PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تخصیص آی پی از دیتاسنتر

shahab_ksh
July 17th, 2018, 18:39
با سلام

میخاستم بدونم تخصیص آی پی از طریق دیتاسنتر به چه صورت هست

مثلا وقتی من درخواست 10 آی پی میدم اونها از چه طریق اون ایپی ها رو برای من فراهم می کنن

IGulf
July 26th, 2018, 23:11
عزیز سوالتون نا مفهومه.
خب شما درخواست ای پی میدید و روی یه رنج خاصی بهتون ای پی میدن

shahab_ksh
July 27th, 2018, 17:20
ممنون

1- خودش از کجا میاره ؟ (اون آی پی ولیده)

2- با چه برنامه ای اون رو به من اختصاص میده ؟

onlinemizban.net
July 27th, 2018, 17:43
از ripe میگیرن و میدن به دیتاسنتر

shahab_ksh
July 27th, 2018, 21:05
ظاهرا فقط ارتباطات زیر ساخت میتونه اینترنت وارد کشور کنه و به شرکت های مختلف مثل مخابرات - پارس آنلاین - افرانت و .... بده

آیا طبق گفته شما دوستان آی پی ها از طریق زیر ساخت از ripe به ارتباطات زیر ساخت داده میشه و اون شرکت ها میان به زیر مجموعه اعطا می کنن ؟

raminw42
September 2nd, 2018, 11:26
خیر
خود PAP ها بصورت جداگانه رنج های درخواستی را از ripe میگیرند.

ظاهرا فقط ارتباطات زیر ساخت میتونه اینترنت وارد کشور کنه و به شرکت های مختلف مثل مخابرات - پارس آنلاین - افرانت و .... بده

آیا طبق گفته شما دوستان آی پی ها از طریق زیر ساخت از ripe به ارتباطات زیر ساخت داده میشه و اون شرکت ها میان به زیر مجموعه اعطا می کنن ؟

NetworkFA
September 2nd, 2018, 12:00

دوست عزیز ابتدا شما باید پروتکل های ساده Routing راه متوجه شوید و سپس وارد پروتکل های روتینگ در سطح جهانی شوید
هرشرکتی آیپی دارد ملزم به داشتن پهنای باند نیست

مثلا پهنای باند کشور دست زیرساخت است و به شرکت های مختلف اجاره میدهد این موضوع اصلی ربطی به آیپی ندارد
هر شرکت برای خودش IP خودش را از RIPE اجاره میکنید و بر روی آن پهنای باند استفاده میکند

aoscentral
September 2nd, 2018, 15:53
با سلام

میخاستم بدونم تخصیص آی پی از طریق دیتاسنتر به چه صورت هست

مثلا وقتی من درخواست 10 آی پی میدم اونها از چه طریق اون ایپی ها رو برای من فراهم می کنن

با سلام و احترام

ما 5 منطقه یا به عبارتی 5 واحد ثبتی برای آی پی ها ی موجود در زمین داریم . " regional Internet registry" که هرر واحد ثبتی کشور ها و مناطق خاصی در بر میگیره :

African Network Information Center (AFRINIC) for Africa
American Registry for Internet Numbers (ARIN) for the United States, Canada, several parts of the Caribbean region, and Antarctica.
Asia-Pacific Network Information Centre (APNIC) for Asia, Australia, New Zealand, and neighboring countries
Latin America and Caribbean Network Information Centre (LACNIC) for Latin America and parts of the Caribbean region
Réseaux IP Européens Network Coordination Centre (RIPE NCC) for Europe, Russia, West Asia, and Central Asia

که طبق گفته ی دوستان در بالا رایپ یکی از اونها هست که واحد صدور آی پی های منطقه ی اروپا، روسیه، شرق آسیا و مرکز آسیا می باشد.

دیتاسنتر ها یا حتی اشخاص میتونن با پرداخت حق عضویت در شرکتی که مسئول توزیع آی پی به منطقه ی اونها هست و با توجیه دقیق استفاده ی اونها از آی پی ها و هدفت درخواستشون. رنج آی پی دریافت و روی سرویس های خودشون استفاده کنند.

یعنی حتی اگر خود شما مستقیما از رایپ یا امثال رایپ رنج آی پی داشته باشید. میتونید به راحتی به دیتاسنتری که از اون سرویس دارین درخواست بدید که روتینگ آی پی های خودتون روی سرویس هاتون انجام بدن و از رنج های خودتون در هر دیتاسنتری که مایل هستید استفاده کنید. البته گاها تعداد محدودی از دیتاسنتر ها هستن که این درخواست قبول نمیکنند. اما اکثرا مشکلی ندارن و با دریافت هزینه روتینگ این کار برای شما انجام میدن.

البته ناگفته نماند اینکه در یک سری شرایط امکان استفاده از آی پی های منطقه ای در سایر مناطق هم وجود داره.

در هر حال امدیوارم تونسته باشم کمکی کنم

با تشکر