توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اساتید وردپرس کمک..سایتم یه طرفه شده!
delta
July 2nd, 2018, 19:17
سلام.اقا امروز امدم دیدم فروشگاهمون از ناحیه هدر و فوتر یه طرفه شده چسبیده به چپ!! نه مطلبی گذاشته شده نه به چیزی دست زده شده... امضام هست ادرس سایت میتونید ببینید..کسی میدونه از چی میتونه باشه؟ ارور لاگ و.. رو چک کردم چیزی پیدا نکردم.. :39:
هاست 97
July 2nd, 2018, 19:29
پیدا کردن مشکل کمی وقتگیر هست
به راحتی از بک آپ سایت که توسط میزبان گرفته شده است میتوانید فایل های قالب را جایگزین کنید
delta
July 2nd, 2018, 19:31
پیدا کردن مشکل کمی وقتگیر هست
به راحتی از بک آپ سایت که توسط میزبان گرفته شده است میتوانید فایل های قالب را جایگزین کنید
اخه داداش این اولین بار نیست.هر بار هر چند هفته یه بار اینطوری میشه..برای همین کلا دیگه از ووکامرس داره اعصابم به هم میریزه...
slashflash
July 2nd, 2018, 19:40
سلام فعلاً برای اینکه موقت درست بشه داخل style.css کد زیر رو وارد کنید :
.vc_custom_1463383678412 {
right: auto !important;
}
.list-box-footer2 {
}
.footer2 {
}
مشکل 99% از صفحه سازی هستش که استفاده میکنید که خاصیت right رو به المان فوتر و هدر میده که باید بررسی کنید برطرف کنیدش .
موفق باشید
delta
July 2nd, 2018, 19:50
امکان داره از ویزوال کامپوزر جدیدی باشه که دانلود کردم؟ از یه سایت خارجی گیر اوردمش..
slashflash
July 2nd, 2018, 20:03
امکان داره از ویزوال کامپوزر جدیدی باشه که دانلود کردم؟ از یه سایت خارجی گیر اوردمش..
دقیقاً از همین هستش . بررسی کنید بخش هدر و فوتر رو داره بهشون یه استایل میده که اون استایل دهی رو خاصیت right رو بردارید اوکی میشه .
داخل فایل style.css هم کد بالا که دادم وارد کنید اوکی میشه .
delta
July 2nd, 2018, 20:38
اقا ممنون..مشکل حل شد..نسخه قبلی ویژوال رو نصب کردم درست شد...:)