ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا بفهمیم vps ی که خریدیم اورسل شده یا نه؟

HiTechUser
July 4th, 2018, 07:59
خب من چند ماهی هست که دارم از سرور مجازی ها استفاده میکنم و تازه داره به اطلاعاتم اضافه میشه!

امروز تازه فهمیدم oversell چی هست!

حالا سوالی که دارم اینه که چطور بفهمیم سرور مجازی که الان داریم؛ توسط ارائه دهنده سرویس؛ اورسل شده یا نه؟

vpsmad
July 4th, 2018, 09:29
اگر مجازی ساز kvm باشه امکان اورسل صفره ولی در مورد vmware بله امکانش تا دلت بخوای هست و اورسل هم به این صورت صورت میگیره همونطور که از اسمشم پیداست فروشنده میاد بیش از ظرفیت منابع سرور وی پی اس میفروشه یعنی چطور؟؟ تو وی ام ویر دستت برای این کار بازه شما روی یه سرور اختصاصی با رم 32 میای 30 تا رم دو گیگ با قیمت 30 تومان میفروشی اجاره سرور در میاد 500 تومان نهایت 600 که اگر از ovh هم سرور بگیری یه بار فقط پول آی پی میدی بعد اون رایگان هست کمتر درمیاد اجاره و راحت 300 تا 400 تومان سود میکنه سرویس دهنده (البته در صورتی که کل 30 تا وی پی اس فروش بره که تو اکثر مواقع میره چون همچین ملتی داریم که برای قیمت پاییت مست و شیدا میشن و برای اقلام رایگان هم که هیچی سر ودست میشکونن ) همه هم به به و چه چه میکنن قیمت هاتون چه خوبه اولش تا سرور پر نشده مشکلی پیش نمیاد و شما هم سرعتت خوبه ولی به محض اینکه سرور پر شد و منابع کم اومد و وی پی اس شما شروع به هنگ کردن میکنه و حتی کار به خاموش روشن کردن سرور میکشه و بعد میان تاپیک میزنن فروشنده جواب تماس رو نمیده فروشنده ال فروشنده بل ! این وسط فروشنده هم خوش خرم از پولی که به جیب زده خرامان خرامان میره سمت سرور بعدی بعضی ها کاری روی سرور ندارن براشون مهم نیست ولی برای کسی که طول روز کل کارش روی سرور میگذره زجر آورمیشه و صداش در میاد

در کل به انصاف سرویس دهنده افتاده اورسل و شما تشخیصش وقتی پنل جلو روت نیست سخته برات

Farid Saadat
July 4th, 2018, 09:50
اگر مجازی ساز kvm باشه امکان اورسل صفره ولی در مورد vmware بله امکانش تا دلت بخوای هست و اورسل هم به این صورت صورت میگیره همونطور که از اسمشم پیداست فروشنده میاد بیش از ظرفیت منابع سرور وی پی اس میفروشه یعنی چطور؟؟ تو وی ام ویر دستت برای این کار بازه شما روی یه سرور اختصاصی با رم 32 میای 30 تا رم دو گیگ با قیمت 30 تومان میفروشی اجاره سرور در میاد 500 تومان نهایت 600 که اگر از ovh هم سرور بگیری یه بار فقط پول آی پی میدی بعد اون رایگان هست کمتر درمیاد اجاره و راحت 300 تا 400 تومان سود میکنه سرویس دهنده (البته در صورتی که کل 30 تا وی پی اس فروش بره که تو اکثر مواقع میره چون همچین ملتی داریم که برای قیمت پاییت مست و شیدا میشن و برای اقلام رایگان هم که هیچی سر ودست میشکونن ) همه هم به به و چه چه میکنن قیمت هاتون چه خوبه اولش تا سرور پر نشده مشکلی پیش نمیاد و شما هم سرعتت خوبه ولی به محض اینکه سرور پر شد و منابع کم اومد و وی پی اس شما شروع به هنگ کردن میکنه و حتی کار به خاموش روشن کردن سرور میکشه و بعد میان تاپیک میزنن فروشنده جواب تماس رو نمیده فروشنده ال فروشنده بل ! این وسط فروشنده هم خوش خرم از پولی که به جیب زده خرامان خرامان میره سمت سرور بعدی بعضی ها کاری روی سرور ندارن براشون مهم نیست ولی برای کسی که طول روز کل کارش روی سرور میگذره زجر آورمیشه و صداش در میاد

در کل به انصاف سرویس دهنده افتاده اورسل و شما تشخیصش وقتی پنل جلو روت نیست سخته برات
سلام،
البته در مجازی ساز های کی وی ام بیسد هم امکان اورسل داره! همونطور که حتما مشاهده کرده اید تا الان، موقع نصب می تونید رم و سی پی رو کاستوم خودتون وارد کنید و سرور ها بر اون اساس ساخته می شوند. یعنی مثلا سرور شما رم x داره شما می تونید بگید رم من رو 3x فرض کن. سپس به جای فروش x گیگ رم میشه 3x گیگ رم فروخت. ولو اینکه حتی پس از ساخت سرور و... هم می تونید بزنید سرور بسازه با منابع اشتراکی با سایر سرورها. در کل در مفهوم مجازی سازی این جمله اورسل امکان نداره نداریم.

با احترام.

HiTechUser
July 4th, 2018, 09:52
همچین ملتی داریم که برای قیمت پاییت مست و شیدا میشن

خب من بعد از چند ماه آشنایی با vps تازه امروز با اورسل اشنا شدم. تا دیروز فقط به قیمت توجه میکردم ببینم کدوم کمتر هست و اصلا از فروشنده سوالی در مورد اینکه سرور بدون اورسل میخوام؛ نمیکردم! :71: ولی الان میدونم که سرور مجازی بعدی که خواستم بگیرم حتما تاکید که اورسل نشده باشه! و به هیچ عنوان هم vmware نباشه چون برنامه های من اکثرا Java هستن و شدید تخصیص حافظه جاوا با شیوه مدیریت حافظه در vmware مشکل داره.

اگر مجازی ساز kvm باشه امکان اورسل صفره
مرسی.