PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات سئو در سایت‌های وردپرسی



chemistry21
July 28th, 2018, 11:21
در چند سال گذشته توسط ابزار قدرتمند سمراش ( SEMrush ) مطالعات فراوانی بر روی مشکلات رایج سئو صورت گرفته است. در سال جاری، سمراش بیش از ۱۰۰ هزار سایت بالغ بر ۴۵۰ میلیون صفحه را تحت آنالیز قرار داده و رایج‌ترین مشکلات یافت شده در حوزه سئو را معرفی کرده است. از آنجایی که وردپرس یکی از مشهورترین سیستم‌های مدیریت محتوا است و سایت‌های مختلفی از آن استفاده می‌کنند سعی داریم در این مطلب به بررسی مشکلات و خطاهای رایج وردپرس در حوزه سئو و چگونگی برطرف کردن این اشکالات بپردازیم. برای فهم بهتر، مشکلات سئو وردپرس (https://radzad.com/blog/common-wordpress-seo-problems) را در سه دسته جداگانه بررسی خواهیم کرد:


مشکلات مربوط به پیمایش صفحات
مشکلات داخلی سایت
مشکلات فنی



مشکلات مربوط به پیمایش صفحات
۱- پیکربندی نادرست دامنه
در صورتی که سایت شما با هر دو آدرس WWW و بدون آن باز می‌شود با مشکل مواجه هستید. در این حالت این امکان که موتور جستجو تصور کند دو سایت با محتوای یکسان هستید زیاد است. این کار باعث امتیاز منفی و افت سئوی سایت شما خواهد شد. پیش از هر چیزی انتخاب کنید که کدام آدرس را می‌پسندید: https://skaarp.com یا www.skaarp.com. نکته جالب در مورد وردپرس این است که هر کدام از دو آدرس مورد ترجیح شما در قسمت تنظیمات پنل قابل انتخاب است. با انجام این کار آدرس دیگر به صورت خودکار به آدرس مورد ترجیح شما ریدایرکت می‌شود و در نوار آدرس مرورگر دقیقا همان چیزی که دوست داشتید نمایش داده می‌شود.






۲- ریدایرکت زنجیره‌ای
ریدایرکت زنجیره‌ای یعنی وقتی موتور جستجو وارد یک آدرس می‌شود به آدرس دیگری ارجاع داده ‌میشود و آن آدرس نیز به نوبه خود اسپایدر را به وبگاه دیگری می‌فرستد. اساسا ریدایرکت کردن حتی برای یک بار هم تا حدودی از اعتبار سایت هدف کم می‌کند چه بماند به اینکه اسپایدر را اینقدر دنبال نخود سیاه بفرستیم! وجود چنین مشکلی در سایت موتورهای جستجو را ناراحت می‌کند و قطعا تاثیر بدی بر روی سئو خواهد داشت. وقتی فهمیدید کدام لینک مشکل ریدایرکت زنجیره‌ای دارد کافی است تا آن را ویرایش کرده و مستقیما لینک مقصد را قرار دهید.






۳- لینک‌های داخلی شکسته
لینک‌های متصل شده به صفحات دیگر سایت ممکن است گاهی اوقات خراب شوند. مثلا صفحه‌ای که به آن لینک کرده‌اید اکنون حذف شده و یا آدرس آن چیز دیگری است. این کار ضمن اینکه تجربه کاربری بدی برای بازدیدکنندگان سایت شما خواهد داشت، به موتورهای جستجو نیز سیگنال‌های بدی ارسال می‌کند. با افزایش لینک‌های شکسته ممکن است موتورهای جستجو اعتبار کمی برای سایت شما در نظر گرفته و کمتر به آن سر بزنند. پس یکی از دلایل دیر به دیر ایندکس شدن سایت شما ممکن است زیر سر همین لینکهای شکسته باشد.


اگرچه روش‌های مختلفی برای تشخیص لینک‌های شکسته وجود دارد ولی برای کاربران وردپرسی بهترین روش استفاده از افزونه‌هایی است که برای همین منظور ساخته شده‌اند مثلا یکی از پلاگین‌های خوب برای این کار Broken Link Checker است. بعد از نصب و فعال‌سازی این افزونه آیتم جدیدی تحت عنوان بررسی کننده پیوند به قسمت تنظیمات اضافه خواهد شد که با کلیک بر روی آن عملیات جستجو برای لینک‌های شکسته به صورت خودکار آغاز شده و در بالای صفحه نشان داده می‌شود. طبیعتا هر چه وب‌سایت شما مطالب و لینک‌های زیادتری داشته باشد زمان بیشتری برای بررسی لینک‌های شکسته لازم است.






با کلیک بر روی لینک بالا، تمامی لینک‌های شکسته به تفکیک به همراه متن و آدرس آن نمایش داده می‌شود.




نکته جالب در مورد این افزونه این است که بدون مراجعه تکی تکی به هر پست همینجا می‌توانید آدرس‌های خراب را تصحیح کنید و یا کلا لینک مورد نظر را حذف کنید.


نکته: این افزونه منابع زیادی مصرف می‌کنید بنابراین بهتر است بعد از تمام شدن کارتان آن را غیرفعال کرده و سعی کنید فقط هر یکی دوماه از آن استفاده کنید.


۴- نداشتن نقشه سایت
نقشه سایت یک فایل xml ساده است که تمامی صفحات مهم داخل آن لیست شده است. این فایل در حکم یک نقشه راه برای گوگل است. خزنده گوگل با مراجعه به این فایل به راحتی با معماری لینک‌های داخلی سایت شما آشنا شده و به سرعت می‌تواند مطالب جدید را ایندکس کند. طبیعتا نداشتن این فایل یک فقدان بزرگ برای سئو محسوب شده چرا که گوگل ناچار است خودش بعد از پیمایش تمامی صفحات سایت چنین فایلی را بسازد. شما به یک نقشه سایت داینامیک نیاز دارید که با اضافه شدن مطالب جدید به صورت خودکار آپدیت شود.


افزونه‌های زیادی برای این کار توسعه داده شده ولی یکی از موارد عالی که خیلی از کاربران از آن استفاده می‌کنند با نصب افزونه Yoast در دسترس شما قرار می‌گیرد. با اطمینان از فعال بودن حالت پیشرفته این افزونه طبق تصویر گزینه نقشه‌های XML سایت را انتخاب کنید. این کار به صورت خودکار فایل نقشه سایت را ایجاد کرده که با کلیک بر روی قسمتی که با پیکان قرمز مشخص شده می‌توانید محتویات این فایل را مشاهده کنید. هیچ کار دیگری لازم نیست؛ افزونه خودش این فایل را مدیریت و در هنگام انتشار مطالب جدید محتویات آن را بروزرسانی می‌کند.