توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور - مدیریت - پشتیبانی و ....
seecurity
July 7th, 2018, 09:48
با سلام و احترام خدمت مدیران محترم
درخواست جدیدی دارم و خواهشم اینه که خوب مطالعه بشه و کامل پاسخ داده بشه
1 - خرید 2 عدد سرور اختصاصی ایران - و خارج جهت ارائه نمایندگی هاست و vps
2 - مدیریت سرور به معنی واقعی از نصب و راه اندازی اولیه - نصب ماژول ها و .... تا پشتیبانی 24 ساعته بعدش که نمیخوام توی ماه مشکلی باشه اگه یوزری درخواست میده سریع پاسخ داده بشه و .... یعنی عضوی از پرتال ما باشه و خودش تیکت های مربوطه را ببینه و پاسخ بده و حل کنه حالا تو هر موردی که به سرور مربوطه مثلا فلان یوزر میگه من نیاز دارم یک ماژول ... روی سرور باشه یا بحث های امنیتی و مشکلات سرور و یوزر ها ....
نصب ماژول های مورد نیاز اتصال به whmcs فعال سازی و تضمین کارکرد سیستم مثلا اینکه پس از سفارش ماشین مجازی اتومات ساخته بشه و ...
همه سیستم عامل ها آماده نصب و .... کلا یه مدیر سرور کامل میخوام فعلا برای دو سرور
راه اندازی ارائه نمایندگی هاست در یکی از ماشین ها و ....
با Esxi راحت تر هستم
3 - یک نفر رو میخوام برای بحث پشتیبانی و فروش - میخوام سابقه داشته باشه تو زمینه فروش و بتونه ساعت های مشخص شده داخل سایت و آنلاین حضور داشته باشه و حتی توی بحث تامین محتوی و آموزش و قیمت گذاری محصولات کمک کنه
4 - برای طراحی سایت یک گروه خوب را نیاز دارم که کارش مطمئن باشه و تمام درخواست هام عملی بشه - طراحی سایت اصلی - پرتال پشتیبانی و ....
5 - برای طراحی لوگو و بنر هام هم نیازه یک نفر معرفی بشه
6 - نیاز به پنل ثبت دامنه هم ایرانی هم خارجی به صورت کاملا اتوماتیک و متصل به سایت اصلی whmcs - و قابلیت ارائه نمایندگی
دوستان لطفا به تفکیک توضیحات داده بشه اگه لازمه این شماره من هست واتس آپ در خدمتم 09199047951
در صورت لزوم رزومه کاری دریافت میشه و قرارداد بسته میشه
فعلا به صورت دور کاری استارت زده میشه اما انشالله برنامه دارم دفتر و مکان مشخصی هم بگیرم برای این زمینه و آینده خوبی پیش رو خواهد بود.
ممنون از راهنمایی و کمک شما عزیزان.
با تشکر - دهقانی
amirizadi
July 7th, 2018, 09:53
با سلام
تمامی موارد درخواستی شما قابل انجام است
سرور های اختصاصی نیز به شرح زیر است
شروع از 300.000 تومان
http://support.abnoos.com/cart.php?gid=4
شروع از 230.000 تومان
http://support.abnoos.com/cart.php?gid=15
BAMPA
July 7th, 2018, 09:57
با شماره داخل امضا بنده تماس بگیرید راهکار های جالبی برای کاهش هزینه و بازدهی بیشتر دارم براتون
mobinhost.in
July 7th, 2018, 15:13
شرکت مبین هاست - https://www.mobinhost.com
----------------------------------------------------------------------------------------
سرور اختصاصی ایران
CPU 12 Core 2 x Intel(R) Xeon(R) CPU E5650 @ 2.53GHz
RAM 32 G DDR3 Ecc Memory
Hard : 500 G SSD
پهنای باند یک گیگ به همراه آپلینک 10 گیگ
DataCenter : برج میلاد
قیمت ماهانه 550 هزار تومان
شما می توانید برای پیگیری ما بقی درخواست هاتون با ما در تماس باشید ؛ حداکثر همکاری به عنوان نماینده را با شما خواهیم داشت
برای ملاحظه سایر پلن ها به لینک سرور اختصاصی ایران مراجعه کنید
https://www.mobinhost.com/dedicated-iran
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
ارسال تیکت به بخش فروش (http://my.mobinhost.com/submitticket.php?step=2&deptid=6)
2 - مدیریت سرور به معنی واقعی از نصب و راه اندازی اولیه - نصب ماژول ها و .... تا پشتیبانی 24 ساعته بعدش که نمیخوام توی ماه مشکلی باشه اگه یوزری درخواست میده سریع پاسخ داده بشه و .... یعنی عضوی از پرتال ما باشه و خودش تیکت های مربوطه را ببینه و پاسخ بده و حل کنه حالا تو هر موردی که به سرور مربوطه مثلا فلان یوزر میگه من نیاز دارم یک ماژول ... روی سرور باشه یا بحث های امنیتی و مشکلات سرور و یوزر ها ....
نصب ماژول های مورد نیاز اتصال به whmcs فعال سازی و تضمین کارکرد سیستم مثلا اینکه پس از سفارش ماشین مجازی اتومات ساخته بشه و ...
همه سیستم عامل ها آماده نصب و .... کلا یه مدیر سرور کامل میخوام فعلا برای دو سرور
با Esxi راحت تر هستم
3 - یک نفر رو میخوام برای بحث پشتیبانی و فروش - میخوام سابقه داشته باشه تو زمینه فروش و بتونه ساعت های مشخص شده داخل سایت و آنلاین حضور داشته باشه و حتی توی بحث تامین محتوی و آموزش و قیمت گذاری محصولات کمک کنه
4 - برای طراحی سایت یک گروه خوب را نیاز دارم که کارش مطمئن باشه و تمام درخواست هام عملی بشه - طراحی سایت اصلی - پرتال پشتیبانی و ....
6 - نیاز به پنل ثبت دامنه هم ایرانی هم خارجی به صورت کاملا اتوماتیک و متصل به سایت اصلی whmcs - و قابلیت ارائه نمایندگی
دوستان لطفا به تفکیک توضیحات داده بشه اگه لازمه این شماره من هست واتس آپ در خدمتم 09199047951
فعلا به صورت دور کاری استارت زده میشه اما انشالله برنامه دارم دفتر و مکان مشخصی هم بگیرم برای این زمینه و آینده خوبی پیش رو خواهد بود.
با تشکر - دهقانی
با سلام
سرور های اختصاصی ایران با رم 32 گیگ و 56 گیگ و 64 گیگ با آیپی تعداد بالا تا نهایتا 128 عدد برای هر سرور قابل ارائه است.
پردازنده سرور ها به ترتیب i5 و دو عدد E5520 و دو عدد E5645
همچنین ترافیک نیز نامحدود میباشد و از مرکز داده پارس انلاین تهران با لینک زیرساخت کل کشور خدمت شما سرویس داده میشود.
همچنین دسترسی به موارد مدیریتی شبکه مرکز نیز در موارد زیر میسر است مخصوصا سرویس های ایران اکسس و پهنای باند خارجی که اصلا نیازی به ارسال تیکت به ما برای انجام این کارها در سطح شبکه و فایروال مرکز نیست :
برخی امکانات فراهم شده رایگان برای این نوع پکیج ها :
*ترافیک نیم بها برای کلیه کاربران ADSL پارس آنلاین
*سرویس ایران اکسس توسط مشترکین
*سرویس فعال سازی پهنای باند خارجی توسط مشترکین (مختص دانلود از سایت های تحریم شده و ...)
*سرویس کنترل سرعت دانلود بر اساس آیپی برای هر یک از کاربران شما (جهت فروش فایل و ...)
*سرویس تفکیک و مشخص کردن سرعت کاربران خارج از کشور نسبت به کاربران ایرانی و برعکس
*قابلیت دانلود فایلها و دسترسی به سرور شما در شبکه های نظامی/سازمانی/عمومی مانند شباب/اینترانت/اینترنت
و سایر امکانات و سناریوهای مورد نیاز
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
company_hosting
July 7th, 2018, 15:43
با سلام و احترام خدمت مدیران محترم
درخواست جدیدی دارم و خواهشم اینه که خوب مطالعه بشه و کامل پاسخ داده بشه
با Esxi راحت تر هستم
با Esxi راحت تر هستم
با تشکر - دهقانی
novin-web
July 9th, 2018, 11:06
سلام
برای اولین بار در ایران
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
برج میلاد + پورت 10Gb (فیبر SFP+) + انتی DDOS رایگان + تا 1500 ای پی رایگان 6
نوین هاست با کولو اختصاصی ، تجهیزات و شکبه و فایروال سخت افزاری از دیتاسنترهای
تبیان - پارس انلاین - زیر ساخت - اسیاتک و برج میلاد امکان ارایه سرویس به شما را دارد.
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (44041877-021) - فنی (66015891-021) داخلی 103
تلگرام : novinhost_org@ (https://telegram.me/novinhost_org)
ایمیل :admin@novinhost.org
کانال تلگرام : novinhost@ (https://telegram.me/novinhost)
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
Farid Saadat
July 9th, 2018, 11:13
سلام،
در مورد سوال دوم شما.
شما الان استخدامی زدید دقیقا یا به دنبا مدیر سرور هستید صرفا برای کانفیگ اولیه + رفع مشکلات ماهیانه؟ چون چیزایی که میخوایید برای استخدام هست و نه مدیر سرور! مدیر سرور وظیفه پاسخگویی به تیکت های شمارو نداره. شرح وظایفش همونطور که از اسمش مشخصه؛ مدیریت سرور هست و نه سایت. حالا اگر بخوایید استخدام کنید قضیه فرق می کنه و می تونید ازشون درخواست رفع مشکلات سایت هم داشته باشید. ولی تجه کنید لفظ مدیر سرور لفظ خیلی بزرگ و حرفه ای هست کهکارش نصب ماژول و وردپرس و اینا نیست! برای این موارد باید با تیم طراحی سایتتون صحبت کنید.
با احترام.
seecurity
July 10th, 2018, 10:52
با سلام و احترام
محبت کنید این درخواست را کامل مطالعه کنید و در صورت تایید توضیحات تکمیلی و هزینه ها اعلام شود
بنده قصد دارم به شکل جدی کار میزبانی وب - فروش سرور مجازی و غیره را راه اندازی کنم
به این موارد نیاز دارم
1 - ارائه پیشنهاد سرور اختصاصی ایران ( در صورت امکان به شرط تملیک) جهت راه اندازی هاستینگ cpanel – directadmin – pelesk و ارائه نمایندگی در هر 3 پنل به همراه اجاره بخشی از سرور به عنوان Vps
ارائه پیشنهاد در مورد raid بندی سرور و ....
2- ارائه پیشنهاد سرور اختصاصی آلمان جهت راه اندازی هاستینگ cpanel - و دانلود و ارائه نماینگی هاست + اجاره تخصصی vps
ارائه پیشنهاد در مورد raid بندی سرور و ....
3 – نیاز به یک نفر جهت مدیریت هر دو سرور _ خدمات ذیل از این شخص مورد انتظار است (با پرداخت ماهیانه)
مانیتورینگ
راه اندازی سرویس ها و نصب نرم افزار های مورد نیاز از جمله litespeed و...
رفع مشکلات کاربران و پاسخگویی در پرتال پشتیبانی – در شاخه مربوطه
به علاوه نصب و کانفیگ whmcs و بروزرسانی خدمات مورد نیاز ....
برقراری امنیت سرور ها و ماژول ها و کنترل پنل ها به صورت تخصصی به همراه فایروال نرم افزاری
راه اندازی vcenter و ایجاد دسترسی
نصب و پشتیبانی سامانه مانیتورینگ – تعریف Q - محدودیت پورت ماشین ها و مانیتور پکت ها
4 – معرفی شخصی با داشتن علم فروش و حضور آنلاین در سامانه - قیمت گذاری - مدیریت همکاری در فروش و .... (پرداخت ماهیانه) + پورسانت
5 – طراحی سایت مطابق با درخواست ما + whmcs و از همه مهمتر سئو کامل
6 – نیاز به پنل های ثبت دامنه ایران و خارج و اتصال به whmcs
خواهشم اینه که در هر مورد که میتوانید همکاری کنید و به ما کمک کنید ، اعلام نظر بفرمائید به همراه ریز هزینه ها
مورد دیگه اینکه بودجه ای هنوز مصوب نشده با توجه به اینکه استارت کار هست و آینده نگری هم منظور خواهد شد سرویس ها و هزینه ها را قیمت گذاری بفرمائید.
در صورتی که پیشنهادی غیر از این مدل درخواستی جهت راه اندازی و خرید سرور ها دارید لطفا بفرمائید.
در مجموع انتظار میرود همکاری لازم با ما لحاظ گردد. از اینکه شما را در دنیای مجازی میشناسیم و اعتماد داریم بسیار خوشحال هستم
با تشکر و احترام فراوان.
دهقانی
شماره تماس : 09199047951 واتس آپ در خدمت هستم
ایمیل : seecurity@yahoo.com
آدرس : شیراز
- - - Updated - - -
سلام،
در مورد سوال دوم شما.
شما الان استخدامی زدید دقیقا یا به دنبا مدیر سرور هستید صرفا برای کانفیگ اولیه + رفع مشکلات ماهیانه؟ چون چیزایی که میخوایید برای استخدام هست و نه مدیر سرور! مدیر سرور وظیفه پاسخگویی به تیکت های شمارو نداره. شرح وظایفش همونطور که از اسمش مشخصه؛ مدیریت سرور هست و نه سایت. حالا اگر بخوایید استخدام کنید قضیه فرق می کنه و می تونید ازشون درخواست رفع مشکلات سایت هم داشته باشید. ولی تجه کنید لفظ مدیر سرور لفظ خیلی بزرگ و حرفه ای هست کهکارش نصب ماژول و وردپرس و اینا نیست! برای این موارد باید با تیم طراحی سایتتون صحبت کنید.
با احترام.
ببینید انتظارمون از مدیر سرور :
مانیتورینگ
راه اندازی سرویس ها و نصب نرم افزار های مورد نیاز از جمله litespeed و...
رفع مشکلات کاربران و پاسخگویی در پرتال پشتیبانی – در شاخه مربوطه
به علاوه نصب و کانفیگ whmcs و بروزرسانی خدمات مورد نیاز ....
برقراری امنیت سرور ها و ماژول ها و کنترل پنل ها به صورت تخصصی به همراه فایروال نرم افزاری
راه اندازی vcenter و ایجاد دسترسی
نصب و پشتیبانی سامانه مانیتورینگ – تعریف Q - محدودیت پورت ماشین ها و مانیتور پکت ها