ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [درخواست فوری] مشکل در استفاده ریدایرکت 301 و 302

ColdWorld
July 23rd, 2018, 01:08
سلام
دوستان عزیز چندتا دامین داریم که همش روی یک دامین ریدایرکت 301 شده.
حالا ما میخواییم این دامین رو سئو کنیم و لینکسازی براش کنیم همزمان یکدامین دیگه هم بالا داشته باشیم که این دامین سئو شده اصلی، بهش 302 میشه.
ما میخواییم دامین a فقط ایندکس بشه (همینی که سئو قراره بشه) و بالا باشه تو گوگل و با کلیک کاربران به دامین b (که a بهش 302 شده) برای کاربرا نمایش بده.
مشکل اینجاست که الان برعکسه، یعنی دامین B که دامنه اصلی (دامنه A) بهش ریدایرکت 302 شده، پستای جدید روش ایندکس نمیشه و به جاش دامنه B ایندکس میشه.
لطفاً دوستان عزیز خواهش مند هستم کمک کنید اگر در توان هست.
کد هایی که در فایل httaccess استفاده شده هم در زیر مشاهده کنید.

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^olddomain.com$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.olddomain.com$
RewriteRule ^(.*)$ http://www.newdomain.com/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^A.com$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.A.com$
RewriteRule ^(.*)$ http://www.B.com/$1 [L,R=302]

esi20
July 23rd, 2018, 01:39
سلام

یعنی الان گوگل دامین b رو نباید ببینه؟

ColdWorld
July 23rd, 2018, 01:43
سلام

یعنی الان گوگل دامین b رو نباید ببینه؟
تقریبا بله
ببین دوست عزیز فکر کنید 10 تا دامین داریم. همه رو فرستادیم روی a. فقط ما a رو میخواییم بکلینک بگیریم و سئوش کنیم. پس همه ایندکسا و قدرت دامین میخواییم روی این باشه فقط
اون b هم صرفا اینه که یوزرا باهاش بالا باشن همین ارزشی دیگه ای نمیخواییم داشته باشه
مشکلی که هست اینکه پستای جدید با b ایندکس میشه (درحای که ریدایرکتش 302) هست و نباید اینطور باشه
مرسی از شما

esi20
July 23rd, 2018, 01:56
تقریبا بله
ببین دوست عزیز فکر کنید 10 تا دامین داریم. همه رو فرستادیم روی a. فقط ما a رو میخواییم بکلینک بگیریم و سئوش کنیم. پس همه ایندکسا و قدرت دامین میخواییم روی این باشه فقط
اون b هم صرفا اینه که یوزرا باهاش بالا باشن همین ارزشی دیگه ای نمیخواییم داشته باشه
مشکلی که هست اینکه پستای جدید با b ایندکس میشه (درحای که ریدایرکتش 302) هست و نباید اینطور باشه
مرسی از شما

یه راه فقط وجود داره آیپی های ایران رو ریدایرکت 302 میکنید به دامنه b آیپی های خارج هم همون دامنه a رو میبینند که گوگل هم جزوشون هست.
که خوب فقط در صورتی که ماژول geoip رو روی آپاچی نصب داشته باشید میشه این حرکت رو با htaccess زد در غیر اینصورت با همون PHP باید این کار رو کنید.

در مورد ریدایرکت 302 گوگل به طور کلی مقصد ریدایرکت رو ایندکس میکنه فقط اگر کد ریدایرکت 302 باشه قدرت دامنه A به B منتقل نمیشه.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 02:05
یه راه فقط وجود داره آیپی های ایران رو ریدایرکت 302 میکنید به دامنه b آیپی های خارج هم همون دامنه a رو میبینند که گوگل هم جزوشون هست.
که خوب فقط در صورتی که ماژول geoip رو روی آپاچی نصب داشته باشید میشه این حرکت رو با htaccess زد در غیر اینصورت با همون PHP باید این کار رو کنید.

در مورد ریدایرکت 302 گوگل به طور کلی مقصد ریدایرکت رو ایندکس میکنه فقط اگر کد ریدایرکت 302 باشه قدرت دامنه A به B منتقل نمیشه.
سایتاییی هستن که طبق گفته بنده دارن کار میکنند.

مثال میزنم

30nama.com (دامین اصلی - ثابت)
30nama.io (دامین اصلی در گوگل و سئو شده)
30nama.global (دامین فرعی که دامین قبل بهش 302 شده و پستایی که روش زده میشه با 30nama.io ایندکس میشه)

esi20
July 23rd, 2018, 02:17
سایتاییی هستن که طبق گفته بنده دارن کار میکنند.

مثال میزنم

30nama.com (دامین اصلی - ثابت)
30nama.io (دامین اصلی در گوگل و سئو شده)
30nama.global (دامین فرعی که دامین قبل بهش 302 شده و پستایی که روش زده میشه با 30nama.io ایندکس میشه)

این سایت اومده با یوزر ایجنت کار کرده احتمالا تعریف شده اگر bot بود دامنه io بالا بیاد در غیر اینصورت که بره روی global ولی به علت اینکه گوگل نمای کاربر رو با نمای خودش مقایسه میکنه متوجه کلک این سایت میشه.

حالت امن این روش چیزیه که بهتون در بالا گفتم.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 12:58
دوستان عزیز دیگه هم کمک کنن هزینش هم میدم.

esi20
July 23rd, 2018, 13:44
دوستان عزیز دیگه هم کمک کنن هزینش هم میدم.

دیگه چون اصرار میکنی روش 30 نما رو بهت میگم.

مثلا ما میخوایم اگر یوزر ایجنت بات گوگل و بات بینگ نبود ریدایرکت 302 بشه به دامنه B کدش میشه:

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.A\.com$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} !^(googlebot|bingbot)$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http\:\/\/www\.B\.com\/$1 [R=302,L]

ولی بازم اینو باید توی ذهنمون داشته باشیم که این حرکت حرکت خطرناکیه.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 13:57
دیگه چون اصرار میکنی روش 30 نما رو بهت میگم.

مثلا ما میخوایم اگر یوزر ایجنت بات گوگل و بات بینگ نبود ریدایرکت 302 بشه به دامنه B کدش میشه:

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.A\.com$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} !^(googlebot|bingbot)$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http\:\/\/www\.B\.com\/$1 [R=302,L]

ولی بازم اینو باید توی ذهنمون داشته باشیم که این حرکت حرکت خطرناکیه.
تشکر از شما دوست گرامی
لطفاً کدایی که خطرناک نیستن رو هم بدید. ضمنا اینکار چه عواقبی داره؟ این سایت الان خیلی وقته استفاده میکنه مشکلی نداره

- - - Updated - - -

راستی دوست عزیز مشکل اصلی من الان ایندکسه.
دامین جدید داره ایندکس میشه تو پستای جدید من میخوام دامین اصلی که تو گوگل اپ هست ایندکس کنه

esi20
July 23rd, 2018, 14:05
تشکر از شما دوست گرامی
لطفاً کدایی که خطرناک نیستن رو هم بدید. ضمنا اینکار چه عواقبی داره؟ این سایت الان خیلی وقته استفاده میکنه مشکلی نداره

خواهش میکنم.
کدهای دیگه میتونه پلاگین هایی برای وردپرس باشه.
گوگل کلا روی یه چیزی رو مخفی کردن از باتش حساسه اینجا (https://support.google.com/webmasters/answer/66355?hl=en) رو مطالعه کنید.

سطح های پایین تر خطر به ترتیب به این شکل میشه.

اینکه بیاییم یه پلاگین بنویسیم برای وردپرس که با استفاده از ابزار CrawlerDetect بیاد همه بات ها رو تشخیص بده (این روش از کدی که دادم خطرش کمتره)
حالت بعدی اینه بیایم فقط آیپی های ایران رو ریدایرکت کنیم روی دامنه B که این بازم از روش فوق خطرش کمتره.
امن ترین روش هم هست که میشه روش 2 + حذف کد گوگل آنالیتیکس از سایتتون اگر دارید.

علت هم اینه که ما مطمئنیم که گوگل داخل ایران سروری نداره برای بررسی سایت ، ولی ممکنه در هر کشور دیگه ای سرور داشته باشه.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 14:15
راستش سایت 30نما بین ای پی ایرانی و خارجی فرق نمیزاره. یعنی همه رو میفرسته به ادرس جدیدش اونم به صورت 302 ولی دامین قبلش ایندکس میشه.
این مواردی که شما فرمودید، باعث میشه دامین اصلیمون ایندکس بشه یا خیر؟ الان مشکل بنده فقط ایندکس شدن دامین جدیده عوض اینکه اصلیه ایندکس بشه در پستای جدید. اصلا ایندکس دامین 302 ی رو نیاز نداریم

esi20
July 23rd, 2018, 14:21
راستش سایت 30نما بین ای پی ایرانی و خارجی فرق نمیزاره. یعنی همه رو میفرسته به ادرس جدیدش اونم به صورت 302 ولی دامین قبلش ایندکس میشه.
این مواردی که شما فرمودید، باعث میشه دامین اصلیمون ایندکس بشه یا خیر؟ الان مشکل بنده فقط ایندکس شدن دامین جدیده عوض اینکه اصلیه ایندکس بشه در پستای جدید. اصلا ایندکس دامین 302 ی رو نیاز نداریم

خوب تا به حال کد ریدایرکت شما اشتباه بود و ربات ها هم میفرستاد سمت دامنه b خوب معلومه دامنه b ایندکس میشه جای دامنه a.
بعد از قرار دادن اون کد که بهتون دادم جای کد ریدایرکت به دامنه b شما بهتره که بیاید با تعریف فایل ربات جداگانه برای دامنه b کلا اون دامنه رو بلاک کنید برای بات موتورهای جستجو.

ولی بازم میگم حرکت امنی به نظر نمیرسه حالا سایت 30 نما شاید آگاهی لازم رو نداره.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 15:14
خوب تا به حال کد ریدایرکت شما اشتباه بود و ربات ها هم میفرستاد سمت دامنه b خوب معلومه دامنه b ایندکس میشه جای دامنه a.
بعد از قرار دادن اون کد که بهتون دادم جای کد ریدایرکت به دامنه b شما بهتره که بیاید با تعریف فایل ربات جداگانه برای دامنه b کلا اون دامنه رو بلاک کنید برای بات موتورهای جستجو.

ولی بازم میگم حرکت امنی به نظر نمیرسه حالا سایت 30 نما شاید آگاهی لازم رو نداره.
خب پس چاره ای نیست. من میخوام این کدهارو بزارم.بی زحمت لطف کنید این موردی که گفتید بیام داخل دامین b، و ایندکس و ربات هارو براش بلاک کنم رو روشش رو بگید که انجام بدم با تشکر از شما.

esi20
July 23rd, 2018, 15:41
خب پس چاره ای نیست. من میخوام این کدهارو بزارم.بی زحمت لطف کنید این موردی که گفتید بیام داخل دامین b، و ایندکس و ربات هارو براش بلاک کنم رو روشش رو بگید که انجام بدم با تشکر از شما.

باید انتهای کدهای ریدایرکتت بیای این کد رو بذاری که هر درخواستی که به robots.txt دامنه b شد به جای فایل robots.txt فایل robots-b.txt باز بشه.

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.b\.com$ [NC]
RewriteRule ^[\/]?robots\.txt$ /robots-b.txt [L]

بعد هم فایل robots-b.txt رو ایجاد میکنید و دسترسی رو توش برای بات ها میبندید.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 15:44
باید انتهای کدهای ریدایرکتت بیای این کد رو بذاری که هر درخواستی که به robots.txt دامنه b شد به جای فایل robots.txt فایل robots-b.txt باز بشه.

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.b\.com$ [NC]
RewriteRule ^[\/]?robots\.txt$ /robots-b.txt [L]

کدایی که تو پستای قبل دادید رو، اینو بهش اضافه میکنم آخرش؟

دقیقا این قسمت رو نمیدونم چطور انجام میشه یعنی متن و کدش رو نمیدونم که چطور میشه بلاک کرد که مشکلی ایجاد نشه واسه ایندکس دامین اصلی:

esi20
July 23rd, 2018, 15:58
کدایی که تو پستای قبل دادید رو، اینو بهش اضافه میکنم آخرش؟
دقیقا این قسمت رو نمیدونم چطور انجام میشه یعنی متن و کدش رو نمیدونم که چطور میشه بلاک کرد که مشکلی ایجاد نشه واسه ایندکس دامین اصلی:

آره درسته زیر همونا باید گذاشت.

در مورد فایل ربات هم اینجا (http://www.robotstxt.org/faq/prevent.html) نوشته شده باید چی بذارید داخلش که مسدود بشه کل بات ها.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 16:03
آره درسته زیر همونا باید گذاشت.

در مورد فایل ربات هم اینجا (http://www.robotstxt.org/faq/prevent.html) نوشته شده باید چی بذارید داخلش که مسدود بشه کل بات ها.
User-agent: *
Disallow: / b.com
اینطور بزنم درست میشه؟

esi20
July 23rd, 2018, 16:05
User-agent: *
Disallow: / b.com
اینطور بزنم درست میشه؟

این فایل ربات فقط برای دامنه b باز میشه همونی که گفته رو دقیقا بذار تغییرش نده.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 16:08
این فایل ربات فقط برای دامنه b باز میشه همونی که گفته رو دقیقا بذار تغییرش نده.
دست شما درد نکنه خیلی لطف کردید. تست میکنم امروز.
راستی فقط 1 مورد موند، ما این دامین b رو باید تو وب مستر ثبت کنیم؟

esi20
July 23rd, 2018, 16:10
دست شما درد نکنه خیلی لطف کردید. تست میکنم امروز.
راستی فقط 1 مورد موند، ما این دامین b رو باید تو وب مستر ثبت کنیم؟

خواهش میکنم.
دامینی که مسدود شده برای بات ها رو ثبت کنید که چی بشه؟

ColdWorld
July 23rd, 2018, 16:12
خواهش میکنم.
دامینی که مسدود شده برای بات ها رو ثبت کنید که چی بشه؟
برای اون قسمت robot.txt منظورمه که از اونجا فکر کردم نیاز به تغییر داشته باشه
ثبت هم اگر قرار نیست بشه که چه بهتر

esi20
July 23rd, 2018, 16:13
برای اون قسمت robot.txt منظورمه که از اونجا فکر کردم نیاز به تغییر داشته باشه
ثبت هم اگر قرار نیست بشه که چه بهتر

در هر صورت نباید ثبت بشه.

ColdWorld
July 23rd, 2018, 17:05
کداتون رو گذاشتم. یه موردی که هست اینه که ریدایرکت دامین A به B رو کدش بدون www رو ندارم. الان دامین a بدون www بزنیم ریدایرکتی صورت نمیگیره. اینم اگر دارید بزارید.