ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند فوری به برنامه نویس فوق حرفه ای آندروید

AliFatehi
July 10th, 2018, 12:28
با سلام خدمت دوستان

بنده نیاز دارم یک برنامه نویس برای اپ اندروید شاید بعدا هم iOS نیاز بشه.
ما یک تیم هستیم که کارهای طراحی وب و تبلیغات اینترنتی و ... رو انجام میدیم
به یک نفر نیاز داریم توی این پروژه ای که قراره دریافت کنیم باهامون همکاری کنه و اگر تمایل داشت بصورت پروژه ای در کارهای بعدی با ما همراه باشه

برای هفته آتی باید بریم به دفتر شرکت مشتری جهت جلسه توضیحی و توجیهی

برنامه نویس فقط از تهران یا کرج
خودشون رو باید بعنوان تیم ما معرفی کنن چون مشتری از آشنایان بنده هست نمیخوام مشکلی باشه
نمونه کار و توضیحات و گزارش در مورد اپ رو بتونن ارائه بدن و در جلسه صحبتی داشته باشن برای هیئت مدیره شرکت مذکور

شماره تماس بنده : 09364582380
تلگرام نمونه کار بفرستید با توضیحات و تماس داشته باشید تا بیشتر و واضح تر توضیح بدم

با تشکر ، فاتحی

AliFatehi
July 14th, 2018, 19:20
همچنان نیازمندیم...

AliFatehi
July 15th, 2018, 17:49
یعنی کسی نیست؟؟

ColdWorld
July 15th, 2018, 18:18
یعنی کسی نیست؟؟
سلام
کارش عالیه: windesign.ir

ولی قیمتاش هم بالاست
باهاش تماس بگیرید به صورت حضوری ببنید میاد یا نه.

AliFatehi
July 15th, 2018, 19:05
سلام
کارش عالیه: windesign.ir

ولی قیمتاش هم بالاست
باهاش تماس بگیرید به صورت حضوری ببنید میاد یا نه.

بحث قیمت نیست
اما توی سایتشون چیزی از اپلیکیشن نزده فقط ریسپانسیو کردن قالب رو زدن
بیشتر تمایل داشتم از دوستان داخل انجمن باشن

AliFatehi
July 17th, 2018, 22:40
دوستان پروژه خیلی خوبی هست و پول خوبی توش هست حتی ممکنه بحث استخدام در شرکت هم به همراه داشته باشه
کسی رو سراغ دارید معرفی کنید

AliFatehi
July 21st, 2018, 12:05
پروژه بصورت تبدیل وبسایت به برنامه آندروید و iOS هست
اگر کسی در توانش هست اعلام کنه لطفا سریعتر

data20
July 21st, 2018, 13:20
می تونید از cordova استفاده کنید
فقط نسبت به برنامه native حجم بیشتری میگیره که در شرایط فعلی خیلی فکر نمی کنم اهمیتی براتون داشته باشه چون عملا هزینه اضافی ندارید
دیجیکالا هم به صورت native عمل نکرده و خیلی برنامه های دیگه
خروجی روی بیشتر پلتفرم ها قابل دست رس ios و android و win phone , blackberry و ...
برنامه نویس وب هم در زمان کوتاهی میتونه باهاش کار کنه (اگر تجربه قبلی نداشته باشه)

be099
July 22nd, 2018, 12:37
می تونید از cordova استفاده کنید
فقط نسبت به برنامه native حجم بیشتری میگیره که در شرایط فعلی خیلی فکر نمی کنم اهمیتی براتون داشته باشه چون عملا هزینه اضافی ندارید
دیجیکالا هم به صورت native عمل نکرده و خیلی برنامه های دیگه
خروجی روی بیشتر پلتفرم ها قابل دست رس ios و android و win phone , blackberry و ...
برنامه نویس وب هم در زمان کوتاهی میتونه باهاش کار کنه (اگر تجربه قبلی نداشته باشه)

به عنوان یک تجربه میگم
رها کردن هزاران امکانات قدرتمند و با سرعت کد های نیتیو اندروید و ios و استفاده از این فریمورک ها صرفا و صرفا برای تموم کردن پروژه خوبه وگرنه خروجی نهایی هرگز هرگز هرگز اپی نمیشه که کاربر دوسش داشته باشه
نیتیو کار کنید مهم ترین عامل جذب کاربر ، مشتری و ... تجربه یوزر هست و وقتی این فرصتو از دست دادی دیگه خیلی سخت میتونی بدستش بیاری

data20
July 22nd, 2018, 13:03
به عنوان یک تجربه میگم
رها کردن هزاران امکانات قدرتمند و با سرعت کد های نیتیو اندروید و ios و استفاده از این فریمورک ها صرفا و صرفا برای تموم کردن پروژه خوبه وگرنه خروجی نهایی هرگز هرگز هرگز اپی نمیشه که کاربر دوسش داشته باشه
نیتیو کار کنید مهم ترین عامل جذب کاربر ، مشتری و ... تجربه یوزر هست و وقتی این فرصتو از دست دادی دیگه خیلی سخت میتونی بدستش بیاری

روی java/ C++ کار میکنم و با نمونه کاملا صنعتی که در حال حاظر روی اندروید کاستم شده کار مکینه بدون مشکل و 100% با cordova و ... قابل اجرا نیست و نخواهد بود
وقتی میگن تبدیل سایت به app خیلی برای شروع کار ارزش نداره به نظرم چون زمان و هزینه به مراتب بیشتری نیاز داره
باز استارتر باید مقایسه کنه که انتظاراتی که داره چقدر و کدوم حالت فعلا براش بهتر
البته در حالت کلی کلا نظرتون درست

AliFatehi
July 24th, 2018, 17:37
دوستان عزیز بنده اطلاعات خاصی در مورد پروژه ندارم
و اینجا به دنبال برنامه نویس هستم که بصورت حضوری تشریف بیارن شرکت با هیئت مدیره صحبت کنن
حتی میتونن جز تیم بشن و استخدام شرکت
فقط اگر کسی هست تماس بگیره

be099
July 24th, 2018, 21:45
دوستان عزیز بنده اطلاعات خاصی در مورد پروژه ندارم
و اینجا به دنبال برنامه نویس هستم که بصورت حضوری تشریف بیارن شرکت با هیئت مدیره صحبت کنن
حتی میتونن جز تیم بشن و استخدام شرکت
فقط اگر کسی هست تماس بگیره

شما برنامه نویس فوق حرفه ای اندروید یا ios بخوای حضوری استخدام کنی کم کم ماهی 5 میل حقوق میخواد ازت
برنامه نویس خوب نمیتونی پیدا کنی فقط به یه دلیل اونم اینه که برنامه نویسی که کار بلد باشه ، دلسوز باشه علاقه داشته باشه هیچوقت برای کسی کار نمیکنه و خودش استارآپ میزنه مگر اینکه شما انقدر بهش پول بدی که قانعش کنی که خیلیاشونم قانع نمیشن چون همشون یک سری هدف و پروژه دارن که با پونصد میلیونم عوضش نمیکنن

AliFatehi
July 25th, 2018, 08:59
شما برنامه نویس فوق حرفه ای اندروید یا ios بخوای حضوری استخدام کنی کم کم ماهی 5 میل حقوق میخواد ازت
برنامه نویس خوب نمیتونی پیدا کنی فقط به یه دلیل اونم اینه که برنامه نویسی که کار بلد باشه ، دلسوز باشه علاقه داشته باشه هیچوقت برای کسی کار نمیکنه و خودش استارآپ میزنه مگر اینکه شما انقدر بهش پول بدی که قانعش کنی که خیلیاشونم قانع نمیشن چون همشون یک سری هدف و پروژه دارن که با پونصد میلیونم عوضش نمیکنن

خوب الان یک برنامه نویسی اپ ساده که یک سایت تبدیل به اپ بشه و ویژگی ثبت آگهی و ثبت تماس داشته باشه فکر نمیکنم قیمت بالایی داشته باشه
فقط میخوایم یه قیمت معقول باشه و شخص بیاد صحبت کنه اونجا حالا نخواست هم عضو تیم شرکت نشه
شما خودتون برنامه نویس اندروید هستین؟

be099
July 25th, 2018, 14:04
خوب الان یک برنامه نویسی اپ ساده که یک سایت تبدیل به اپ بشه و ویژگی ثبت آگهی و ثبت تماس داشته باشه فکر نمیکنم قیمت بالایی داشته باشه
فقط میخوایم یه قیمت معقول باشه و شخص بیاد صحبت کنه اونجا حالا نخواست هم عضو تیم شرکت نشه
شما خودتون برنامه نویس اندروید هستین؟

این چیزی که شما میخواین میشه از ۲۰۰ تومن ساخت تا 5 میلیون تومن
ولی کیفیت کار خیلی فرق داره
اولی یه وب ویو ساده از سایته
ولی آخری یه اپ نیتیو اندروید با آداپتر ویوو (https://developer.android.com/reference/android/widget/Adapter) و سوکت و api اختصاصی و ...

بله من سه سالی میشه اندروید کار میکنم ولی توی شهر دیگه ای هستم.