توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مستر ریسلر سی پنل نامحدود ارزان
tandissoft
July 10th, 2018, 14:35
سلام. من چند سال هست که طراحی وب میکنم. با چند تا شرکت کار کردم بعضی هاشون اصلا پشتیبانی و آپتایم نداشتن. آخریش هم skyf-host بوده که اوایل کارشون خیلی خوب بودن ولی الان داخل تیکت ها فقط مونده فحش بدن به آدم.هر روز قیمت رو تغییر میدن وبخاطر 25 ساعت تاخیر در ی صورتحساب حسابم رو تعلیق کردن و تازه تهدید کردن در صورت تکرار دیرکرد پرداخت، اکانت هام رو حذف میکنن. میخوام منتقل کنم از روی سرورهاشون. دوستانی که امکانات نامحدود دارن و رایگان هم حدود 15 سایت رو منتقل میکنن درخواست بدن. قیمت برام مهمه چون از اون شرکتی که گفتم متضرر شدم. نمایندگی حجم بالای دانلود رو هم بعلاوه نمایندگی دامنه بین المللی هم نیاز دارم.ممنون
BAMPA
July 10th, 2018, 14:38
با تلفن داخل امضا تماس بگیرید ، آفر ویژه ای برای شما داریم
gharibion
July 10th, 2018, 14:49
سلام. من چند سال هست که طراحی وب میکنم. با چند تا شرکت کار کردم بعضی هاشون اصلا پشتیبانی و آپتایم نداشتن. آخریش هم skyf-host بوده که اوایل کارشون خیلی خوب بودن ولی الان داخل تیکت ها فقط مونده فحش بدن به آدم.هر روز قیمت رو تغییر میدن وبخاطر 25 ساعت تاخیر در ی صورتحساب حسابم رو تعلیق کردن و تازه تهدید کردن در صورت تکرار دیرکرد پرداخت، اکانت هام رو حذف میکنن. میخوام منتقل کنم از روی سرورهاشون. دوستانی که امکانات نامحدود دارن و رایگان هم حدود 15 سایت رو منتقل میکنن درخواست بدن. قیمت برام مهمه چون از اون شرکتی که گفتم متضرر شدم. نمایندگی حجم بالای دانلود رو هم بعلاوه نمایندگی دامنه بین المللی هم نیاز دارم.ممنون
با سلام ، در صورتی که منظور شما از امکانات نامحدود فضا نیست ، امکان ارائه میسر است .
برخی ویژگی ها :
× پهنای باند ماهانه Unlimited
× سایر امکانات Unlimited
× استفاده از کنترل پنل محبوب CPanel / WHM
× استفاده از هارد های پرسرعت SSD / NVme
× استفاده از وب سرور LiteSpeed
× استفاده از سیستم عامل تجاری CloudLinux
× گواهینامه رایگان SSL Valid
× قابلیت تغییر و شخصی سازی نسخه های PHP
× استفاده از آنتی ویروس / آنتی شلر / فایروال
× بک آپ گیری منظم
× انتقال رایگان
به جهت خرید سرویس و دریافت پشتیبانی در ارتباط باشید :
https://vatanwebhost.com/fa
a1994n1373
July 10th, 2018, 16:34
با سلام و احترام .
هتزنر آلمان
سی پنل
کلود لینوکس
ddr
ssd/nvme
سرویس پایدار و مناسب از ایران نیاز داشتید از طریق تلگرام و سایت در تماس باشید
ITarashe
July 11th, 2018, 02:02
ریسلر با دسترسی مناسب و کرنل هیبریدی با Lve manager در خدمتتون هستیم .
دایرکت ادمین
قیمت هم توافقی .
در صورت تمایل پخ
H0sseiN
July 11th, 2018, 12:16
درود
از آلمان با 7 سال سابقه در خدمتیم.
دارای نماد اعتماد 2 ستاره + نماد ساماندهی
آپ تایم 99.9% تضمینی
7 روز گارانتی بازگشت وجه
کنترل پنل cPanel
وب سرور پرقدرت لایت اسپید + LSCache
میزبانی ابری Cloudlinux
قابلیت انتخاب نسخه PHP
قابلیت تنظیم Cloudflare
استفاده از CageFS جهت امنیت بیشتر
استفاده از اسکنر پرقدرت eXploit Scanner
استفاده از Comodo WAF
بک آپ گیری هفتگی /ماهانه
مستر ریسلر سی پنل
فضا : 50 گیگ
پهنای باند ترافیک نامحدود!
بقیه امکانات : ادد دامنه ، زیر دامنه ، دیتابیس ، اف تی پی ، ایمیل و ... نامحدود
بکاپ منظم روزانه ، هفتگی و ماهانه در سرور مجزا
پشتیبانی 24 ساعته و آپتایم 100%
دارای کلود لینوکس انتخاب ورژن پی اچ پی
انتقال بکاپ رایگان
نصب سیستم مدیریت محتوا رایگان