PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک اپ از قالب

helsa
July 16th, 2018, 14:20
سلام. قالب وردپرسم که طراح قالب تغییرات اختصاصی رو روی همین هاست انجام دادن ولی فایل تغییرات رو بهم نمیدن. حالا میخوام بدونم راهی هست قالب رو بتونم ذخیره کنم یا باید بک اپ بگیرم.؟ هاستی که الان قالب روش نصب هست دایرکت ادمین هست اگر من از قالب بک اپ بگیرم اونو میتونم روی هاست لینوکس سی پنل نصب کنم؟

downloaddl
July 16th, 2018, 14:32
سلام

دایرکت ادمین هم بر روی سیستم عامل لینوکس هست.

اگر درست منظور شمارو فهمیده باشم.
بله می تونید
وارد هست شین و پوشه قالبو zip کنید.
و روی هر دامنه و هاستی که دوست داشته باشید اکسترکت کنید.
اگر نمی تونید دسترسی ها رو برام ارسال کنید براتون رایگان انجام بدم.

helsa
July 16th, 2018, 16:16
سلام

دایرکت ادمین هم بر روی سیستم عامل لینوکس هست.

اگر درست منظور شمارو فهمیده باشم.
بله می تونید
وارد هست شین و پوشه قالبو zip کنید.
و روی هر دامنه و هاستی که دوست داشته باشید اکسترکت کنید.
اگر نمی تونید دسترسی ها رو برام ارسال کنید براتون رایگان انجام بدم.

من متوجه نشدم منظورتونو از کدوم قسمت وارد شم؟ منظورتون همون مسیر wp_content و بعد پوشه themes هست ؟؟ اگر قالب فایل های درون ریز یا پلاگین یا فایل های دیگه هم همراهش داشته باشه چی؟

منظورم انتقال قالب از هاست دایرکت ادمین به هاست لینوکس سی پنل هست. بک اپ دایرکت ادمین روی لینوکس سی پنل ریستور میشه کرد؟

downloaddl
July 16th, 2018, 16:19
من متوجه نشدم منظورتونو از کدوم قسمت وارد شم؟ منظورتون همون مسیر wp_content و بعد پوشه themes هست ؟؟ اگر قالب فایل های درون ریز یا پلاگین یا فایل های دیگه هم همراهش داشته باشه چی؟

منظورم انتقال قالب از هاست دایرکت ادمین به هاست لینوکس سی پنل هست. بک اپ دایرکت ادمین روی لینوکس سی پنل ریستور میشه کرد؟

سلام مجدد
بله ریستور میشه کرد
اگر فایل درون ریز داشته باشه مربوط‌به وردپرس هست
اونم از داخل وردپر میتونید اکسپورت بگیرید

بله همون پوشه

IGulf
July 25th, 2018, 04:35
درود هم میتونید قالب را ذخیره کنید و هم میتونید بکاپ بگیرید ولی پیشنهاد ما به شما بکاپ گیری هست

webponeh
July 25th, 2018, 09:44
سلام
افزونه ای با نام All in one Wp migration برای وردپرس هست که کافیه نصبش کنید و بعد از وردپرستون بک آپ بگیرید و هر جا که مایل باشید میتونید دوباره نصب کنید

1wp.ir
July 25th, 2018, 10:12
رو روی همین هاست انجام دادن ولی فایل تغییرات رو بهم نمیدن.
سلام. نیازی نیست فایل تغییرات رو به شما بدن. شما کافیه از خود پوشه تم بک آپ بگیرید. یا با یه نرم افزار ftp کل پوشه تم رو روی سیستم خودتون بیارید و هر جا که خواستید مجدد آپلود کنید.
حتی اگر نیاز به تغییر هاست و ... نبود گرفتن بک آپ از تم و دیتابیس سایت و پوشه آپلود برای مواقع ضروری بعد از هر تغییری واجب و ضروری هست.

helsa
July 27th, 2018, 00:59
سلام. نیازی نیست فایل تغییرات رو به شما بدن. شما کافیه از خود پوشه تم بک آپ بگیرید. یا با یه نرم افزار ftp کل پوشه تم رو روی سیستم خودتون بیارید و هر جا که خواستید مجدد آپلود کنید.
حتی اگر نیاز به تغییر هاست و ... نبود گرفتن بک آپ از تم و دیتابیس سایت و پوشه آپلود برای مواقع ضروری بعد از هر تغییری واجب و ضروری هست.

من باید هاست رو عوض کنم.چون هاست برای تست بوده و قالب روش نصب شده و تغییرات رو طراح داده . حالا میخوام یه هاست دیگه از یه سایت دیگه با یه دامین جدید دیگه بگیرم

خب اگر فقط پوشه تم رو تبدیل به rar کنم و دانلود کنم و قالب فایل اضافه ای مثل افزونه یا فایل های ایمپورت داشته باشه اونو چجوری باید ذخیره کنم؟

بعد اینکه اگر بک اپ بگیرم بخوام روی یه هاست جدید ریستورش کنم. باید دیتابیس هم بسازم توی هاست جدید؟ یا همون بک اپ رو ریستور کنم همه چی اتوماتیک ساخته میشه؟

takmizbannet
July 27th, 2018, 01:55
سلام. قالب وردپرسم که طراح قالب تغییرات اختصاصی رو روی همین هاست انجام دادن ولی فایل تغییرات رو بهم نمیدن. حالا میخوام بدونم راهی هست قالب رو بتونم ذخیره کنم یا باید بک اپ بگیرم.؟ هاستی که الان قالب روش نصب هست دایرکت ادمین هست اگر من از قالب بک اپ بگیرم اونو میتونم روی هاست لینوکس سی پنل نصب کنم؟
سلام و احترام بله اگر از قالب بکاپ بگیرید مثل همونی که الان اجرا شده روی هاست ها و دامین های دیگه اجرا میشه ( اگر لایسنس نداشته باشه )

helsa
July 27th, 2018, 02:02
سلام و احترام بله اگر از قالب بکاپ بگیرید مثل همونی که الان اجرا شده روی هاست ها و دامین های دیگه اجرا میشه ( اگر لایسنس نداشته باشه )

نیاز نداره دیتابیس بسازم روی هاست جدید؟ همون بک اپ رو روی هاست جدید ریستور کنم خودش اتوماتیک دیتابیس رو هم میسازه؟

1wp.ir
July 27th, 2018, 03:19
نیاز نداره دیتابیس بسازم روی هاست جدید؟ همون بک اپ رو روی هاست جدید ریستور کنم خودش اتوماتیک دیتابیس رو هم میسازه؟

بک آپی که شما از قالب می گیرید ربطی به دیتابیس نداره و فقط فایل های مربوط به پوسته توی فولدر theme هست که فقط نحوه نمایش پست های و شکل ظاهری وب سایت رو تعیین می کنه.

الان وب سایت فعلی آیا پست داره ؟ اگر به مطالب و پست های وب سایت وردپرسی فعلی احتیاج دارید و می خواید کپی وب سایت فعلی رو روی هاست جدید داشته باشید باید چند تا کار انجام بدید:
1- تشریف می برید توی phpmyadmin اونجا دیتابیس رو export می کنید و توی هاست جدید و مجدد توی phpmyadmin این دیتابیس رو import می کنید.
2- یه یوزر جدید توی mysql درست می کنید و برای این دیتابیس بهش دسترسی می دید.
3- توی فایل wp-config.php سایت جدید ، نام دیتابیس و یوزر و پسورد رو وارد می کنید.
4- بعد از نصب وردپرس تمام مطالب قبلی وب سایت روی سایت جدید هم قابل استفاده هست.
5- برای این کار بهتر هست از نرافزار ftp استفاده کنید مثل cuteftp و یا موزیلا. کل پوشه آپلود رو که فایل های تصویری و بقیه فایل های آپلود شده هست رو روی سیستم خودتون دانلود می کنید و روی هاست جدید آپلود می کنید به جای فولدر آپلود .
6- چنانچه نیاز به انتقال افزونه ها هم باشه می تونید افزونه ها رو هم دانلود و روی هاست جدید آپلود کنید و از پنل وردپرس اونا رو فعال کنید. ممکنه اگر بخواید مستقیما مجددا افزونه ها رو خودتون نصب کنید تنظیماتی اگر از قبل بود و توی دیتابیس ذخیره باشه از بین بره.

گفتم در صورتی که اگر خواستید از پست های سایت قبلی استفاده کنید در غیر اینصورت لزومی نداره این کار.

7- یه پیشنهاد و توصیه هم دارم که همیشه یه بک آپ از پوسته، فایل های آپلود شده ، از دیتابیس داشته باشید تا در مواقع ضروری اطلاعات و زحماتتون به هدر نره .

این تجربیات من بود. حتما دوستان دیگه ایی هستن که تجربیات بهتر از من دارند که اگر چیزی از قلم افتاده خواهش می کنم اضافه و یا تصحیح کنن.

اجازه بدید من و یا یکی دیگه از دوستان همین انجمن این کار رو براتون انجام بدن . چون الان فکرش رو می کنم اگر خودتون بخواید این کار رو انجام بدید حتما به مشکل بر می خورید.