PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شرکت خارجی برای خرید هاست دایرکت ادمین

alireal
June 30th, 2018, 23:32
سلام من اینجا درخواست دادم ولی متاسفانه هیچکس هاست پربازدید با فضای بالا نداره لظفا شرکتهای خارجی که با ایران مشکل ندارند و کیفیتشون خوبه معرفی کنید با تشکر

alireal
July 1st, 2018, 14:53
بالا باش

a1994n1373
July 1st, 2018, 18:31
سلام .

لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک ایجاد کنید .

nimaxiv
July 1st, 2018, 22:33
سلام
من تاپیک قبلی شما رو دیدم
اصرارتون به دایرکت ادمین بودن پنل باعث شده که به نتیجه نرسین
اگه از این مورد صرف نظر کنید، سرویس دهنده های خوبی رو در انجمن و خارج از انجمن پیدا خواهید کرد
سایت های داخلی خیلی بزرگی توسط هاستینگ های ایرانی میزبانی میشن و بعید میدونم سایت شما بزرگتر و پیچیده تر از اونها باشه

اگر سی ام اسی که استفاده میکنین و همچنین تعداد بازدید (و نه بازدید کننده) رو اعلام کنید بهتر میشه راهنماییتون کرد
حجم دیتابیستون رو هم اعلام کنید. آیا همه اون 40 50 گیگ فضایی که اعلام کردین مربوط به دیتابیسه؟

alireal
July 1st, 2018, 23:21
سلام
من تاپیک قبلی شما رو دیدم
اصرارتون به دایرکت ادمین بودن پنل باعث شده که به نتیجه نرسین
اگه از این مورد صرف نظر کنید، سرویس دهنده های خوبی رو در انجمن و خارج از انجمن پیدا خواهید کرد
سایت های داخلی خیلی بزرگی توسط هاستینگ های ایرانی میزبانی میشن و بعید میدونم سایت شما بزرگتر و پیچیده تر از اونها باشه

اگر سی ام اسی که استفاده میکنین و همچنین تعداد بازدید (و نه بازدید کننده) رو اعلام کنید بهتر میشه راهنماییتون کرد
حجم دیتابیستون رو هم اعلام کنید. آیا همه اون 40 50 گیگ فضایی که اعلام کردین مربوط به دیتابیسه؟

سلام چون از ابتدا دایرکت ادمین بوده نمیخوام سی پنل باشه ... فضای سایت 39 گیگ هست ... حجم دیتابیس حدود 700 مگ

nimaxiv
July 1st, 2018, 23:54
سلام چون از ابتدا دایرکت ادمین بوده نمیخوام سی پنل باشه ... فضای سایت 39 گیگ هست ... حجم دیتابیس حدود 700 مگ

فکر میکنم یکبار بکاپ دایرکت ادمین شمارو توی سی پنل ریستور کردن و از نتیجه راضی نبودین و به همین خاطر اصرار دارید که روی دایرکت ادمین بمونین

توصیه میکنم هاست سی پنل بگیرید و به شرکت جدیدی که ازش هاست میگیرن بگین که ریستور کنن شاید ایندفعه بدون مشکل ریستور شد

حتی اگر بد ریستور کنن، همین که دیتابیس رو ایمپورت کنن و فایل های شما رو توی هاست بزارن کافیه و بقیه کارها رو خودتون نیم ساعته میتونین انجام بدین. یه یوزر باید به دیتابیس وصل بشه و فایل کانفیگ برنامه تون ویرایش بشه و نهایتا چندتا دامین و سابدامین هم تعریف بشه. بیشتر از این که نیست...

هاست خارجی خواستین اما اجازه بدین که دوتا شرکت ایرانی معرفی کنم

اگه کماکان میخواین که روی دایرکت ادمین بمونین، بهترین سرویس دهنده ای که الان به ذهنم میرسه پارس پک هست

و اگه میتونین از سی پنل استفاده کنین بهتون هاست دی ال رو توصیه میکنم

قیمت های هاست دی ال به صرفه تر هم هست

alireal
July 2nd, 2018, 16:15
سلام ممنون بابت راهنمای دقیق ... اینها رو بررسی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم فعلا ..اگر خارجی هم جایی سراغ دارید معرفی کنید اگر بازهم هاست ایرانی جای دیگه ای هست معرفی کنید دایرکت ادمین

nimaxiv
July 2nd, 2018, 20:02
سلام ممنون بابت راهنمای دقیق ... اینها رو بررسی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم فعلا ..اگر خارجی هم جایی سراغ دارید معرفی کنید اگر بازهم هاست ایرانی جای دیگه ای هست معرفی کنید دایرکت ادمین

خواهش میکنم

خارجی نمیشناسم

از بین ایرانی های دایرکت ادمین دار هم نت افراز مونده که حتما میشناسید و از نظر من برای سایت پربازدید مناسب نیست

بجز مواردی که عرض شد چیز دیگه ای سراغ ندارم متاسفانه

offgij
July 2nd, 2018, 20:06
هتزنر در حال حاضر با کشور ایران مشکل جدی نداره ولی هاست سی پنل فقط دارند
https://www.hetzner.com/webhosting