مورد نظر رو نصب کردم و بعدش مشکلم حل شده.

موفق باشید.