توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیاده سازی سرویسی مانند twitch
Asghar mohamadi
July 25th, 2018, 22:48
سلام خدمت اساتید.
نیازمند یه توسعه دهنده برای پیاده سازی سیستم مشابه https://www.twitch.tv هستیم.
کلیت سیستم مربوط به پخش آنلاین میشه و میخوایم توش قابلیتی مثله دونیت برای هر یوزر وجود داشته باشه (هر یوزر درگاه خودشو داشته باشه)
لطفا شرایط و هزینه پیاده سازی این سیستم رو بفرمایید.
one3ervernahdi
July 25th, 2018, 23:55
با سلام
من با سیستم twitch زیاد آشنایی ندارم ولی بسته به نیازتون سیستمی مشابه براتون پیاده سازی میکنم
لطفا از طریق تلگرام با بنده درارتباط باشید.
takmizbannet
July 26th, 2018, 01:41
با سلام
من با سیستم twitch زیاد آشنایی ندارم ولی بسته به نیازتون سیستمی مشابه براتون پیاده سازی میکنم
لطفا از طریق تلگرام با بنده درارتباط باشید.
سلام جناب جسارت نباشه این کار رو راحت میتونین با وردپرس انجام بدیم نهایتش باید از تم فارست قالب و افزونه بخرین به صورت اورجینال درگاه هم میشه یک درگاه زرین پال بگیرین و با افزونه راحت تقسیم کنید یا روش های مختلف رو تست کنید.
one3ervernahdi
July 26th, 2018, 01:45
سلام جناب جسارت نباشه این کار رو راحت میتونین با وردپرس انجام بدیم نهایتش باید از تم فارست قالب و افزونه بخرین به صورت اورجینال درگاه هم میشه یک درگاه زرین پال بگیرین و با افزونه راحت تقسیم کنید یا روش های مختلف رو تست کنید.
نه خواهش میکنم
منظورم از "بسته به نیازتون" وردپرس هم بود ولی خب بعضی ها وردپرس رو دوست ندارن و ترجیع میدن براشون از بیس طراحی بشه
ضمننا من خودم نوشتن قالب و افزونه برای وردپرس رو بیشتر از نوشتن اسکریپت از بیس دوست دارم چون به نظرم وردپرس سیستم قوی داره و کار کردن باهاش برای ادمین وب سایت و دولوپر راحت تره
takmizbannet
July 26th, 2018, 01:47
نه خواهش میکنم
منظورم از "بسته به نیازتون" وردپرس هم بود ولی خب بعضی ها وردپرس رو دوست ندارن و ترجیع میدن براشون از بیس طراحی بشه
ضمننا من خودم نوشتن قالب و افزونه برای وردپرس رو بیشتر از نوشتن اسکریپت از بیس دوست دارم چون به نظرم وردپرس سیستم قوی داره و کار کردن باهاش برای ادمین وب سایت و دولوپر راحت تره
بدون شک وردپرس بهتره ! چون تنوع امکاناتش بیشتره ! اصلا بر فرض یک باگ گنده افتاد تو سیستم چیزی که زیاده متخصص وردپرس اما اسکریپت اختصاصی باشه باید فقط اسکریپتر بیاد چک کنه!
one3ervernahdi
July 26th, 2018, 01:51
بدون شک وردپرس بهتره ! چون تنوع امکاناتش بیشتره ! اصلا بر فرض یک باگ گنده افتاد تو سیستم چیزی که زیاده متخصص وردپرس اما اسکریپت اختصاصی باشه باید فقط اسکریپتر بیاد چک کنه!
با جرف شما کاملا موافقم
takmizbannet
July 26th, 2018, 01:57
با جرف شما کاملا موافقم
متشکرم
اگر وقت آزاد برای همکاری توی پروژه های مختلف داشتین بگین شاید بتونیم با هم همکاری کنیم.
( از استارتر معذرت میخوام چون نمیتونم پ.خ بفرستم )
one3ervernahdi
July 26th, 2018, 02:01
متشکرم
اگر وقت آزاد برای همکاری توی پروژه های مختلف داشتین بگین شاید بتونیم با هم همکاری کنیم.
بله حتما چرا که نه لطفا از طریق تلگرام با بنده در ارتباط باشید
Asghar mohamadi
July 26th, 2018, 02:04
سلام
خواهش میکنم راحت باشید
- - - Updated - - -
متشکرم