PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه برنامه نویسی سایت های فروش لایک اینستاگرام چگونه است؟

pouryamb
July 10th, 2018, 00:13
سلام دوستان عزیز
من برای تست ۱۰۰ لایک ایرانی خریدم و به چند دقیقه نکشید دقیقا ۱۰۰ لایک برای تصویر مورد نظرم ارسال شد. برام سوال پیش اومد که این سایت ها چطور کار می کنن؟ یعنی دقیقا به چه شکلی می تونن این کار رو انجام بدن؟
جالب اینجاست که همه پروفایل هایی که عکسمو لایک کرده بودن رو چک کردم و همگی فعال بودن. البته معلوم بود که اکثرا (یا شایدم همشون) فیک هستن.
برام سوال پیش اومد که برنامه نویسی این سایت ها به چه شکلی هست. برای این در انجمن php سوال رو مطرح کردم که سایت مورد نظر هم با این زبان نوشته شده بود.
البته طبیعتا نمی خوام اینجا آموزش برنامه نویسی داده بشه! صرفا می خوام نحوه انجام کار این سزویس ها رو بدونم.

pouryamb
July 10th, 2018, 13:21
دوستان کسی نبود بتونه منو راهنمایی کنه؟ بعضی از اعضا در این زمینه دارن فعالیت می کنن و امیدوارم بتونن یکم توضیح راجع به این نوع برنامه نویسی بدن.
اصلا قصد طراحی همچنی سرویسی ندارم و فقط برام جای سواله.
پیشاپیش ممنونم

k-pax
July 10th, 2018, 16:43
اینستاگرام API داره که میشه برای این کار ازش استفاده کرد
https://www.instagram.com/developer/

صدها اکانت فیک میسازن . مشخصات میدن به برنامه و برنامه خودکار انجام میده .

pouryamb
July 10th, 2018, 21:03
اینستاگرام API داره که میشه برای این کار ازش استفاده کرد
https://www.instagram.com/developer/

صدها اکانت فیک میسازن . مشخصات میدن به برنامه و برنامه خودکار انجام میده .

ممنون از توضیحاتتون
قبلا در جریان این apiهای اینستا بودم اما بعید میدونم خودشون این همه اکانت فیک بسازن چون به عنوان مثال یکی از پلان های قابل خریداری در همین سایتی که گفتم، ۵۰هزار لایک هست! یعنی واقعا ۵۰ هزار اکانت فیک ساختن؟

Jolge
July 10th, 2018, 21:51
روش کار این برنامه ها با استفاده از api اینستا هستش اما اینکه چطور کار می کنن به صورت ساده بخوام بگم اینجوریه که با استفاده از کاربرانشون
چطور ؟
ببینید مثلا برنامه x ثبت نام رایگان داره و به کاربر ها می گه به ازای هر نفر که شما فالو کنید 1 سکه بهتون می دم و برای اینکه یکی شما رو فالو کنه باید 2 سکه داشته باشید یعنی به عبارت ساده برای هر فالو شما باید 2 نفر رو فالو کنید
اصل کار این برنامه ها هم همینطوره در واقع یوزر هایی مثل شما که مستقیم سکه می خرن دیگه کار فالو کردن رو انجام نمی دن و اون یوزر هایی که برای سکه گرفتن دارن فالو می کنن برای پیج شما فرستاده می شن
برای همینه که اکثر یوزرهایی که فالو کردن معلومه یه پیجیه که همینجوری فقط طرف ساخته که سکه بگیره و یعد سکه ها رو برای پیج اصلی خودش خرج کنه ( فالوور اضافه کنه )
امیدوارم تونسته باشم طرح کلی رو بهتون بگم

pouryamb
July 11th, 2018, 01:06
روش کار این برنامه ها با استفاده از api اینستا هستش اما اینکه چطور کار می کنن به صورت ساده بخوام بگم اینجوریه که با استفاده از کاربرانشون
چطور ؟
ببینید مثلا برنامه x ثبت نام رایگان داره و به کاربر ها می گه به ازای هر نفر که شما فالو کنید 1 سکه بهتون می دم و برای اینکه یکی شما رو فالو کنه باید 2 سکه داشته باشید یعنی به عبارت ساده برای هر فالو شما باید 2 نفر رو فالو کنید
اصل کار این برنامه ها هم همینطوره در واقع یوزر هایی مثل شما که مستقیم سکه می خرن دیگه کار فالو کردن رو انجام نمی دن و اون یوزر هایی که برای سکه گرفتن دارن فالو می کنن برای پیج شما فرستاده می شن
برای همینه که اکثر یوزرهایی که فالو کردن معلومه یه پیجیه که همینجوری فقط طرف ساخته که سکه بگیره و یعد سکه ها رو برای پیج اصلی خودش خرج کنه ( فالوور اضافه کنه )
امیدوارم تونسته باشم طرح کلی رو بهتون بگم

خیلی لطف کردید که توضیح دادید دوست عزیز. این روشی که فرمودید شدنیه و با منطق جور در میاد اما این سایتی که من ازش خرید کردم به صورت آنی لایک ها رو میفرسته! یعنی به محض اینکه پرداخت صورت میگیره، عکس به تعداد مورد نظر لایک میخوره و به نظر میرسه که از طریق دیگه ای این کار رو میکنن که جالبه واقعا! بازم ممنون

k-pax
July 11th, 2018, 10:30
ممنون از توضیحاتتون
قبلا در جریان این apiهای اینستا بودم اما بعید میدونم خودشون این همه اکانت فیک بسازن چون به عنوان مثال یکی از پلان های قابل خریداری در همین سایتی که گفتم، ۵۰هزار لایک هست! یعنی واقعا ۵۰ هزار اکانت فیک ساختن؟

بله دوست عزیز این تعداد اکانت فیک ساختن . و خیلی بیشتر از این تعداد

البته برای ساخت اکانت هم از ربات استفاده میکنن .

دقیقا مثل تعداد ممبر کانلها تلگرام . مطمئن باشید بالی 65% ممبر همه کانلهای تلگارم فیکه و فیک ویو میخوره .
کلا دنیایی ما شده فیک .
به هیچ آماری نمیشه اعتماد کرد.
فعلا از گوگل شاختر که نداریم . تو گوگل پلی برو تعداد دانلود یه برنامه زده بالای 1 میلیون اما کلا 400 هزار نفر واقعی دانلود کردن و شاید هم کمتر .

pouryamb
July 11th, 2018, 10:38
بله دوست عزیز این تعداد اکانت فیک ساختن . و خیلی بیشتر از این تعداد

البته برای ساخت اکانت هم از ربات استفاده میکنن .

دقیقا مثل تعداد ممبر کانلها تلگرام . مطمئن باشید بالی 65% ممبر همه کانلهای تلگارم فیکه و فیک ویو میخوره .
کلا دنیایی ما شده فیک .
به هیچ آماری نمیشه اعتماد کرد.
فعلا از گوگل شاختر که نداریم . تو گوگل پلی برو تعداد دانلود یه برنامه زده بالای 1 میلیون اما کلا 400 هزار نفر واقعی دانلود کردن و شاید هم کمتر .

آخه ۵۰ هزارتا اکانت واقعا کم نیست! این یعنی ساختن ۵۰هزار ایمیل و ۵۰ هزار بار پر کردن فرم ثبت نام (ایمیل و اینستاگرام). فقط ربات میتونه پاسخگو باشه! چون انجام دستی این کار با عقل جور در نمیاد.