PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وریفای حساب در دیتاسنتر ها

bazdarande
July 22nd, 2018, 16:22
با عرض سلام خدمت اساتید ، یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم همراهی کنید.

1- نفر / شرکت معتبری هست برامون کار وریفای حساب های "hetzner ovh single hope redstation" رو انجام بده ، و مدارم واقعی (نه فتوشاپی) به شرکت ارائه بده ؟

2- حساسیت دیتاسنتر hetzner و .. به لحاظ وریفای به چه شکلی هست ؟ الان ما هم دسترسی به مستر کارت داریم و هم پیپال ، هر دو هم با مشخصات خارجی ثبت شدند ، سوال اینجا هست ، **برای وریفای اکانت دیتاسنتر ها باید حتما مشخصات که باهاش پرداخت کردیم ارائه بدیم یا هر شخص خارجی دیگه میشه ؟

3- حساسیت دیتا سنتر ها رو کدوم مورد پرداخت بیشتر هست (مستر کارت یا پیپال) ؟

4- حساسیت دیتا سنتر ها اخیرا به مدارک چگونه هست ؟ دیدم چندین نفر پاسپورت و فیش و آدرس فتوشاپ میکنند یا از نت پیدا می کنند یه خورده تغیرر میدن به دیتا سنتر ها ارسال می کنند ، آیا میشه این مدلی وریفای کرد ؟

amirizadi
July 22nd, 2018, 16:44
هتزنر را با مدارک ایران هم میتوانید پنل بگیرید و به هیچ عنوان با مدارک فیک اقدام به باز کردم پنل نکنید

رد استیشن هم الما هاست نمایندشون هست از طریق انها میتوانید اقدام کنید

kiavaco
July 22nd, 2018, 16:47
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=190505

bazdarande
July 22nd, 2018, 17:06
هتزنر را با مدارک ایران هم میتوانید پنل بگیرید و به هیچ عنوان با مدارک فیک اقدام به باز کردم پنل نکنید

شرکت الما هاست با بخش پشتیبانی صحبت کردم ، صرفا سرور رو ارائه میدن و امکان ساخت پنل وریفای شده براشون میسر نیست .

Sunboys0111
July 23rd, 2018, 21:59

سلام من با اطلاعات هویت ایرانی اقدام به ثبت نام کردن ولی اکانتم رو غیر فعال کردن چه برسه از من مدارک بخوان ... مشکل چیه؟

این متن پیامشون بود :

After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.
Best regards
Your Hetzner Online Team

amirizadi
July 23rd, 2018, 22:02
سلام
بله جدیدا ظاهرا اینطور شده

- - - Updated - - -

سلام
بله جدیدا ظاهرا اینطور شده

mohsen1771
July 23rd, 2018, 23:16
سلام من با اطلاعات هویت ایرانی اقدام به ثبت نام کردن ولی اکانتم رو غیر فعال کردن چه برسه از من مدارک بخوان ... مشکل چیه؟

این متن پیامشون بود :

After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.
Best regards
Your Hetzner Online Team

سلام. بله متاسفانه امروز بنده برای یکی از مشتریان اقدام کردم. همین پیام ارسال شد.
بخاطر تحریم های شدید ترامپ هست احتمال زیاد

NaSRI
July 24th, 2018, 00:22
جهت باز کردن حساب در هتزنر و ovh با ما تماس بگیرید.

k-h
July 24th, 2018, 00:26
درود
میتونیم از کشور های آسیایی براتون اکانت باز کنیم.
در صورت تمایل در تماس باشید در تلگرام
@kakohost

starting
July 24th, 2018, 01:41
برادر من روش پرداخت رو قرار بدید ویزا کارت یا سند مانی تایید میشید بدون استثنا پی پال رد میشه
بعد از تایید سریع بکنیدش پی پال
عجبا... همه چی پولی شده...

IGulf
July 25th, 2018, 02:36
دوست عزیز در ایران هر شکتی رو که دیدم همگی با فتوشاپ مدارک جعلی میسازند و حساب های ارزی و شرکت ها را وریفای میکنن که در اینده منجرب به مشکلات شدیدی میشوند

afranetserver_ir
July 25th, 2018, 14:37

این متن پیامشون بود :

Best regards
Your Hetzner Online Team

با سلام و عرض احترام

بله این مورد چند روزه برای کاربرانی ک میخوان پنل بسازن پیش میاد که اونم با مدارک ایرانی.

IGulf
July 26th, 2018, 23:04
با سلام و عرض احترام

بله این مورد چند روزه برای کاربرانی ک میخوان پنل بسازن پیش میاد که اونم با مدارک ایرانی.

خوشم میاد که هیچ کشوری چشم پیشرفت ما ایرانیارو نداره و همه جا محدود شدیم