توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لوکال هاست در بارگذاری
mirmohsen
July 13th, 2018, 22:29
سلام.امروز نرم افزار هم wamp و هم xamp رو برای سرور لوکال توی کامپیوترم نصب کردم اما درهر دو نرم افزار خیلی دیر سایت توش بالا میاد و ادمو کلافه میکنه.
واقعا نمیدونم چیکار کنم. سرچ در انجمن زدم اما اموزشی خوبی پیدا نکردم در مورد حل این مشکل
لطفا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم
Reza G
July 13th, 2018, 23:44
سرعت لود سایت لوکال به صورت مستقیم به منابع سختافزاری سیستم شما بستگی داره.
به عنوان مثال هاردهای hdd قدیمی و کار کرده که سرعت خوندن و نوشتن داده روشون پایین هست باعث میشن سایتهای لوکال دیرتر لود شن.
mirmohsen
July 14th, 2018, 10:25
خب قدیم اینطور نبود.جدیدا اینطور شده.فک نکنم ربطی به سیستم داشته باشه.حتما یه مشکل تنظیماتی نرم افزاری داره
lizard.tiny
July 14th, 2018, 10:30
سلام
موقع اجرا اینترنت سیستم رو به صورت کامل قطع کنید, اگه با قطع اینترنت, مشکل رفع شد مشکلی از سمت نرم افزارها وجود نداره و باید مشکل رو از سایتی که روی لوکال نصب کردید برسی کنید, در این صورت مشکل میتونه از این باشه که درون سایت شما یک سری از فایل ها از URL های غیر از local فراخوانی میشه
همچنین حداقل منابع مورد نیاز وب سرور و ... رو هم باید در نظر بگیرید
در زمان اجرا بهتره Task Manager رو باز کنید و میزان مصرف Ram و CPU رو مورد برسی قرار بدید
mirmohsen
July 14th, 2018, 10:37
حرف شما متین، ولی امکانش هست مثلا پورتی که داره لوکال هاست باهاش کار میکنه پر باشه و باعث دیر بالا اومدن بشه؟
چون من اینترنت رو هم قطع کردم اما مشکل پابرجا بود
lizard.tiny
July 14th, 2018, 10:49
حرف شما متین، ولی امکانش هست مثلا پورتی که داره لوکال هاست باهاش کار میکنه پر باشه و باعث دیر بالا اومدن بشه؟
چون من اینترنت رو هم قطع کردم اما مشکل پابرجا بود
خیر, وقتی که یک پورت برای وب سرور در نظر گرفته میشه و وب سرور روی اون اجرا میشه به صورت معمول بقیه نرم افزارها نمیتونن از اون پورت استفاده کنند مگر در شرایط خاص
مصرف منابع رو هم برسی کردید ؟
mirmohsen
July 14th, 2018, 10:53
هنوز چون دسترسی به سیستم مورد نظر ندارم منابع رو بررسی نکردم ولی بعید میدونم از منابع باشه چون سیستم من قوی هستش و سخترین نرم افزار هارو بالا میاره.
من فک کنم چون چندین نرم افزار مختلف نصب و انیستال کردم اینطوری شده.همانطور که گفتم قبلا توی همین ویندوز این نرم افزار ها خوب کار میکردن
mirmohsen
July 14th, 2018, 22:26
بررسی کرد مقدار مصرف رم 58 درصد و سی پیو 9 درصد است. پس مشکل منابع ویندوز نمیتونه باشه.لطفا راهنمایی فرمایید چی کنم.
Reza G
July 15th, 2018, 00:17
بررسی کرد مقدار مصرف رم 58 درصد و سی پیو 9 درصد است. پس مشکل منابع ویندوز نمیتونه باشه.لطفا راهنمایی فرمایید چی کنم.
شما یک بار زمپ یا ومپ رو از اول ران کنید. بعد توی مرورگر یکی از سایتهای لوکال رو تست کنید.
ببینید رفتار دیسک (هارد) در حین بارگذاری چطور هست؟