ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیحات متای پست meta description بدون افزونه

sonly
July 16th, 2018, 15:20
سلام دوستان
اگر توجه کرده باشید در افزونه
Yoast SEO بخشی به ارسال مطلب اضافه میشه ک میشه meta description برای نمایش در گوگل اضافه کرد.
اگر این مورد رو ما اصلا کاری نداشته باشیم چند خط ابتدایی به صورت خودکار به جای اون نمایش داده میشه.

حالا سوال بنده اینه چطور ما بدون استفاده از افزونه این بخش رو به مطالبمون اضافه کنیم.

sonly
July 16th, 2018, 22:03
اپ...

ایران نشر
July 16th, 2018, 23:07
قبلا هم به شما پاسخ داده شده بود كه اينكار با متاباكس قابل اجرا هست

sonly
July 17th, 2018, 01:05
قبلا هم به شما پاسخ داده شده بود كه اينكار با متاباكس قابل اجرا هست
دوست عزیز خب متا باکس معمولی که فایده نداره
با چه دستوری باید ما مشخص کنیم ک این توصیحات متاست تا موتور جستجو بخونه...

ایران نشر
July 17th, 2018, 11:06
كافيه شما سورس كدهاي صفحتون رو بررسي كنيد تا متوجه بشيد چگونه هست

شما بايد كدهاي متاباكس را در هدر بخش meta description قرار بديد

AlienX
July 17th, 2018, 12:05
<meta name="description" content="توضیخات شما">

<meta property="og:description" content="توضیحات شما">

خدمت شما، به جای "توضیحات شما" متن مورد نظر رو قرار بدید

کدها بر پایه PHP نوشته شده که وردپرس هم PHP هستش

این دو تا کد در قسمت Head سایت زیر هم آورده بشن و توضیحات هم دقیقا مثل هم باشن، از نظر سئو کاملا بهینه سازی شدن و استاندارد گوگل هستش

sonly
July 17th, 2018, 12:40
<meta name="description" content="توضیخات شما">

<meta property="og:description" content="توضیحات شما">

خدمت شما، به جای "توضیحات شما" متن مورد نظر رو قرار بدید

کدها بر پایه PHP نوشته شده که وردپرس هم PHP هستش

این دو تا کد در قسمت Head سایت زیر هم آورده بشن و توضیحات هم دقیقا مثل هم باشن، از نظر سئو کاملا بهینه سازی شدن و استاندارد گوگل هستش

ممنون ولی بنده برای هر پست و به صورت جداگانه میخوام.

- - - Updated - - -

كافيه شما سورس كدهاي صفحتون رو بررسي كنيد تا متوجه بشيد چگونه هست

شما بايد كدهاي متاباكس را در هدر بخش meta description قرار بديد

عزیز من برای هر پست جداگانه میخوام
ن برای سایت

AlienX
July 17th, 2018, 13:01
پست و سایت به صورت جدا چیه؟ این ها کدهای توضیحات برای تمامی صفحات هستن و نمیتونه تغییر کنه و زمانی که شما یک بار برای همیشه روی سایت ست میکنی داخل تمام صفحات نشون داده میشن و توضیحات مربوط به همون صفحه که شما باید به صورت دستی عوضش کنی، اینطوری نیست که هر صفحه یا هر پست کد مخصوص به خودش رو داشته باشه،

شما یا محیط ادمین داری یا نداری، اگر داشته باشی زمانی که کد رو ست میکنی واسه هر صفحه ازت میپرسه که توضیحات چی باشه، اگر هم نداشته باشی که خودش چند خط اول رو پیش فرض قرار میده
دیگه من نمیدنم منظور و هدف شما از کد جدا چیه

sonly
July 17th, 2018, 13:16
پست و سایت به صورت جدا چیه؟ این ها کدهای توضیحات برای تمامی صفحات هستن و نمیتونه تغییر کنه و زمانی که شما یک بار برای همیشه روی سایت ست میکنی داخل تمام صفحات نشون داده میشن و توضیحات مربوط به همون صفحه که شما باید به صورت دستی عوضش کنی، اینطوری نیست که هر صفحه یا هر پست کد مخصوص به خودش رو داشته باشه،

شما یا محیط ادمین داری یا نداری، اگر داشته باشی زمانی که کد رو ست میکنی واسه هر صفحه ازت میپرسه که توضیحات چی باشه، اگر هم نداشته باشی که خودش چند خط اول رو پیش فرض قرار میده
دیگه من نمیدنم منظور و هدف شما از کد جدا چیه

ببینید من میخوام برای هر پست به صورت دستی توضیحات متا رو وارد کنم ک با پیدا شدن پست در موتور جستجو توضیحات دلخواهی ک وارد کردم برای پست نمایش داده شه.

موارد بالا ک دادین قبلا وارد کردم باز هم وارد کردم اما شما فرمودین:

شما یا محیط ادمین داری یا نداری، اگر داشته باشی زمانی که کد رو ست میکنی واسه هر صفحه ازت میپرسه که توضیحات چی باشه
الان همچین چیزی برای بنده نمایش داده نمیشه.

AlienX
July 17th, 2018, 13:22
پس این نشون میده که محیط ادمین سایت شما مشکل داره، باید از نظر کدنویسی برطرف بشه تا در زمان نوشتن متن یا محتوا ازتون توضیحات بخواد نه اینکه خودش پیش فرض قرار بده، به برنامه نویس سایتتون بگید درستش کنه یا اینکه اگر خودتون نوشتید برطرفش کنید

sonly
July 17th, 2018, 13:24
پس این نشون میده که محیط ادمین سایت شما مشکل داره، باید از نظر کدنویسی برطرف بشه تا در زمان نوشتن متن یا محتوا ازتون توضیحات بخواد نه اینکه خودش پیش فرض قرار بده، به برنامه نویس سایتتون بگید درستش کنه یا اینکه اگر خودتون نوشتید برطرفش کنید
سایت وردپرسی هست...
برای همین میگم احتمالا کد خاصی باشه ک در فانکشن به کار میره چون موردی رو تست کردم تمامی موارد در پنل نمایش داده میشه اما تاثیری در موتور جستجو نداره.

ممنون از شما

1wp.ir
July 17th, 2018, 15:36
این کار رو قبلا روی یکی از سایت های خودم انجام داده بودم. میشه با استفاده از کدها و توابع خود وردپرس چیزی رو که گفتید بدون هیچ گونه افزونه ایی به هیدر صفحات اضافه کرد. با این ای دی در ارتباط باشید

@onewp (https://t.me/onewp)

sonly
July 20th, 2018, 18:06
اپ......... ..

ایران نشر
July 20th, 2018, 18:35
با هزينه قابل اجرا هست
از طريق پ.خ در ارتباط باشيد

reza98
July 20th, 2018, 22:29
اپ......... ..

کدی که دوستان دادن خدمتتون رو درون حلقه های پست قرار بدید و در بخش هدر قرار بدید

esi20
July 20th, 2018, 22:44
سلام دوستان
اگر توجه کرده باشید در افزونه
Yoast SEO بخشی به ارسال مطلب اضافه میشه ک میشه
meta description برای نمایش در گوگل اضافه کرد.
اگر این مورد رو ما اصلا کاری نداشته باشیم چند خط ابتدایی به صورت خودکار به جای اون نمایش داده میشه.

حالا سوال بنده اینه چطور ما بدون استفاده از افزونه این بخش رو به مطالبمون اضافه کنیم.

سلام و درود

چون نوشتن کدش یه 2 ساعتی زمان میبره به صورت رایگان نمیتونم کدش رو در اختیارتون بذارم ولی مراحل کار رو براتون توضیح میدم.

شما ابتدا باید یه متا باکس ایجاد کنید برای پست هاتون بعد داخل اون متاباکس یه فیلد متنی ایجاد میکنید که داخل اون فیلد متنی متای توضیحات مطلب قرار میگیره.
بعد برای نمایش دادنش در خروجی سایت باید از هوک wp_head استفاده کنید (البته باید شرط بذارید اگر داخل صفحه ادامه مطلب یا همون single بود چاپ بشه تگ مربوط به متای توضیحات).

موفق باشید

sonly
July 20th, 2018, 23:14
سلام و درود

چون نوشتن کدش یه 2 ساعتی زمان میبره به صورت رایگان نمیتونم کدش رو در اختیارتون بذارم ولی مراحل کار رو براتون توضیح میدم.

شما ابتدا باید یه متا باکس ایجاد کنید برای پست هاتون بعد داخل اون متاباکس یه فیلد متنی ایجاد میکنید که داخل اون فیلد متنی متای توضیحات مطلب قرار میگیره.
بعد برای نمایش دادنش در خروجی سایت باید از هوک wp_head استفاده کنید (البته باید شرط بذارید اگر داخل صفحه ادامه مطلب یا همون single بود چاپ بشه تگ مربوط به متای توضیحات).

موفق باشید
سلام
ممنون
خودتون چقد انجام میدین هزینش؟

- - - Updated - - -

کدی که دوستان دادن خدمتتون رو درون حلقه های پست قرار بدید و در بخش هدر قرار بدید
ن میخوام سفارشی باشه برای هر پست

esi20
July 21st, 2018, 00:03
سلام
ممنون

درود مجدد

از طریق خصوصی نرخ انجام کار رو براتون ارسال کردم.

reza98
July 21st, 2018, 00:05
سلام
ممنون

- - - Updated - - -

ن میخوام سفارشی باشه برای هر پست

اگه انجام نشده جزئیات دقیق رو خصوصی ارسال کنید

IGulf
July 26th, 2018, 18:11
قالبتون اماده هست یا قالب اختصاصی هست؟

sonly