PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به یک طرح گرافیکی

seecurity
July 18th, 2018, 17:25
سلام و احترام

بنده دهقانی هستم مدیر میزبان هاستینگ (سایت غیر فعال)

محبت کنید این درخواست را کامل مطالعه کنید و در صورت تایید توضیحات تکمیلی اعلام شود.

ما قصد طراحی یک سایت هاستینگ داریم - گروه طراحی کارشون را شروع کردند

برای بحث گرافیک و تصاویر یک طراح حرفه ای میخوام که بتونه

1 - طراحی یک نماد مانند عروسک برای گذاشتن در قسمت های مختلف سایت مثلا عروسکی که داره آب میخوره - همون عروسک بازی میکنه یا پشت سیستمه یا هر کاری ....
2 - طراحی یک لوگو برای سایت اما با معنی و مفهومی و ایده دار
3 - طراحی تصاویر در سایز های مختلف جهت اموری که نیاز میشه و بیشتر توضیح میدم
4 - طراحی چند بنر

میخوام یک پکیج کامل تحویل بگیرم

مثلا 10 تا بنر با سایز مشخص به همراه فایل اصلی جوری که بشه متن هارو راحت تغییر داد
5 تا عکس برای اسلاید شو
1 لوگو در سایز های مختلف و اینکه هرموقع نیاز شد متناسب با اون مکان سایز مختلف ارائه بشه البته دیگه رایگان و جوری که بشه حتی به عنوان مهر هم ازش استفاده کرد
و یک نماد یا عروسک که گفتم حالت های مختلفی داره و ممکنه الان مثلا 20 حالت باشه و بعدا بسته به نیاز بگید فلان مدلش را میخوایم

یعنی یک نفر رو میخوایم مسلط - عملگرا و خلاق که همه موارد بالا را بتواند پشتیبانی کند و برای تک تک این موارد هزینه جدا پرداخت نخواهیم کرد
حالا با این شرایط دوستان اگر کسی در خودش زمان و علاقه به این کار را میبینه لطفا واتس آپ پیام بدید تا انشالله صحبت های نهایی انجام بگیرد و قرارداد تنظیم شود

لطفا خودتون را معرفی کنید
رزومه و سوابق کاری
و مبلغ پیشنهادیتون را اعلام کنید
حتما پاسخ خواهیم داد

با تشکر و احترام فراوان.

دهقانی
شماره تماس : 09199047951 واتس آپ در خدمت هستم
ایمیل : seecurity@yahoo.com
آدرس : شیراز

GoldinHost.IR
July 18th, 2018, 19:57
سلام و احترام

بنده دهقانی هستم مدیر میزبان هاستینگ (سایت غیر فعال)

محبت کنید این درخواست را کامل مطالعه کنید و در صورت تایید توضیحات تکمیلی اعلام شود.

ما قصد طراحی یک سایت هاستینگ داریم - گروه طراحی کارشون را شروع کردند

برای بحث گرافیک و تصاویر یک طراح حرفه ای میخوام که بتونه

1 - طراحی یک نماد مانند عروسک برای گذاشتن در قسمت های مختلف سایت مثلا عروسکی که داره آب میخوره - همون عروسک بازی میکنه یا پشت سیستمه یا هر کاری ....
2 - طراحی یک لوگو برای سایت اما با معنی و مفهومی و ایده دار
3 - طراحی تصاویر در سایز های مختلف جهت اموری که نیاز میشه و بیشتر توضیح میدم
4 - طراحی چند بنر

میخوام یک پکیج کامل تحویل بگیرم

مثلا 10 تا بنر با سایز مشخص به همراه فایل اصلی جوری که بشه متن هارو راحت تغییر داد
5 تا عکس برای اسلاید شو
1 لوگو در سایز های مختلف و اینکه هرموقع نیاز شد متناسب با اون مکان سایز مختلف ارائه بشه البته دیگه رایگان و جوری که بشه حتی به عنوان مهر هم ازش استفاده کرد
و یک نماد یا عروسک که گفتم حالت های مختلفی داره و ممکنه الان مثلا 20 حالت باشه و بعدا بسته به نیاز بگید فلان مدلش را میخوایم

یعنی یک نفر رو میخوایم مسلط - عملگرا و خلاق که همه موارد بالا را بتواند پشتیبانی کند و برای تک تک این موارد هزینه جدا پرداخت نخواهیم کرد
حالا با این شرایط دوستان اگر کسی در خودش زمان و علاقه به این کار را میبینه لطفا واتس آپ پیام بدید تا انشالله صحبت های نهایی انجام بگیرد و قرارداد تنظیم شود

لطفا خودتون را معرفی کنید
رزومه و سوابق کاری
و مبلغ پیشنهادیتون را اعلام کنید
حتما پاسخ خواهیم داد

با تشکر و احترام فراوان.

دهقانی
شماره تماس : 09199047951 واتس آپ در خدمت هستم
ایمیل : seecurity@yahoo.com
آدرس : شیراز

با سلام.

بنا به درخواست شما که طراحی بنر ،لوگو ، کاراکتر و ایده پردازی فضا های مختلف و... می باشد. اگر کیفیت مناسب میخواهید هزینه بالایی خواهد داشت . در صورتی که مشکلی ندارید اعلام نمایید.

seecurity
July 19th, 2018, 00:01
لطفا واتس آپ پیام بدید مذاکره کنیم

GoldinHost.IR
July 19th, 2018, 00:02
لطفا واتس آپ پیام بدید مذاکره کنیم

شماره تماس داخل سایت واتس اپ پیام بدید

dynabanner.com
July 19th, 2018, 00:14
سلام
با بهترین کیفیت انجام میشه
با شما تماس میگیرم