ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Memory Ballooning چیست؟

HiTechUser
July 4th, 2018, 07:27
سلام
من متوجه شدم اکثر vps هایی که از شرکت های مختلف اجاره کردم؛ بعضی وقت ها RAM شون بی دلیل پر میشه.
در حالیکه هیچ process ی از RAM استفاده نمیکنه. در ضمن Cache هم نیست! Disk Cache هم نیست!

تا جایی که سرچ زدم فهمیدم سرور مجازی های vmware زمانی که سرور اصلی یعنی host حافظه کم بیاره و وارد حالت swapping بشه و بره از swap استفاده کنه؛ میاد از حافظه بعضی از guest ها یا همون وی پی اس هاش استفاده میکنه!

میخواستم ببینم اینطوری هست واقعا؟

Farid Saadat
July 4th, 2018, 09:42
سلام،
swap ارتباطی به وی ام ویر یا ویرچوالایزور یا هایپر وی یا... نداره به هیچ عنوان. swap یک حافظه مازاد بر رم محسوب میشه در تمامی سیستم عامل ها با نام های مختلف شناخته میش په ( در لینوکس همون swap هست، در ویندوز اگر درست خاطرم باشه pagefile نامیده میشه ). کارش اینه که وقتی رم پر میشه، از هارد شما بعنوان رم استفاده می کنه. البته سرعت به اندازه رم نیست در هیچ حالتی ولی قراره که فقط کمکی باشه.

با احترام.

HiTechUser
July 4th, 2018, 09:46
سلام،
swap ارتباطی به وی ام ویر یا ویرچوالایزور یا هایپر وی یا... نداره به هیچ عنوان. swap یک حافظه مازاد بر رم محسوب میشه در تمامی سیستم عامل ها با نام های مختلف شناخته میش په ( در لینوکس همون swap هست، در ویندوز اگر درست خاطرم باشه pagefile نامیده میشه ). کارش اینه که وقتی رم پر میشه، از هارد شما بعنوان رم استفاده می کنه. البته سرعت به اندازه رم نیست در هیچ حالتی ولی قراره که فقط کمکی باشه.

با احترام.

سوال من اصلا Swap چیست؛ نیست! من میدونم Swap چی هست.
من سوالم در مورد Memory Ballooning در VMware هست!