توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه ملت باز میشه برای شما؟
nedapay
July 30th, 2018, 13:29
سلام
http://www.behpardakht.com/
باز میشه؟ درگاه شما وصل میشه از صبح؟
shivahost
July 30th, 2018, 13:39
کلا سایت های ملت چند ساعتی هست باز نمیشه
persiancoder
July 30th, 2018, 14:00
یکی پاش رفته رو سیم. برا ما هم باز نمیشه.
arminkit1
July 30th, 2018, 14:08
سلام
http://www.behpardakht.com/
باز میشه؟ درگاه شما وصل میشه از صبح؟
سلام
بدتر از این درگاه تو عمرم ندیدم" توی دو سال اخیر افتضاح شده و بجای رونق کسب و کار باعث خرابی توی کسب و کار میشه.
مخصوصا برای اونهایی که هاستشون در خارج از ایران باشه" یا مشکل قطعی اینچنینی دارن یا کلا از هاستهای خارجی به سرورشون مسدود میشه!
vpsman
July 30th, 2018, 14:36
با ای اس پی تماس گرفیتم ادرس dns دادن با اون باز میشه
شما هم تماس بگیرید
negarnovin
July 30th, 2018, 14:37
درگاه بانک ملت به پرداخت خوب بود ولی یکی دو ساله واقا خیلی قطعی داره الان سامان کیش خوب هستش همه سایت ها سامان کیش هستن!
Cyrus.The.Great
July 30th, 2018, 16:16
گویا مشکل سرورهاشون برطرف شده و الان در دسترس هست.
aminzadeh
August 7th, 2018, 10:28
دوستان درگاه ملت برای من وصل نمیشه خطای 35 می ده یا اگر وصل میشه بعد از خرید خطای 44 می ده (درخواست verfiy یافت نشد را میده)
مشکل از منه یا از بانک ملت
هاست هم خارجه
sarwhost
August 7th, 2018, 12:13
سلام فعلا قطعه درگاه
aminzadeh
August 7th, 2018, 12:17
سلام فعلا قطعه درگاه
خوشم میاد نه برا قطعی اطلاع رسانی می کنه نه برا وصلی
appleidir
August 7th, 2018, 12:20
تو این 1 ماه این دومین باره که سرورهاشون دچار اختلال میشه ,
mizbanwebhost
August 7th, 2018, 12:21
حداقل 6 ماه هست كه كنار گذاشتيم درگاه بانك ملت را .
احساس به اوج رسيدن و شكم سيري دارند .
و تقريبا چندين برابر ديگر در گاه ها قطعي دارند
sarwhost
August 7th, 2018, 12:36
حداقل 6 ماه هست كه كنار گذاشتيم درگاه بانك ملت را .
احساس به اوج رسيدن و شكم سيري دارند .
و تقريبا چندين برابر ديگر در گاه ها قطعي دارند
الان از کدوم استفاده میکنید و چقدر رضایت دارید ؟
Mehran18
August 7th, 2018, 12:43
آسان پرداخت شنیدم خیلی خوبه قطعی نداره به هر حسابی هم وصل میکنن اما چون ای نمد میخواد اینماد هم مطمعنا مالیات رد میکنه ما نگرفتیم
تو این 1 ماه این دومین باره که سرورهاشون دچار اختلال میشه ,
دقیقا ولی الان برطرف شد! از دیشب قطع بود
mizbanwebhost
August 8th, 2018, 09:50
كم قطعي ترين درگاه بانك سامان هست . در بدترين شرايط ساعات ديروز اين درگاه بدون مشكل پرداختي هاش انجام ميشد
refigh
August 8th, 2018, 14:25
آسان پرداخت شنیدم خیلی خوبه قطعی نداره به هر حسابی هم وصل میکنن اما چون ای نمد میخواد اینماد هم مطمعنا مالیات رد میکنه ما نگرفتیم
دقیقا ولی الان برطرف شد! از دیشب قطع بود
اسان پرداخت من دارم از ملت بدتره همش ناموفق میزنه
در حال حاضر ملت - سایان کارت - اسان پرداخت هیچکدام با ای پی غیر ایران وصل نیمشه و با ای پی ایران هم که وصل میشه مدام قطع ووصلی داره هی ناموفق میزنه
abolfazlll
August 8th, 2018, 16:13
كم قطعي ترين درگاه بانك سامان هست . در بدترين شرايط ساعات ديروز اين درگاه بدون مشكل پرداختي هاش انجام ميشد
در حال حاضر درگاه بانک سامان عملکرد بهتری از بقیه درگاه ها داره منم هروقت ببینم امکان انتخاب بین درگاه ها دارم بانک سامان و انتخاب میکنم
درضمن درگاه بانک ملتم قطع نیست مشکلی نداره
jamal
August 9th, 2018, 13:08
درگاه بانک ملت از یکی دو روز پیش قطع و وصل میشه. به طوری که برای یک پرداخت قطع میشه و برای یک پرداخت دیگه خیر!!!
حالا این قطعی ها هیچ!
دو روز پیش مبلغی که از طریق درگاه، فردا روزش به حساب بانکی واریز کردند، کمتر از میزانی بود که مشتری ها پرداخت کردند (یک 20 هزار تومن کمتر)!! تا الان هم واریز اصلاحیه اش نیومده!
میخام بدونم مال شما دوستان هم چنین مشکلی وجود داشته یا نه؟
1wp.ir
August 9th, 2018, 18:20
خوشم میاد نه برا قطعی اطلاع رسانی می کنه نه برا وصلی
اینطوری که باید هر روز خدا اعلامیه بدن که. در ضمن اینطور که مشخص هست قطعی ها برای خودشون هم غیر قابل پیش بینی هست. ولی اینطور که من چک کردم اوائل صبح ارور و قطعی بیشتر هست.
دو روز پیش مبلغی که از طریق درگاه، فردا روزش به حساب بانکی واریز کردند، کمتر از میزانی بود که مشتری ها پرداخت کردند (یک 20 هزار تومن کمتر)!! تا الان هم واریز اصلاحیه اش نیومده!
مورد داشتیم بعد از دو روز مبلغ به حساب اومده. البته یه بار حدود 2 سال پیش یه مبلغ عجیب و قریبی اومده بود توی حساب که بعدا مشخص شد در طی اون سال یه سری تراکنش بود که موفق بود اما به حساب ما نیومده بود و خودشون بعدا یجا به حساب واریز کردن
jamal
August 9th, 2018, 18:27
مورد داشتیم بعد از دو روز مبلغ به حساب اومده. البته یه بار حدود 2 سال پیش یه مبلغ عجیب و قریبی اومده بود توی حساب که بعدا مشخص شد در طی اون سال یه سری تراکنش بود که موفق بود اما به حساب ما نیومده بود و خودشون بعدا یجا به حساب واریز کردن
دست شون درد نکنه! اینکه به فکر ما هستند و با استفاده از اصل غافلگیری، برامون سپرده گذاری هم می کنند! :63:
البته سودش رو هم میدن یا نه؟ :76:
navid_nasim
August 9th, 2018, 19:14
متاسفانه درگاه بانک ملت برای بار چندم در این ماه مشکل داره و این باعث شد که خیلی دچار مشکل بشیم و بیشتر تراکنش ها معلوم نبود واریز شده نشده و .............................
چند هفته پیش با هاست های آلمان و خارجی با مشکل برخورد کردن که درست شد و دوباره چند روز پیش دوباره با هاست های خارجی از نو مشکل داشتن و توصیه میکردند هاست ایرانی ببگیریم و امروز دیدم ایندفعه با هاست ایران درگاهشون دچار مشکل شده به هین خاطر کلا قید درگاه بانک ملتو زدیم و غیر فعال کردیم ..............باهاشون تماس میگیریم پیشنهاد میدیم لطفا افزونه ها درگاهتونو درست کنید رو سایتتون قرار بدید میگن کار ما نیست حاضر نیستن افزونه درست کنن و برای راحتی کار خودشون این کار ور انجام بدن خیلی جالبه .....................