توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد شرکت نت ایران - www.netiran.net
mohsen297
July 14th, 2018, 12:41
با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز
ما بمدت 14 ماه از دوست عزیزمون آقای مهندس کریمی و شرکت نت ایران سرور اختصاصی داشتیم و متاسفانه بصورت غیر منتظره و بدون اطلاع قبلی از روز پنج شنبه دسترسی ما به سرور قطع شده و کلیه راه های ارتباطی ما با آقای مهندس کریمی قطع شده و ایشان جوابگو نیستند.
اول از ایشون ناراحت هستم بخاطر اینکه از دسترس خارج شدن سرور اختصاصی بمدت 3 روز یعنی فاجعه برای هر کسب وکاری
مورد دوم هم، برای ایشون نگران شدیم که کلا در دسترس نیستند و احتمال دادیم شاید اتفاقی براشون افتاده باشه،
هدف از ایجاد این تاپیک این است که اگر از دوستان کسی با ایشون ارتباط و تماس دارد، اول اینکه خبر سلامتیشون رو به ما بدن، و در مرحله دوم اینکه شاید خودشون این تاپیک رو خوندن ، من به ایشون بسیار احترام قائل بودم و متاسف شدم از این کار غیر حرفه ای که انجام دادن. شاید توضیحی برای اینکارشون دارن.
alfavps.com
July 18th, 2018, 11:26
سلام دوست عزیز
سرور بنده هم الان از دسترس خارج شدن
هنوز ارتباطی با ایشان ندارید؟
mohsen297
July 18th, 2018, 11:49
سلام دوست عزیز
سرور بنده هم الان از دسترس خارج شدن
هنوز ارتباطی با ایشان ندارید؟
سلام
نه متاسفانه ، ما که کلا نا امید شدیم، کل دیتاهای سرورومون رو از دست دادیم :-s و مجبور شدیم سرور جدید تهیه کنیم، و کلی سر این داستان متضرر شدیم .
انشاالله که روزی بیان و اینجا توضیح بدن دلیل این کارشون رو. :-?
alfavps.com
July 18th, 2018, 11:50
سلام
نه متاسفانه ، ما که کلا نا امید شدیم، کل دیتاهای سرورومون رو از دست دادیم :-s و مجبور شدیم سرور جدید تهیه کنیم، و کلی سر این داستان متضرر شدیم .
انشاالله که روزی بیان و اینجا توضیح بدن دلیل این کارشون رو. :-?
بنده 60 میلیون سرورم در این مجموعه هست
هیچ راه تماسی پیدا نکردید؟
mohsen297
July 18th, 2018, 11:54
بنده 60 میلیون سرورم در این مجموعه هست
هیچ راه تماسی پیدا نکردید؟
شماره همراهشون که خاموش هست، شماره تماس شرکتی هم که داشتن در سایتشون ، اشتباه بود.
فقط یکی از دوستان فرمودند که از طریق دیتاسنتری که سرورها اونجا هست، پیگیری کنید، اونم که خودتون میدونید که باید درگیر مسائل اداری بشید، حداقل من که وقت ندارم سر این قضایا بزارم، منتهی شاید شما براتون بصرفه که پیگیری کنید از طریق دیتا سنتر
alfavps.com
July 18th, 2018, 13:45
بنده شنبه دارم میرم برای شکایت با مستندات کامل
اگر کسی میخواد با بنده همراه بشه با من در تماس باشه
serverco
July 18th, 2018, 16:40
سلام . من مبغلی از ایشون میخواستم و ایشون 2 هفته قبل پول رو به حسابم واریز کردن. از اون به بعد دیگه در دسترس نبودن.
alfavps.com
July 18th, 2018, 17:34
سلام . من مبغلی از ایشون میخواستم و ایشون 2 هفته قبل پول رو به حسابم واریز کردن. از اون به بعد دیگه در دسترس نبودن.
اسم شخص واریز کننده رو میتونید به بنده بگید؟
و یا اگر راه ارتباطی ای غیر از تلفن های درج شده در سایت و آدرس دفتر هم دارید بفرستید ممنون میشم
eb.darya
July 19th, 2018, 09:34
متاسفانه این دستمون هم برای ما هم همین مشکل رو درست کردن
بدبختی اینجاست که هارد سرورمون رو هم خودمون خریداری کردیم و بهش دادیم
جای تاسف هست !!!
alfavps.com
July 19th, 2018, 15:20
بنده به آدرس دفترشون هم مراجعه کردم 2هفته ای هست که تخلیه کرده بودند
2روزه دارم با مشتریام جر و بحث میکنم
اعتبار مارو زیر سوال بردند این چه وضعه این ممکلته آخه
هرکی هر کاری دلش میخواد میکنه
کسی هنوز هیچ ردی نشونی پیدا نکرده؟
بنده شنبه دارم شکایت میکنم اگر کسی میخواد با بنده همراه بشه اعلام کنه وکیل هم گرفتم هزینه وکیل هم با بنده هست هرکسی حقی داره میخواد بگیره با من تماس بگیره
Amlaaki
July 19th, 2018, 18:35
افرادی که همچین به اصطلاح دیتاسنتر ها اعتماد میکنند لیاقتشونم بهتر این نیست .
یارو مکانشم تخلیه کرده رفته ...
- - - Updated - - -
بنده به آدرس دفترشون هم مراجعه کردم 2هفته ای هست که تخلیه کرده بودند
2روزه دارم با مشتریام جر و بحث میکنم
اعتبار مارو زیر سوال بردند این چه وضعه این ممکلته آخه
هرکی هر کاری دلش میخواد میکنه
کسی هنوز هیچ ردی نشونی پیدا نکرده؟
بنده شنبه دارم شکایت میکنم اگر کسی میخواد با بنده همراه بشه اعلام کنه وکیل هم گرفتم هزینه وکیل هم با بنده هست هرکسی حقی داره میخواد بگیره با من تماس بگیره
سلام .
یادمه چند سال پیش سرور های مجازی ovh میفروختید که یکدفعه همه قطع شدند .
اول اعلام کردین هارد خراب شده ... بعد کاشف به عمل اومد به خاطر یورو کرکی که استفاده کرده بودین سرورو پاک کردند ... ( البته خاطرمم هست سرویس جایگزین به تعدادی از مشتریان (متشریانی که پیگیر بودند) ارائه کردید ) .
+ من خودمم از کاربر شما بودم ولی چون دیتای مهمی روی همون vps نداشتم پیگیر نشدم ... (واسه سیسو پر اکسی استفاده میکردیم ازش...) .
الانم که به گفته خودتون در همین تاپیک سرور / سرور هایی در نت ایران گذاشته بودید که الان کلا از دسترس خارجه به هر صورت ...
گذشته از تمام ضرر هایی که شما کرده اید متضرر اصلی کاربران شما هستند که به دیتاشون دسترسی ندارند چند روزه ...
کاربران هم که بهترین سایتم داشته باشن چند روز داون تایم یعنی فاجعه و خیلی زمان میبره جبران بشه...
چقدر بهتر میبود لاقال در پارس آنلاین میزاشتین سرورتونو ! چرا اینکارو نکردین ؟ بسیار ارزان هست که کولو در پارس ...
با آرزوی حل شدن مشکلات به وجود آمده برای شما و همکاران دیگر درگیر با این موضوع ...
NetworkFA
July 19th, 2018, 19:25
والا ایشون وقتی قیمت آیپی اجاره یک ساله حدود 3-3.5میل سالیانه بود میخواست به ما سالی 5.5بده!
alfavps.com
July 19th, 2018, 19:57
افرادی که همچین به اصطلاح دیتاسنتر ها اعتماد میکنند لیاقتشونم بهتر این نیست .
یارو مکانشم تخلیه کرده رفته ...
- - - Updated - - -
سلام .
یادمه چند سال پیش سرور های مجازی ovh میفروختید که یکدفعه همه قطع شدند .
اول اعلام کردین هارد خراب شده ... بعد کاشف به عمل اومد به خاطر یورو کرکی که استفاده کرده بودین سرورو پاک کردند ... ( البته خاطرمم هست سرویس جایگزین به تعدادی از مشتریان (متشریانی که پیگیر بودند) ارائه کردید ) .
+ من خودمم از کاربر شما بودم ولی چون دیتای مهمی روی همون vps نداشتم پیگیر نشدم ... (واسه سیسو پر اکسی استفاده میکردیم ازش...) .
الانم که به گفته خودتون در همین تاپیک سرور / سرور هایی در نت ایران گذاشته بودید که الان کلا از دسترس خارجه به هر صورت ...
گذشته از تمام ضرر هایی که شما کرده اید متضرر اصلی کاربران شما هستند که به دیتاشون دسترسی ندارند چند روزه ...
کاربران هم که بهترین سایتم داشته باشن چند روز داون تایم یعنی فاجعه و خیلی زمان میبره جبران بشه...
چقدر بهتر میبود لاقال در پارس آنلاین میزاشتین سرورتونو ! چرا اینکارو نکردین ؟ بسیار ارزان هست که کولو در پارس ...
با آرزوی حل شدن مشکلات به وجود آمده برای شما و همکاران دیگر درگیر با این موضوع ...
دوست عزیز بدترین نوع شیرین کاری نمک پاشیدن روی زخم دیگران هست
مشتری 1-2ساله این شرکت نبودیم از ابتدای کارمان داریم با این شرکت کار میکنیم
ما هرچی بودیم و هرچه هستیم چه بد چه خوب در مواقعی که برامون مشکلی پیش اومد حتی همین مشکلی که بهش اشاره کردید فرار نکردیم ایستادیم و پاسخ گوی مشتری بودیم
ناراحتی بنده هم از این شرکت این هست وقتی که میدونست قرار بدهی بالا بیاره و نتونه پول دیتاسنتر رو بده 1 هفته قبلش به همه کاربر ها اطلاع رسانی میکرد
سرویس دهیشون بسیار عالی بوده و دلیلی هم که پیش ایشون سرویس پارسمون رو نگه داشتیم خدماتی بود که ارایه میدادند پارس آنلاین هر یونیت فکر کنم 200 تومن باشه ولی ما به ایشون ماهی 1 میلیون میدادیم گرانی و ارزانی ملاک نبود برامون فدات شم
ملاکمون کیفیت بود که از سال 93 عالی بودند و الان معلوم نیست چه اتفاقی افتاده براشون
نگران کاربر هامون هم نباشید به همه کاربر هایی که اطلاعات مهم داشتند فضای بکاپ در سرور خارج از ایران رایگان داده بودیم ( روی همه سرور های مجازی فضای بکاپ رایگان ارایه میدیم ) و از اطلاعاتشون بکاپ داشتند و همان دیروز به هر کی که درخواست داد سرویس جایگزین دادیم در کمتر از 4 ساعت از 60 کاربر روی این سرور 40 کاربر سرور جایگزین گرفتند
لطفا از این پس بدون اینکه اطلاعی داشته باشید همینطوری بیکار وار تایپ نکنید تا نمک روی زخم دیگران هم نپاشید