abolfazell
July 5th, 2018, 09:55
به نام خداوند جان آفرین
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستانی که این تاپیک را مطالعه می کنند.
بعد از یک سالی که از حوزه اینترنت و نویسندگی خداحافظی کرده بودم ، الان با قدرت هرچه تمام تر برگشته ام برای انجام کاری که در حوزه تخصص بنده است و پنج سال است به صورت حرفه ای مشغول به کار هستم برای انواع سایت های تفریحی و فروشگاهی و.... از سایت های تازه کار تا سایت های حرفه ای که الان اسم و آدرس سایت ها را در خاطرم نیست اما از آنجایی که اکثر مشتریان بنده از همین انجمن بودند می توانند حرف های بنده را تایید و نظر و تجربه کاری شان را در این تاپیک به اشتراک قرار بدهند.
$لیست پلن ها$ :
- نویسندگی اختصاصی برای فروشگاه ها
نویسندگی برای فروشگاه ها شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی 300 الی 350 کلمه ( در صورت وجود منبع مناسب )
+ افزودن برچسب + پر کردن افزونه های سئو + افزودن یک الی دو تصویر + افزودن قیمت محصول + پر کردن ویژگی های محصول
قیمت هر پست : 4000 تومان
( بااکثر سیستم های فروشگاه ساز آشنایی وجود دارد.)
- نویسندگی اختصاصی برای سایت های خبری - تفریحی
نویسندگی برای سایت های خبری - تفریحی شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی 300 الی 350 کلمه ( در صورت وجود منبع مناسب )+ افزودن برچسب + پر کردن افزونه های سئو + افزودن یک تصویر
قیمت هر پست : 3000 تومان
- نویسندگی تحلیلی در موضوعات خاص ( مثال : نحوه ی تهیه ی مقاله ی isi و یا مشاوره تبلیغات اینترنتی )
نویسندگی تحلیلی شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی ( بسته به منبع شما تعداد کلمات تعیین خواهد شد ) + افزودن یک تصویر
قیمت هر پست : توافقی ( بستگی به موضوع - تعداد کلمات و... دارد.)
نیمه اختصاصی :
نوشتن 80 الی 100 کلمه اختصاصی در ابتدا + کپی متن + حذف لینک ها + افزودن برچسب + پر کردن افزونه سئو + افزون یک تصویر + درج منبع در انتها ( به صورت دلخواه) قیمت هر پست : 1500 تومان
کپی پیست :
کاملا کپی پیست + سه برچسب در ورد پرس : قیمت هر پست 1000 تومان
کاملا کپی پیست + سه برچسب در وبلاگ ها : قیمت هر پست 500 تومان
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
توضیحات جزئی:
افزودن هر صد کلمه اضافه بر 300 کلمه : 1000 تومان
افزودن واتر مارک به تصاویر با استفاده از فتوشاپ : 250 تومان
سفارشات کپی پیست فقط به شرط بالا بودن تعداد سفارش پذیرفته می شود.
شیوه کار بنده:
شما موضوع پستی که میخواهید را به بنده میدهید - بنده این موضوع را در گوگل سرچ میکنم و چند سایت منبع را باز میکنم تمام مطالب این چند سایت را مطالعه می کنم سپس چکیده ای مفید را می نویسم که حتی یک جمله تکراری و مشابه با این چند سایت نخواهد داشت.
راه های ارتباط با بنده:
تماس و پیامک و تلگرام : 6862-219-0930
پیام خصوصی درون شاپکیپر
ایمیل : abolfazell [at] gmail.com
به عزیزانی که کارشون به صورت مستمر و تعداد بالا باشد تخفیف داده خواهد شد.
قیمت بالا به دلیل کیفیت بالای پست ها می باشد ، دوستانی که با سایر نویسنده ها کار کردن و سپس با بنده این نکته را به خوبی متوجه خواهند شد.
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستانی که این تاپیک را مطالعه می کنند.
بعد از یک سالی که از حوزه اینترنت و نویسندگی خداحافظی کرده بودم ، الان با قدرت هرچه تمام تر برگشته ام برای انجام کاری که در حوزه تخصص بنده است و پنج سال است به صورت حرفه ای مشغول به کار هستم برای انواع سایت های تفریحی و فروشگاهی و.... از سایت های تازه کار تا سایت های حرفه ای که الان اسم و آدرس سایت ها را در خاطرم نیست اما از آنجایی که اکثر مشتریان بنده از همین انجمن بودند می توانند حرف های بنده را تایید و نظر و تجربه کاری شان را در این تاپیک به اشتراک قرار بدهند.
$لیست پلن ها$ :
- نویسندگی اختصاصی برای فروشگاه ها
نویسندگی برای فروشگاه ها شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی 300 الی 350 کلمه ( در صورت وجود منبع مناسب )
+ افزودن برچسب + پر کردن افزونه های سئو + افزودن یک الی دو تصویر + افزودن قیمت محصول + پر کردن ویژگی های محصول
قیمت هر پست : 4000 تومان
( بااکثر سیستم های فروشگاه ساز آشنایی وجود دارد.)
- نویسندگی اختصاصی برای سایت های خبری - تفریحی
نویسندگی برای سایت های خبری - تفریحی شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی 300 الی 350 کلمه ( در صورت وجود منبع مناسب )+ افزودن برچسب + پر کردن افزونه های سئو + افزودن یک تصویر
قیمت هر پست : 3000 تومان
- نویسندگی تحلیلی در موضوعات خاص ( مثال : نحوه ی تهیه ی مقاله ی isi و یا مشاوره تبلیغات اینترنتی )
نویسندگی تحلیلی شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی ( بسته به منبع شما تعداد کلمات تعیین خواهد شد ) + افزودن یک تصویر
قیمت هر پست : توافقی ( بستگی به موضوع - تعداد کلمات و... دارد.)
نیمه اختصاصی :
نوشتن 80 الی 100 کلمه اختصاصی در ابتدا + کپی متن + حذف لینک ها + افزودن برچسب + پر کردن افزونه سئو + افزون یک تصویر + درج منبع در انتها ( به صورت دلخواه) قیمت هر پست : 1500 تومان
کپی پیست :
کاملا کپی پیست + سه برچسب در ورد پرس : قیمت هر پست 1000 تومان
کاملا کپی پیست + سه برچسب در وبلاگ ها : قیمت هر پست 500 تومان
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
توضیحات جزئی:
افزودن هر صد کلمه اضافه بر 300 کلمه : 1000 تومان
افزودن واتر مارک به تصاویر با استفاده از فتوشاپ : 250 تومان
سفارشات کپی پیست فقط به شرط بالا بودن تعداد سفارش پذیرفته می شود.
شیوه کار بنده:
شما موضوع پستی که میخواهید را به بنده میدهید - بنده این موضوع را در گوگل سرچ میکنم و چند سایت منبع را باز میکنم تمام مطالب این چند سایت را مطالعه می کنم سپس چکیده ای مفید را می نویسم که حتی یک جمله تکراری و مشابه با این چند سایت نخواهد داشت.
راه های ارتباط با بنده:
تماس و پیامک و تلگرام : 6862-219-0930
پیام خصوصی درون شاپکیپر
ایمیل : abolfazell [at] gmail.com
به عزیزانی که کارشون به صورت مستمر و تعداد بالا باشد تخفیف داده خواهد شد.
قیمت بالا به دلیل کیفیت بالای پست ها می باشد ، دوستانی که با سایر نویسنده ها کار کردن و سپس با بنده این نکته را به خوبی متوجه خواهند شد.