توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئو خارجی
dadplus
July 25th, 2018, 18:01
سلام وقت عزیزان بخیر
دوستان گرامی من یک سایت برای یک وکیل ساختم که چنتا کلمه کلیدی قوی داره مثل وکیل خوب (http://www.dad-plus.com/%d9%88%db%8c%da%98%da%af%db%8c-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%ae%d9%88%d8%a8/) یا وکالت!! میخام سئو خارجی روی این سایت انجام بدم کارایی مثل بک لینک و فعالیت در شبکه های اجتماعی انجام میدم.چه کارهایی دیگه ای میتونم انجام بدم برای سئو خارجی
ادرس سایتمم : dad-plus.com (http://www.dad-plus.com)
1wp.ir
July 25th, 2018, 18:16
دامنه ی جالبی هست. اول فکر کردم منظورش از کلمه dad پدر هست بعد رفتم توی سایت دیدم داد هست. حالا کار نداریم حداقل یه دامنه انتخاب می کردید که به این کار وکالت بخوره.
اسلایدر سایت هم تصاویرش هیچ ربطی به وکالت نداشت .
dadplus
July 25th, 2018, 18:22
دامنه ی جالبی هست. اول فکر کردم منظورش از کلمه dad پدر هست بعد رفتم توی سایت دیدم داد هست. حالا کار نداریم حداقل یه دامنه انتخاب می کردید که به این کار وکالت بخوره.
اسلایدر سایت هم تصاویرش هیچ ربطی به وکالت نداشت .
دامنه انتخابی مشتری هست داد از عدل و داد گرفته این عکسا تستی هست قرار بجای این اشخاص تصاویر خود وکلا قرار بگیره
taranoome
July 25th, 2018, 18:31
بک لینک هم میگیری دقت کن که سایت پنالتی نشه فقط
قالب سایتت هم سبکتر کن
گواهی ssl بگیر
www رو از سایت بردار
قسمت خدمات رو از هدر بردار و یک صفحه ایجاد کن و لیست خدماتت رو با لینک اونجا بزار
حجم تصاویر رو کم کن
و...
1wp.ir
July 25th, 2018, 18:53
دامنه انتخابی مشتری هست داد از عدل و داد گرفته این عکسا تستی هست قرار بجای این اشخاص تصاویر خود وکلا قرار بگیره
درسته ولی همیشه که انتخاب مشتری درست نیست. شما دارید زحمت می کشید و اون بنده خدا هم داره هزینه می کنه. اولین چیز فکر کنم توی استارت یه وب سایت، دامنه خوب و مناسب هست. الان فرض کنید قرار هست همین وکیل اسم دامنه اش رو به همکارش و یا به مشتریاش بگه و اون همکارش و مشتری اش هم نام دامنه رو به خاطر بسپره.
احتمالا باید بگه داد-دش-پلاس دات کام و احتمالا هم چند خط باید توضیح بده داد منظورش چی هست همینطور که شما الان توضیح دادید . یا اگر بخواد به جای دش هم بخواد بگه خط تیره که هیچی .آخرش به اینجا می رسه که آقا یه کاغذ بیار برات بنویسم و این یعنی اینکه نام دامنه انتخابی تون خوب نیست .
حداقل در حد یه پیشنهاد می تونید با مشتری تون در میون بزارید چون نه هزینه ایی کردید و نه زمانی گذاشتید و تازه می خواید شروع کنید.