PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه .کام 145000 هزار تومان مگه میشه !!!

مینا-صیفی
July 30th, 2018, 09:07
درود چند سوال داشتم
1 : من 7 ساله دامنه . کام رو از irpowerweb دارم تمدید میکنم هر سال از 20 تومان تا 38 تومان دادم که خیلی خوب بود حالا الان دیدم 145 تومان شده تا چند روز پیش 99 تومان بود واقعا انقدر گرون شده برای همه ؟

2 : در پنل دامنه ام وقتی وارد میشم ID نوشته این همون کد انتقال هست ؟

3 : هر نماینده فروشی پنل مختلفی برای ثبت داره ؟ و اگر پنل ها مختلف هست اسم های پنل ها را میگید بدونم و اون شرکت اصلی که در خارج هست قبلا ها یادمه یه اسمی داشت بعدا همه انتقال دادن بخاطر تحریم الان اون مرکز اصلی اسمش چیه ؟

4 : اگر کسی نصف قیمت .کام رو بده چجوریه داستانش وقتی همه شرکت ها 2 برابر میدن دلیلش چیه ؟

خیلی ممنون

mizban97
July 30th, 2018, 09:10
درود چند سوال داشتم
1 : من 7 ساله دامنه . کام رو از irpowerweb دارم تمدید میکنم هر سال از 20 تومان تا 38 تومان دادم که خیلی خوب بود حالا الان دیدم 145 تومان شده تا چند روز پیش 99 تومان بود واقعا انقدر گرون شده برای همه ؟

3 : هر نماینده فروشی پنل مختلفی برای ثبت داره ؟ و اگر پنل ها مختلف هست اسم های پنل ها را میگید بدونم و اون شرکت اصلی که در خارج هست قبلا ها یادمه یه اسمی داشت بعدا همه انتقال دادن بخاطر تحریم الان اون مرکز اصلی اسمش چیه ؟

4 : اگر کسی نصف قیمت .کام رو بده چجوریه داستانش وقتی همه شرکت ها 2 برابر میدن دلیلش چیه ؟

خیلی ممنون

درود بر شما
بله عزیز در کف قیمت حدود 120 هزار تا 130 هزار تومن الان در میاد .
باقیش هم سود و کارمزد فروشنده می باشد .

نصف قیمت دادن میتونه از این باشه قبلا دلار ارزان خریدن و حسابشون هنوز موجودی دلار دارد .
برای همین به قیمت قبلی حساب می کنند تا محصول سریع فروش بره .

مینا-صیفی
July 30th, 2018, 09:15
درود بر شما
بله عزیز در کف قیمت حدود 120 هزار تا 130 هزار تومن الان در میاد .
باقیش هم سود و کارمزد فروشنده می باشد .

نصف قیمت دادن میتونه از این باشه قبلا دلار ارزان خریدن و حسابشون هنوز موجودی دلار دارد .
برای همین به قیمت قبلی حساب می کنند تا محصول سریع فروش بره .
پس مثله سرور نیست بتونند خیلی راه های کلک سوار کنند فقط اینا ثبت میکنند اگر نابود بشند سایتشون بسته بشه هیچ اتفاقی نمیفته برای دامنه ام ؟

سوال 2 و 3 هم پاسخ بدید ممنون میشم سپاس از شما

mizban97
July 30th, 2018, 09:22
پس مثله سرور نیست بتونند خیلی راه های کلک سوار کنند فقط اینا ثبت میکنند اگر نابود بشند سایتشون بسته بشه هیچ اتفاقی نمیفته برای دامنه ام ؟

سوال 2 و 3 هم پاسخ بدید ممنون میشم سپاس از شما

کد انتقال با نام EPP Code قابل مشاهده هست .
شما باید دنبال فروشنده معتبر باشید چون اگر زمانی خواستید دامنه رو منتقل کنید .
ممکن هست نیاز به تایید صاحب پنل باشد .
پنل مجزا بستگی به ریجسترار دارد که پنل خاصی در اختیار فروشنده گذاشته است یا خیر .
معمولا از اتصال whmcs به api تمام امور توسط مشتری قابل کنترل هست .

php?>
July 30th, 2018, 10:10
تمدید کنید ده ساله تا نشده 300 تومن

hoka
July 30th, 2018, 13:44

تائید میشه . اگر پول دارید چند ساله تمدید کنید که این مملکت چیزیش مشخص نیست غیر از گرون شدن همه چیز

arminkit1
July 30th, 2018, 13:46
درود چند سوال داشتم

خیلی ممنون

سلام
بله قیمت دلار هم یهو سه برابر شده مشخصه قیمت دامنه هم سه برابر میشه!

بله امکان انتقال وجود داره به هر رجیستر"

الان قیمتها حدود 120ت تا 140ت هست.

gdfire
July 30th, 2018, 14:02
ارز مملکت بی ارز شده طبیعیه باید هزینه بیشتر کنی چند ساله تمدید کن که ضرر نکنی

سیدرضا بازیار
July 30th, 2018, 14:15

کجا میتونیم تمدید کنیم؟
من توی میهن وب هاست خواستم تمدید کنم، گفتند بیشتر از ۱ سال ممکن نیست

php?>
July 30th, 2018, 14:24
کجا میتونیم تمدید کنیم؟

تو همون irpowerweb تو قسمت سفارش میتونید ده سال تمدید کنید مبلغش 1450000

shivahost
July 30th, 2018, 14:27
کجا میتونیم تمدید کنیم؟

فعلا با 115 تومان می تونیم براتون تمدید کنیم هر چند سال که مایل باشید.

مینا-صیفی
July 30th, 2018, 14:31
دوستان بنده انتقال دادم جای دیگه 78 تومان 1 سال .کام ولی همه جا 130 تا 145 بود

حالا 1 سوال پیش امده برام اگر اون نماینده سایتش جمع کنه کلا بره اون موقع کد انتاقال در سایت اون باشه و ما نگرفته باشیم از قبل دخیره نکرده باشیم اون موقع اون سایتم نیست نمیتونیم وارد بشیم تکلیف دامنه چی میشه ؟

negarnovin
July 30th, 2018, 14:36
قیمت دامنه .com بدون سود و هیچی نزدیم 10$ هستش با این قیمت میشه 145 تومان تاحالا هم آفر و جایی نصف قیمت . کام نمیده چون به ضرر طرف هست بدون سود میشه تازه نزدیک 120 تومان

مینا-صیفی
July 30th, 2018, 14:38
قیمت دامنه .com بدون سود و هیچی نزدیم 10$ هستش با این قیمت میشه 145 تومان تاحالا هم آفر و جایی نصف قیمت . کام نمیده چون به ضرر طرف هست بدون سود میشه تازه نزدیک 120 تومان
من خریدم انتقالم داد تموم شد . شاید دلار قبلا ها خریده در پنل داشته !!!
حالا جواب سوال پست قبلی رو میتوانید بدید ؟

hoka
July 30th, 2018, 16:26
من خریدم انتقالم داد تموم شد . شاید دلار قبلا ها خریده در پنل داشته !!!
حالا جواب سوال پست قبلی رو میتوانید بدید ؟

عزیز به زودی شاهد تاپیک کلا ه برداریتون نباشیم صلوات

آخه کی میاد حتی دلار قدیمیشو بده به قیمت همون موقع ؟ یه جای کار میلنگه . شاید دیگه نتونید هیچ وقت انتقال بدید دامنه رو و اون طرف ازتون پول بخواد موقع انتقال

در مجموع بو دار هست

مینا-صیفی
July 30th, 2018, 17:23
اگر اون نماینده سایتش جمع کنه کلا بره اون موقع کد انتقال در سایت اون باشه و ما نگرفته باشیم از قبل ذخیره نکرده باشیم اون موقع اون سایت نیست نمیتونیم وارد بشیم تکلیف دامنه چی میشه ؟

hoka
July 30th, 2018, 17:38
اگر اون نماینده سایتش جمع کنه کلا بره اون موقع کد انتقال در سایت اون باشه و ما نگرفته باشیم از قبل ذخیره نکرده باشیم اون موقع اون سایت نیست نمیتونیم وارد بشیم تکلیف دامنه چی میشه ؟

در بهترین حالت اکسپایر خواهد شد و در بدترین حالت توسط یک شرکت یا شخص ثبت و برای فروش با قیمت زیاد قرار میگیره

مینا-صیفی
July 30th, 2018, 17:42
در بهترین حالت اکسپایر خواهد شد و در بدترین حالت توسط یک شرکت یا شخص ثبت و برای فروش با قیمت زیاد قرار میگیره
پس کد انتقال رو اکثر افراد ذخیره میکنند از قبل پیش خودشون نگر میدارند یعنی ؟

hoka
July 30th, 2018, 17:51
پس کد انتقال رو اکثر افراد ذخیره میکنند از قبل پیش خودشون نگر میدارند یعنی ؟

بله ولی یه موضوعی هم هست اینکه بعضی وقت ها اون نماینده باید تائید انتقال رو بزنه ( البته تا جایی که میدونم )

takmizbannet
July 31st, 2018, 16:07
درود چند سوال داشتم

خیلی ممنون

بله عزیز متاسفانه قیمت ها حدودا همینه ( 120 تا 135 ت ) قیمت دلار همه چیز ما رو ورشکست کرده است.
مورد 4 رو باید بگم اول از همه مراقب باشید برخی موارد کلاه برداری است ولی برخی اوقات میتونه دوتا دلیل داشته باشه اول اینکه یک سایت خارجی که ازش پنل دارند تخفیف زده یا اینکه خودشون قبلا با دلار ارزان شارژ کردند و الان میخوان سریع بفروشند با اون قیمت میدن.

- - - Updated - - -

بله ولی یه موضوعی هم هست اینکه بعضی وقت ها اون نماینده باید تائید انتقال رو بزنه ( البته تا جایی که میدونم )
با سلام و احترام خیر الزاما این مورد نیاز نیست که توسط نماینده تایید بشه و اکثر پنل های معروف خود کاربر میتونه کد انتقال رو بگیره و ازش استفاده کنه