توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت یک کش سرور
esi20
July 18th, 2018, 10:37
سلام بر دوستان و اساتید
دوستان من یه سایت وردپرسی دارم.
قصد دارم با استفاده از جئو دی ان اس ترافیک نصف کشورهای دنیا رو ارسال کنم به سروری که الان روش وردپرس نصبه و ترافیک نصف دیگر کشورها رو ارسال کنم به سروری که روش الان هیچی نیست.
اون سرور دومیه هم دقیقا میخوام سایتی رو نشون بده که روی سرور اولیه هست یعنی یه حالت کش سرور باشه.
چطور میشه یه همچین چیزی درست کرد؟
سپاس بابت راهنمایی های ارزشمند شما
DaryaHost
July 18th, 2018, 13:57
dns server باید راه بندازید
در تماس باشید
ITarashe
July 18th, 2018, 18:13
با سلام و احترام
os جفت سرور ها چی هست ؟
esi20
July 18th, 2018, 23:56
dns server باید راه بندازید
مطمئنید کش سرور میشه؟
os جفت سرور ها چی هست ؟
شما فرض کن جفتشون CentOS هست.
offgij
July 19th, 2018, 01:06
درود اگر منظورتون درست متوجه شده باشم
باید بصورت cname سایت اول روی سایت دوم ریدایرکت بشه
میتونید از کلودفلیر بعنوان دی ان اس سرور استفاده کنید، یکی از دامینها اد کنید اونجا و بصورت cname روی دامین دوم ریدایرکت کنید
esi20
July 19th, 2018, 01:29
درود اگر منظورتون درست متوجه شده باشم
باید بصورت cname سایت اول روی سایت دوم ریدایرکت بشه
میتونید از کلودفلیر بعنوان دی ان اس سرور استفاده کنید، یکی از دامینها اد کنید اونجا و بصورت cname روی دامین دوم ریدایرکت کنید
خیر اشاره کردم در شروع تاپیک که 1 دامین داریم که با جئو دی ان اس به دو سرور مختلف متصل میشه.
سرور اول که خوب مشخصه سایت واقعا روشه و سایت از روش لود میشه ولی سرور دوم میخوام یه کش سرور باشه که همون سایت سرور 1 رو با همون امکانات لود کنه واسم ولی واقعا سایت با تمامی فایل هاش توش نباشه یعنی همون حالت کش سرور میشه.
DaryaHost
July 19th, 2018, 01:36
تلکرام در تماس باشید
ITarashe
July 19th, 2018, 01:42
سرور دوم یک وب سرور راه اندازی می کنید
با squid و rsync کش می کنید
esi20
July 19th, 2018, 01:43
تلکرام در تماس باشید
آیدی تلگرامتون رو ارسال نکردید برام.
pardishosting
July 19th, 2018, 08:39
سلام بر دوستان و اساتید
دوستان من یه سایت وردپرسی دارم.
قصد دارم با استفاده از جئو دی ان اس ترافیک نصف کشورهای دنیا رو ارسال کنم به سروری که الان روش وردپرس نصبه و ترافیک نصف دیگر کشورها رو ارسال کنم به سروری که روش الان هیچی نیست.
اون سرور دومیه هم دقیقا میخوام سایتی رو نشون بده که روی سرور اولیه هست یعنی یه حالت کش سرور باشه.
چطور میشه یه همچین چیزی درست کرد؟
سپاس بابت راهنمایی های ارزشمند شما
سلام
یک geo dns داریم می تونید ازش استفاده کنید و هزینه اش رو بپردازید.
کش سرور هم فعال داریم.
esi20
July 19th, 2018, 12:37
سلام
یک geo dns داریم می تونید ازش استفاده کنید و هزینه اش رو بپردازید.
کش سرور هم فعال داریم.
درود بر شما
جئو دی ان اس رو الان من دارم مشکلم جئو دی ان اس نیست.
مشکل الان سرور دومیه که باید تصویری از چیزی که سرور اول نشون میده نشون بده.
pardishosting
July 19th, 2018, 15:30
متوجه منظورتون نشدم.
esi20
July 19th, 2018, 18:23
متوجه منظورتون نشدم.
عذر میخوام بد گفتم.
توی شروع تاپیک توضیح دادم که من یه جئو دی ان اس دارم که ترافیک نصف کشورها رو میفرسته به یه سرور که اسمشو میذاریم سرور a و ترافیک سایر کشورها رو میفرسته به یه سرور به اسم سرور b.
وقتی ترافیک بره روی سرور a خوب روی سرور a یه وردپرس نصبه و سایت رو ارسال میکنه مشکلی نیست ولی وقتی ترافیک میره روی سرور b روی سرور b هیچی نیست ولی قصد اینه همون سایت توی سرور a نشون بده حالا به شکل کش یا حالا هر شکلی که شما به نظرتون میرسه.