ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمايي در مورد خريد سرور

Samanesmaili
July 20th, 2018, 19:01
با سلام و خسته نباشيد
من در حال راه اندازي اپليكيشني هستم كه فكر ميكنم ترافيك و افراد انلايني بالايي را داشته باشه پس در مورد انتخاب سرور راهنميايي از اساتيد محترم دارم
تخمين افراد انلايني من بيش از يك ميليون است كه ممكنه بيشتر هم بشه (البته شايد-اين فقط تخمين ميباشد و ما بايد امادگي اينو داشته باشيم)
١- بنظر شما سرور اختصاصي ايران بهتر است يا خارج ؟

٢- هارد مصرفي زيادي نياز ما نيست كه يك ترابايت هم كار مارا انجام ميدهد با اين وجود چه مقدار رم و چه پردازنده اي نياز است كه سرعت سايت بالا باشه و كندي و افت نداشته باشيم؟

٣- پهناي باند مصرفي كه اين ترافيك و افراد انلاين را بتونه مديريت كنه و قابل اجرا باشه براش شما چقدر پيشنهاد ميدهيد ؟

٤- آيا از چند سرور استفاده كنيم كه مشكل قطعي بوجود نياد خوبه يا با يك سرور با مشخصاتي كه اساتيد بگن كارمون راه ميوفته ؟

٥- بنظر شما اين مقدار استفاده كننده و افراد انلاين روزانه و يا ماهانه چقدر پهناي باند مصرف خواهند داشت ؟

ممنون ميشم يه راهنمايي كاملي بهم كنيد
از لطف شما بسيار بسيار سپاسگذارم

Samanesmaili
July 21st, 2018, 22:03
آيا واقعا كسي نيست راهنمايي كنه تو اين انجمن به اين معتبري؟
دوستان لطفا و خواهشا راهنمايي كنيد
استايد عزيز

a1994n1373
July 21st, 2018, 22:25
سلام . نوع سایت رو بفرمایین ؟

Samanesmaili
July 22nd, 2018, 00:25
با سلام
يك اپليكيشن خدماتي است كه مقدار فضاي هارد زيادي مصرف نداريم يعني اطلاعات سنگيني روي سايت و اپ قرار نميگيرد ولي تخمين ميزينم كه كاربران استفاده كننده و افراد انلاين زيادي داشته باشيم كه از اين اطلاعات استفاده كنند يعني پهناي باند مصرفي بالايي خواهيم داشت ميخايم سرور توانايي حداقل يك ميليون نفر افراد انلاين رو داشته باشه
ممنون ميشم اگر در اينباره راهنمايي كنيد

NetworkFA
July 22nd, 2018, 00:43
توفع دارید فقط یک سرور 1میلیون نفر رو ساپورت کنه؟

هر نفر 1 پکت هم ارسال و دریافت داشته باشه میشه 1میلیون پکت
هر پکت 1500بایت باشه میشه 1.5گیگابایت میشه 12گیگابیت

Samanesmaili
July 22nd, 2018, 14:41
ممنون بابت جواب شما
نظر خودم اينه كه برا شروع حداقل سه سرور اختصاصي با رم هاي ٦٤ و پهناي باند ٣٠/٠٠٠ گيگ ماهيانه باشه
بنظرتون اينجور جواب ميده؟
مشخصات سرور مد نظر را اعلام ميكنم شما هم يه نظري بديد
پردازنده :
2xIntel Xeon 2680v2
مشخصات پردازنده ها :
20c/40 2.80-3.60 GHz
رم : 64GB
هارد ديسك : 2TB
ترافيك ماهيانه : ميگن نامحدود هست ولي طبق تجربيات قبلي وقتي به مصرف بيش از ٣٠ ترابايت برسه تمومي داره
بنظر شما سه تا سرور اختصاصي با اين مشخصات كارمو راه ميندازه ؟
واينكه سرورهاي داخل ايران چون تمامي كاربران ما ايراني هستند براي سرعت انتقال اطلاعات بهتره درسته؟

NetworkFA
July 22nd, 2018, 15:01
ممنون بابت جواب شما
نظر خودم اينه كه برا شروع حداقل سه سرور اختصاصي با رم هاي ٦٤ و پهناي باند ٣٠/٠٠٠ گيگ ماهيانه باشه
بنظرتون اينجور جواب ميده؟
مشخصات سرور مد نظر را اعلام ميكنم شما هم يه نظري بديد
پردازنده :
2xIntel Xeon 2680v2

مشخصات پردازنده ها :
20c/40 2.80-3.60 GHz

رم : 64GB
هارد ديسك : 2TB
ترافيك ماهيانه : ميگن نامحدود هست ولي طبق تجربيات قبلي وقتي به مصرف بيش از ٣٠ ترابايت برسه تمومي داره
بنظر شما سه تا سرور اختصاصي با اين مشخصات كارمو راه ميندازه ؟
واينكه سرورهاي داخل ايران چون تمامي كاربران ما ايراني هستند براي سرعت انتقال اطلاعات بهتره درسته؟

این سرور قویی هست با حدود قیمت 20میلیون تومان بدون احتساب هزینه هارد
میتوانیم این مدل سرور HP DL360p G8 به تعداد لازم در اختیارتان بگذاریم

Samanesmaili
July 22nd, 2018, 15:05
اره سرور قويي هستش hp g8 درسته قيمتي هم كه بهم دادن همين حواشي هست
بنظرتون با سه تا از اين سرور كارمون راه ميوفته ؟

NetworkFA
July 22nd, 2018, 15:10
اره سرور قويي هستش hp g8 درسته قيمتي هم كه بهم دادن همين حواشي هست
بنظرتون با سه تا از اين سرور كارمون راه ميوفته ؟
با یک سرور شروع کنید
بدون نظر کارشناس سرور فیزیکی استوک خریداری نکنید
حتما سرور dl360p بگیرید و 380 نگیرید (به علت 2یونیت بودن هزینه های بیشتری باید برای کولوکیشن پرداخت کنید )
بسیاد دیده شده همکاران کارت شبکه اصلی روی سرور را با کارت شبکه مدل های پایین تر عوض میکنند ( باعث میشود ILO shared network کار نکند)
حتی فن های سرور رو با فیک عوض میکنند

Samanesmaili
July 22nd, 2018, 15:21
حرف شما صحيح بله متاسفانه در كشور ما همچين چيزهايي زياد ديده ميشه و اينكه بنظر من خريد سرور و سخت افزار استوك نباشه بهتره چون از همه نظر خيال ادم راحته ديگه

يكي از دوستان ميگفت اجاره كنيم ولي با وجود نيازمون به همچين سروري بايد توي يك سال هزينه خريد همچين سروري را پرداخت كنيم چون بعضا ديدم اجاره همچين سرورهايي ماهيانه به يك و هشتصد هم ميرسه
بنظرتون خودمون زيرساخت و سخت افزارها را تهيه كنيم بهتره از نظر اقتصادي و امكانات فني كه فردا پس فردا دچار قطعي و اشكالات نشيم؟
پرسيدم ميگفتن ديتاسنترهاي برج ميلاد در ايران بهترينن ولي بازهم قطعي هاي مكرر دارن و مشكلات خاص خود

- - - Updated - - -

دوستان عزيزي كه ميتونن با تجربيات خود مارا راهنمايي كنند خوشحال ميشم از تجربيات شما اساتيد عزيز استفاده كنيم و باعث انتخاب درست در اين موضوع شويم
ممنون ميشم اگر تجربيات خودتون را در اين موضوع ارائه دهيد از لطفتون بسيااار سپاسگذارم

lop
July 23rd, 2018, 13:14
با سلام و خسته نباشيد
من در حال راه اندازي اپليكيشني هستم كه فكر ميكنم ترافيك و افراد انلايني بالايي را داشته باشه پس در مورد انتخاب سرور راهنميايي از اساتيد محترم دارم
تخمين افراد انلايني من بيش از يك ميليون است كه ممكنه بيشتر هم بشه (البته شايد-اين فقط تخمين ميباشد و ما بايد امادگي اينو داشته باشيم)
١- بنظر شما سرور اختصاصي ايران بهتر است يا خارج ؟

٢- هارد مصرفي زيادي نياز ما نيست كه يك ترابايت هم كار مارا انجام ميدهد با اين وجود چه مقدار رم و چه پردازنده اي نياز است كه سرعت سايت بالا باشه و كندي و افت نداشته باشيم؟

٣- پهناي باند مصرفي كه اين ترافيك و افراد انلاين را بتونه مديريت كنه و قابل اجرا باشه براش شما چقدر پيشنهاد ميدهيد ؟

٤- آيا از چند سرور استفاده كنيم كه مشكل قطعي بوجود نياد خوبه يا با يك سرور با مشخصاتي كه اساتيد بگن كارمون راه ميوفته ؟

٥- بنظر شما اين مقدار استفاده كننده و افراد انلاين روزانه و يا ماهانه چقدر پهناي باند مصرف خواهند داشت ؟

ممنون ميشم يه راهنمايي كاملي بهم كنيد
از لطف شما بسيار بسيار سپاسگذارم

با سلام و خسته نباشید.
به شرطی که کاربران زیادی داشته باشید میتونیم اسپانسر شما باشیم.
در صورت تمایل لطفا از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.

IGulf
July 25th, 2018, 02:39
به نظر بنده شما لطف کنید سرور خودتون کولو کنید بهتر هست و فکر نکنم این سرور ها جوابگوی کار شما باشه

Samanesmaili
July 25th, 2018, 17:27
با سلام و خسته نباشيد

- - - Updated - - -

با سلام و خسته نباشید.
به شرطی که کاربران زیادی داشته باشید میتونیم اسپانسر شما باشیم.
در صورت تمایل لطفا از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.

با سلام و خسته نباشيد
اپليكيشن هنوز راه اندازي نشده دوست عزيز و تمامي موارد زكر شده تخمين بوده ولي از نظر جوابدهي چون يك ايده جديد هست و تبليغات گسترده اي بروي ان انجام ميشود پس صد در صد جواب ميدهد و كاربران به سمت ان ميان و در حال حاضر قصد اسپانسرينگ نداريم چون زيرساخت ها توسط خودمون تهيه و پشتيباني بشن بهتره و كيفيت مطلوبي بهمراه خواهد داشت

- - - Updated - - -

به نظر بنده شما لطف کنید سرور خودتون کولو کنید بهتر هست و فکر نکنم این سرور ها جوابگوی کار شما باشه
با سلام
دوست عزيز ممنون ميشم بيشتر در اينباره توضيح بديد كه چرا كولو كنيم سرور را بهتره من نياز شديدمون به پهناي باند است

lop
July 25th, 2018, 18:01
- - - Updated - - -

با سلام و خسته نباشيد
اپليكيشن هنوز راه اندازي نشده دوست عزيز و تمامي موارد زكر شده تخمين بوده ولي از نظر جوابدهي چون يك ايده جديد هست و تبليغات گسترده اي بروي ان انجام ميشود پس صد در صد جواب ميدهد و كاربران به سمت ان ميان و در حال حاضر قصد اسپانسرينگ نداريم چون زيرساخت ها توسط خودمون تهيه و پشتيباني بشن بهتره و كيفيت مطلوبي بهمراه خواهد داشت

بحث اسپانسر برای انتخاب و خرید تجهیزات نو توسط متخصصین شرکت و کلو کردن سرور ها و پشتیبانی تخصصی برای چنین نیازی هستش و چون در قسمت تبلیغات هم کار میکنیم هزینه های کار پایین میاد و به این فکر کنید که زمان پیشرفتتون چقدر زیاتر میشه و همچنین چند ماه میتونید جوابگوی هزینه ها باشید در صورت استقبال کم از اپلیکیشنتون.
در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.

IGulf
July 26th, 2018, 23:02
با سلام و خسته نباشيد

- - - Updated - - -

با سلام و خسته نباشيد

- - - Updated - - -

با سلام
دوست عزيز ممنون ميشم بيشتر در اينباره توضيح بديد كه چرا كولو كنيم سرور را بهتره من نياز شديدمون به پهناي باند است

اپلیکیشن داخلی هست یا بین المللی؟

Samanesmaili
July 29th, 2018, 17:32
اپلیکیشن داخلی هست یا بین المللی؟
با سلام و خسته نباشيد
اپليكيشن داخلي هست و تمامي كاربران هم ايراني هستند

starting
July 30th, 2018, 18:27
بر چه اساسی تخمین همچین ترافیکی زدید؟
همه چیزم رم و ترافیک مصرفی نیست و همون متخصص هاتون باید میزان مصرف پردازنده و.. رو بررسی کنند.
خیلی کار سختی نیست روی یک وی پی اس برای خودتون بالا بیارید و شبیه سازی کنید و براساس اون سخت افزار مورد نیازتون مشخص میشه