ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی هتزنر

otanashop.
July 1st, 2018, 15:11
با سلام من یک سرور اختصاصی از هترنر آلمان دارم و بدلیل ساپورت و برخورد نامناسب فروشنده قصد خرید یک سرور از یک شرکت دیگه هستم
برای من ساپورت + احترام گذاشتن خیلی مهمه همچنین در زمینه پرداخت فاکتور طوری نباشه که اگر یک روز ار سررسید گذشت بخوان سرور و ساسپند کنن
من قصد همکاری چندین ساله دارم
دوستان لطفا از هتزنر اگر پیشنهادی دارن اینجا لطف کنن و بزارن لطفا سرورها با کمترین قیمت رو بزارید
همچنین بعد از خرید باید لطف کنید و وی پی اس ها رو از سرور قبلی انتقال بدید به سرور جدید
سرعت دانلود سرور هم نباید پایین باشه چون من دیدم بعضی ها جوری میکروتیک سرور و کانفیگ میکنن که سرعت خیلی پایین میاد
با تشکر از همه دوستان

NetworkFA
July 1st, 2018, 15:19
با سلام من یک سرور اختصاصی از هترنر آلمان دارم و بدلیل ساپورت و برخورد نامناسب فروشنده قصد خرید یک سرور از یک شرکت دیگه هستم
برای من ساپورت + احترام گذاشتن خیلی مهمه همچنین در زمینه پرداخت فاکتور طوری نباشه که اگر یک روز ار سررسید گذشت بخوان سرور و ساسپند کنن
دوستان لطفا از هتزنر اگر پیشنهادی دارن اینجا لطف کنن و بزارن لطفا سرورها با کمترین قیمت رو بزارید
همچنین بعد از خرید باید لطف کنید و وی پی اس ها رو از سرور قبلی انتقال بدید به سرور جدید
سرعت دانلود سرور هم نباید پایین باشه چون من دیدم بعضی ها جوری میکروتیک سرور و کانفیگ میکنن که سرعت خیلی پایین میاد
با تشکر از همه دوستان
سرور پیشنهادی
Intel Xeon E3-1246V3
2x SSD SATA 240 GB
4x RAM 8192 MB DDR3
Hetzner

فقط 32یورو

http://networkfa.net

سرور پیشنهادی
Intel Core i7-4770
2x HDD SATA 2,0 TB Enterprise
4x RAM 8192 MB DDR3
Hetzner

فقط 22یورو - بدون هزینه ست آپ

novin-web
July 1st, 2018, 15:28
با سلام و احترام
در خدمتیم
با بخش فروش در تماس باشید

-------------------------------------------------------------------------------------------------

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

kouroshez
July 1st, 2018, 15:59
با تشکر از همه دوستان

درود در خدمتتون هستیم
هاست هی با بیش از ۷ سال سابقه کاری + نماد دو ستاره اعتماد الکترونیک
همیشه تمام سعی ما مبتنی بر رضایت مشتری بوده و خداروشکر پس از ۷-۸ سال کار مشتریانی رو داریم که پس از ۵ سال هنو زبا ما دارند کار میکنند.

انتقال وی پس اس ها برای شما به صورت رایگان انجام میگردد در صورتی که مجازی ساز شما esxi میباشد و اگر kvm استفاده میکنید پارتیشن های شما lvm باشد.
سرور اختصاصی که به شما تحویل داده میگردد پورت آن به صورت گارانتی یک گیگابیت هست.
در زمینه پرداخت فاکتور چند روز تاخییر در صورتی که اطمینان پرداخت بدید مشکلی نیست.
رم سی پیو هارد مد نظرتون چقدر هست ؟

آفر پیشنهادی :

Intel Core i7-4770
2x HDD SATA 2,0 TB Enterprise
32GB RAM

335 هزار تومان ماهانه به همراه ۶ ای پی اضافه

جهت مکاتبه بیشتر تیکت ارسال کنید و اعلام کنید چه تعداد ای پی با چه منابعی نیاز دارید
ارسال تیکت (https://hosthey.ir/client/submitticket.php?step=2&deptid=4)

NicCloud
July 1st, 2018, 17:46
با سلام خدمت شما از آلمان دیتاسنتر هتزنر در خدمت شما هستیم
https://robot.your-server.de/order/market
هر سرویس مد نظر باشه قابل ارائه هست

a1994n1373
July 1st, 2018, 18:20
با سلام و احترام .
لطفا حد اقل مشخصات مانند رم و هارد رو بفرمایین . همچنین نوع ssd بودن یا نبودن هارد .
و اینکه در حال حاضر چه تعداد vps دارید .

Z.eus
July 2nd, 2018, 06:49
با تشکر از همه دوستان

درود

امکان خرید و پشتیبانی سرور های اختصاصی هتزنر را داریم. کارمزد ثابت ماهیانه 30,000 تومان می باشد.

نوع سرور را از داخل سایت هتزنر انتخاب کنید و از طریق ارسال تیکت در ارتباط باشید.

شماره تماس: ۰۲۱۲۸۴۲۱۰۲۱

ثبت نام و ارسال تیکت

(https://t.me/myserversaz)

otanashop.
July 2nd, 2018, 07:39
ممنون از پاسخ دوستان
سرور من در حال حاصر ex40 میباشد
من نیاز به 2 هارد 2ترابایت + 16 گیگ رم و 12 آیپی دارم ارزونترین سرور با این منابع رو میخواستم
لطف کنید قیمت رو ذکر کنید و اگر به یورو قیمت میدید نرخ یورو رو هم ذکر کنید

Z.eus
July 2nd, 2018, 08:07
ممنون از پاسخ دوستان
سرور من در حال حاصر ex40 میباشد و ترجیحا میخوام مثل همین باشه
لطف کنید قیمت برای 12 آیپی رو ذکر کنید و اگر به یورو قیمت میدید نرخ یورو رو هم ذکر کنید

این سرور از هتزنر آلمان قابل ارائه است.

Intel Xeon E3-1246V3
32GB RAM Dedicated
2X2TB HDD Ent

15 آیپی قابل استفاده
نصب و کانفیگ مجازی ساز رایگان (esxi , kvm - virtualizor)
لایسنس virtualizor بصورت unlimited رایگان
پنل معتبر

ماهیانه 410,000 تومان

+ نماد اعتماد دو ستاره
+ شماره تماس: ۰۲۱۲۸۴۲۱۰۲۱

ثبت نام و ارسال تیکت (https://my.serversaz.com/clientarea.php)

a.e
July 2nd, 2018, 08:35
با سلام و عرض ادب

در حال حاضر از دیتاسنترهای SoyouStart و OVH پیشنهادات ویژه ای داریم در صورت نیاز اعلام فرمایید تا خدمتتان ارسال شود.

ertebat7
July 2nd, 2018, 08:52
با سلام
سرور پیشنهادی

Intel Xeon E3-1246V3

HDD2x HDD SATA 2,0 TB Enterprise

RAM4x RAM 8192 MB DDR3

هزینه سرور 23 یورو می باشد

یورو مطابق قیمت روز محاسبه می گردد
برای پیشنهادهای دیگر لطفا از طریق مشاوره انلاین یا بخش تیکت سایت درارتباط باشید
تلگرام : @ertebat7host

http://user.ertebat7.ir/submitticket.php?step=2&deptid=1

salar123-user8
July 2nd, 2018, 10:06
Hardware details:
CPUIntel Core i7-3770
HDD2x HDD SATA 2,0 TB
RAM2x RAM 8192 MB DDR3
24€

Hardware details:
CPUIntel Core i7-4770
HDD2x HDD SATA 2,0 TB Enterprise
RAM4x RAM 8192 MB DDR3
26€

اخرین نرخ یورو داخل سایت
https://client.onlinelabs.ir/

razavihost
July 2nd, 2018, 12:04
با تشکر از همه دوستان

من معمولا این مورد رو به این شکل اعمال میکنم که در صورتی که فرد هیچ اعلام جهت پرداخت و یا واریز اندکی از هزینه ماه را نداشته باشد در روز سررسید کنسل میکنمش.وقتی خوده فرد برای اطلاعاتش ارزش قائل نشه من هم نمیتونم اینکارو کنم.
در موارد دیگه هم تمام موارد قابل انجام هست.اگر سرور مورد نظر دارین اعلام کنید تا در مورد هزینه هاش صحبت کنیم.
تلگرام در تماس باشید.

otanashop.
July 8th, 2018, 23:58
ببینید جناب موسوی من منظورم این نبود که بیخیال باشم . منظورم این بود که ممکنه مسافرت باشم یا به دلیل مشغله روز سررسید رو فراموش کنم
وقتی روز اول به شما میگم قراره چند سال باهاتون کار کنم دلیلی نداره بخاطر یک روز شما ساسپند کنید.
چیزی که الان زیاده سروره کافیه یه سرچ بزنی 100 تا شرکت و فروشنده سرور میاره برات و قیمت همه هم در یک رنج هست ولی تنها تفاوت در مشتری مداری و ساپورت هست که اینا رو از هم متمایز میکنه
من نمیخواستم بگم ولی اون کسی که زیر پست شما تشکر کرده خیلی از این حرف شما کیف کرد ولی یادش رفته که چه رفتاری داشته
این لحن برخورد

38241
بهتر نبود به جای جمله فردا ساسپند میشه از جمله لطفا کنید حداکثر تا فردا پرداخت کنید استفاده بشه؟

و این از ایجاد فاکتور که حتما من باید تیکت کنم تا آقا فاکتور رو ایجاد کنن و و جالب اینجاست وقتی زنگ هم میزنی میگه ایمیل سایت مشکل داره و فاکتور یادآوری ایمیل نمیشه و تا حالا 2 بار سرور رو ساسپند کردن

38242

من اینا رو نشون هر کی میدم خندش میگیره. من هدفم تخریب کسی نیست ولی به نظرم بهتره یه قسمت نظرسنجی ایجاد بشه تو سایت تا مشتری بتونه میزان رضایت یا عدم رضایت خودشو از فروشنده اعلام کنه اینجوری مشتریهای بعدی صدمه نمیبینن و فروشنده هم عیب خودش رو اصلاح میکنه
در ضمن سرور جدید از ertebat7 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=43709) گرفتم و از نحوه برخوردشون خیلی راضی هستم

razavihost
July 9th, 2018, 00:15
ببینید جناب موسوی من منظورم این نبود که بیخیال باشم . منظورم این بود که ممکنه مسافرت باشم یا به دلیل مشغله روز سررسید رو فراموش کنم
وقتی روز اول به شما میگم قراره چند سال باهاتون کار کنم دلیلی نداره بخاطر یک روز شما ساسپند کنید.
چیزی که الان زیاده سروره کافیه یه سرچ بزنی 100 تا شرکت و فروشنده سرور میاره برات و قیمت همه هم در یک رنج هست ولی تنها تفاوت در مشتری مداری و ساپورت هست که اینا رو از هم متمایز میکنه
من نمیخواستم بگم ولی اون کسی که زیر پست شما تشکر کرده خیلی از این حرف شما کیف کرد ولی یادش رفته که چه رفتاری داشته
این لحن برخورد

38241
بهتر نبود به جای جمله فردا ساسپند میشه از جمله لطفا کنید حداکثر تا فردا پرداخت کنید استفاده بشه؟

و این از ایجاد فاکتور که حتما من باید تیکت کنم تا آقا فاکتور رو ایجاد کنن و و جالب اینجاست وقتی زنگ هم میزنی میگه ایمیل سایت مشکل داره و فاکتور یادآوری ایمیل نمیشه و تا حالا 2 بار سرور رو ساسپند کردن

38242

من اینا رو نشون هر کی میدم خندش میگیره. من هدفم تخریب کسی نیست ولی به نظرم بهتره یه قسمت نظرسنجی ایجاد بشه تو سایت تا مشتری بتونه میزان رضایت یا عدم رضایت خودشو از فروشنده اعلام کنه اینجوری مشتریهای بعدی صدمه نمیبینن و فروشنده هم عیب خودش رو اصلاح میکنه
در ضمن سرور جدید از ertebat7 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=43709) گرفتم و از نحوه برخوردشون خیلی راضی هستم

سلام دوست عزیز.
من در پست که خودم ارسال کردم ارز کردم وقتی مشترک هیچ اعلام جهت پرداخت و یا واریز اندکی از هزینه ماه را نداشته باشد سرویس کنسل میشه.
چون مواردی بوده که حتی شفاهی اعلام کردن که تمدید میکنند و سرویس براشون نگه داشته شده ولی بعد از چند روز متوجه میشد که اطلاعات رو انتقال دادن و خواستن زمان بخرن برای خودشون. و در این حالت هزینه سرور برای کسی که پنل داره فاکتور میشه!
بارها برای خوده من اتفاق افتاده که مشتری چند ساله بوده و اینکارو انجام داده.
اما من در مورد فروشنده ها و افراد دیگه نظری ندارم و نمیدونم که اونها چطور با مشتری هاشون برخورد میکنند.
من بیشتر در مورد خودم و برخورد با مشتری های خودم این مورد رو عرض کردم.

otanashop.
July 9th, 2018, 01:14
فرمایش شما کاملا صحیح هست ممکنه بعضی ها بخوان سواستفاده کنن و زمان بخرن ولی معمولا مدیران سرور میان فاکتوری که به دیتاسنتر پرداخت میکنن رو چند روز قبل برای مشتری سررسید میکنن که اگر یکی دوروز هم تاخیر ایجاد شد ضرری نبینن