PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی کردن تمامی ایمیل های whmcs در ازای پرداخت هزینه ( لطفا کمک کنید ) !!!

GameIran
January 22nd, 2011, 23:04
با سلام خدمت دوستان عزیز در این انجمن

بنده نیازمند فارسی سازی تمامی ایمیل های whmcs به صورت یک تمپلیت ایمیل هستم همانند عکس های زیر می خواهم تمامی ایمیل های whmcs اعم از خوش آمد گویی , پرداخت , خرید , و ... همه کاملا به صورت اختصاصی فارسی بشه و هزینه این کار رو هم پرداخت می کنم -- اگر از دوستان کسی هست ممنون می شم بنده رو کمک کنند .

عکس نمونه 1 :

1881

عکس نمونه 2 :

1882

یک هیدر هم ابتدای این تمپلیت که آماده هستش قرار می گیره کلا یه چیز توی این سبک باشه

با تشکر

GameIran
January 23rd, 2011, 00:03
این مشخصات در سایت فارسی whmcs با هزینه 40 هزار تومان ارائه میشه . من چون لایسنس ندارم نمی تونم خرید کنم .

بسته فارسی سازی whmcs شامل موارد زیر می باشد :

فارسی ساز محیط کاربری سیستم

فارسی ساز محیط مدیریتی

فارسی ساز ایمیل های ارسالی سیستم به مشترکین

فارسی ساز صورتحساب های pdf

فارسی ساز پیش فاکتور های صادر شده pdf

هزینه ماژول با بروزرسانی نامحدود : 400.000 ريال

کسی از دوستان نیست برای ما انجام بده ؟؟

amirHoseein
January 23rd, 2011, 00:11
عزیز نیاز به لایسنس نداره !
اگه می خواهید شریکی با هم بگیریم !

GameIran
January 23rd, 2011, 00:25
عزیز نیاز به لایسنس نداره !
اگه می خواهید شریکی با هم بگیریم !

دوست عزیز مشکلی در شریکی یا تکی گرفتن نیست -- اگه نیازی به لایسنس برای خزید نباشه خود چه بهتر شریکی می گیریم -- ولی شما مطمئن هستید که فایل ها رو میدن به خودمون ؟؟ یا خودشون نصب می کنن ؟؟

Ahmad110
January 23rd, 2011, 00:30
دوست عزیز مشکلی در شریکی یا تکی گرفتن نیست -- اگه نیازی به لایسنس برای خزید نباشه خود چه بهتر شریکی می گیریم -- ولی شما مطمئن هستید که فایل ها رو میدن به خودمون ؟؟ یا خودشون نصب می کنن ؟؟

فایلها رو بهتون میدن . اما فایلهای php رو به صورت سورس نمیدن و با لایسنسی که خودشون میدن فقط روی یه دامین نصب میشه .

GameIran
January 23rd, 2011, 00:34
فایلها رو بهتون میدن . اما فایلهای php رو به صورت سورس نمیدن و با لایسنسی که خودشون میدن فقط روی یه دامین نصب میشه .

پس در این صورت یعنی لایسنس نداشته باشی امکان خرید و راه اندازی وجود نداره -- درسته ؟؟

Ahmad110
January 23rd, 2011, 00:40
پس در این صورت یعنی لایسنس نداشته باشی امکان خرید و راه اندازی وجود نداره -- درسته ؟؟

بدون لایسنس whmcs هم میتونین خرید کنین . برای ماژولی که میخرین یه لایسنس به شما میدن که این ماژول با اون لایسنس فقط روی یه دامین نصب میشه .

GameIran
January 23rd, 2011, 00:56
بدون لایسنس whmcs هم میتونین خرید کنین . برای ماژولی که میخرین یه لایسنس به شما میدن که این ماژول با اون لایسنس فقط روی یه دامین نصب میشه .

یعنی شما صلاح می دونید الان از سایت فارسی whmcs این بسته رو خریداری کنم ؟ من لایسنس ندارم و با گفته های شما می شه بدون لایسنس هم خرید کرد .

WeHost.iR
January 23rd, 2011, 01:21
لایسنس فقط 16 هزار تومان در ماه هستش ! شمایی که میخواهی سرویس ارایه کنی یک لایسنس هم بگیر خیال خودتو بقیه رو راحت کن !!!! چرا ما ایرانی ها هم چیزمن بایت رپ شده یا نال شده باشه ؟!!!

GameIran
January 23rd, 2011, 01:27
من رفتم از سایت فارسی whmcs این ماژول رو خریداری کردم یه سری فایل برای دانلود برای من ارسال کرد و طبق پوشه هایی که داشت من آپلود کردم . ولی مواردی که می خواستم فارسی نشده و در صفحه صورت حساب بعد از دانلود پی دی اف , کلا صفحه سفید میاد -- دوستان می دونن مشکل کار کجاست ؟؟ آیا باید تنضیمات خاصی بعد از آپلود فایل ها انجام بدم ؟؟

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

لایسنس فقط 16 هزار تومان در ماه هستش ! شمایی که میخواهی سرویس ارایه کنی یک لایسنس هم بگیر خیال خودتو بقیه رو راحت کن !!!! چرا ما ایرانی ها هم چیزمن بایت رپ شده یا نال شده باشه ؟!!!

دوست عزیز همین کار رو هم کردم -- ثبت سفارش رو انجام دادم ماله نسخه بدون کپی رایت که ماهیانه 19 هزار تومن هست -- ولی چون چند تا سوال داشتم و توی قسمت پشتیبانی کسی نبود -- پرداخت رو نگه داشتم برای فردا که بعد از پرسیدن سوالاتم انجام بدم .

Ahmad110
January 23rd, 2011, 10:51
یعنی شما صلاح می دونید الان از سایت فارسی whmcs این بسته رو خریداری کنم ؟ من لایسنس ندارم و با گفته های شما می شه بدون لایسنس هم خرید کرد .

به نظر من هم لایسنس whmcs رو تهیه کنین خیلی بهتره ، برای خرید ماژول بهتره با پشتیبانی سایت فراسو تماس بگیرین .

DeltaGostar
January 23rd, 2011, 11:48
سورس یا کلا فایل های مربطه یا آموزشش فارسی کردنش را در این تالار بزارید
تا کلیت ایران زمین ازش استفاده بهینه ببرند .

با تشکر

Ahmad110
January 23rd, 2011, 12:22
سورس یا کلا فایل های مربطه یا آموزشش فارسی کردنش را در این تالار بزارید
تا کلیت ایران زمین ازش استفاده بهینه ببرند .

با تشکر

دوست عزیز فایل php رو به صورت سورس نمیدن . کد شده هستش و برای هر دامنه باید یه لایسنس داشته باشی . اگه فایلها هم اینجا قرار بگیره ، عملا بی مصرف هستش . ( فایل زبان بخش مدیریت whmcs ، یه فایل php هستش که کد شده به شما تحویل میدن )

GameIran
January 23rd, 2011, 12:33
دوست عزیز فایل php رو به صورت سورس نمیدن . کد شده هستش و برای هر دامنه باید یه لایسنس داشته باشی . اگه فایلها هم اینجا قرار بگیره ، عملا بی مصرف هستش . ( فایل زبان بخش مدیریت whmcs ، یه فایل php هستش که کد شده به شما تحویل میدن )

بله دوست عزیز همین گونه هست که شما می فرمایید و یک لایسنس برای من اکتیو کردن و بعد بسته فارسی ساز رو تحویل دادن .

Techno Pars
January 23rd, 2011, 17:39
این مشخصات در سایت فارسی whmcs با هزینه 40 هزار تومان ارائه میشه . من چون لایسنس ندارم نمی تونم خرید کنم .

بسته فارسی سازی whmcs شامل موارد زیر می باشد :

فارسی ساز محیط کاربری سیستم

فارسی ساز محیط مدیریتی

فارسی ساز ایمیل های ارسالی سیستم به مشترکین

فارسی ساز صورتحساب های pdf

فارسی ساز پیش فاکتور های صادر شده pdf

هزینه ماژول با بروزرسانی نامحدود : 400.000 ريال

کسی از دوستان نیست برای ما انجام بده ؟؟

اوه چه قدر گرون میدن.
برای فارسی کردن سیستم که یک فایل تکست هست.مدیریت هم که نیاز به فارسی کردن نداره.ایمیل ها هم که باید بری توی قسمت ایمیل تمپلیت و متن را تغییر بدی.
میمونه صورتحساب و پیش فاکتور که اون هم کاری نداره.
من یادمه دو سال پیش این کار را برای whmcs انجام دادم.آمورشش توی خود فروم whmcs هست.یک نفر تایلندی بود که اموزش داده بود و زبان Thai را اضافه کرده بود
اگر فرصت شد امشب فایل های مربوط به این دوقسمت را می فرستم.
دوستان اگر کسی می تونه واسه whmcs ماژول بنویسه یه ندایی به ما بده.

GameIran
January 23rd, 2011, 18:47
اوه چه قدر گرون میدن.
برای فارسی کردن سیستم که یک فایل تکست هست.مدیریت هم که نیاز به فارسی کردن نداره.ایمیل ها هم که باید بری توی قسمت ایمیل تمپلیت و متن را تغییر بدی.
میمونه صورتحساب و پیش فاکتور که اون هم کاری نداره.
من یادمه دو سال پیش این کار را برای whmcs انجام دادم.آمورشش توی خود فروم whmcs هست.یک نفر تایلندی بود که اموزش داده بود و زبان thai را اضافه کرده بود
اگر فرصت شد امشب فایل های مربوط به این دوقسمت را می فرستم.
دوستان اگر کسی می تونه واسه whmcs ماژول بنویسه یه ندایی به ما بده.

بله کاری نداره ولی کمبود وقت بعضی وقت ها دست و بال آدم رو می بنده .

در مورد ماژول هم می تونید به محمد فخرایی یا حسین سوری مراجعه کنید . من یه چند باری برای ماژول whmcs و درگاه های پرداخت به حسین سوری مراجعه کردم

Techno Pars
January 23rd, 2011, 20:07
بله کاری نداره ولی کمبود وقت بعضی وقت ها دست و بال آدم رو می بنده .

در مورد ماژول هم می تونید به محمد فخرایی یا حسین سوری مراجعه کنید . من یه چند باری برای ماژول whmcs و درگاه های پرداخت به حسین سوری مراجعه کردم

آقای فخرایی را میشناسم.لطف می کنید یوزر آقای سوری را بفرمایید؟
ممنونم.

aghdaee
January 23rd, 2011, 20:20
دوست عزیز شما اگر بسته فارسی ساز رو میخواید نیازی نیست که لایسنس whmcs داشته باشید به صورت مجزا تماس بگیرید بهتون میدن ولی فکر نکنم روی whmcs نال شده بهتون ساپورت بدن چون whmcs نال شده مشکل زیاد داره
موفق باشید

GameIran
January 24th, 2011, 02:26
آقای فخرایی را میشناسم.لطف می کنید یوزر آقای سوری را بفرمایید؟
ممنونم.

ایرانیان سرور هست

اینم آدرس سایتش :

http://iranianserver.net/

دوست عزیز شما اگر بسته فارسی ساز رو میخواید نیازی نیست که لایسنس whmcs داشته باشید به صورت مجزا تماس بگیرید بهتون میدن ولی فکر نکنم روی whmcs نال شده بهتون ساپورت بدن چون whmcs نال شده مشکل زیاد داره
موفق باشید

ممنون از تذکرتون ولی خوشبختانه مشکلی پیش نیومد و کاملا تمامی موارد فارسی شد تک به تک , جز بخش مدیریتی که تیکت زدم اوکی کنن . در کل ارزش خرید داره -- دردسرش هم کم هست و هم آدم کلی راحت میشه از این بابت .

iacbook
January 24th, 2011, 05:21
درود
فارسی ساز محیط کاربری آخرین نسخه به همراه پشتیبانی هم از طریق تیکت در سیستم شرکت و هم در انجمن های تخصصی ایاک بوک (http://www.forum.iacbook.com/showthread.php?p=3435#post3435)

دانلود قالب default فارسی برای whmcs - پایگاه تخصصی ایاک بوک (http://www.forum.iacbook.com/showthread.php?t=1303)

دانلود قالب portal فارسی - پایگاه تخصصی ایاک بوک (http://www.forum.iacbook.com/showthread.php?t=1302)

قالب فارسی شده Hosting-place-red برای whmcs - پایگاه تخصصی ایاک بوک (http://www.forum.iacbook.com/showthread.php?t=982)
سی اس اس های راست چین کننده صورتحساب ها و سایر قسمت ها نیز بزودی منتشر می شود.

ایمیل ها هم اگر تعداد افرادی که میخواهند مناسب باشد با چند طرح اختصاصی و زیبا بصورت اعتباری منتشر می شود.

saeed25
January 24th, 2011, 10:49
با دروود
اگر اي ميل ها فارسي شوند بسيار بهتر است.

GameIran
January 24th, 2011, 19:22
در کل من که از whmcs یا همون فراسو سامانه پاسارگاد خرید کردم راضی هم هستم یک لایسنس یک ماهه هم خرید کردم و کلا صفحه مدیریتی فارسی می شه و تمامی ایمیل های ارسالی + پی دی اف ها و ...

lkmew
January 28th, 2011, 02:21
در کل من که از whmcs یا همون فراسو سامانه پاسارگاد خرید کردم راضی هم هستم یک لایسنس یک ماهه هم خرید کردم و کلا صفحه مدیریتی فارسی می شه و تمامی ایمیل های ارسالی + پی دی اف ها و ...

یعنی بخش admin سیستم رو کاملا فارسی کردن ؟؟!!

1id
February 2nd, 2011, 20:55
شما ایمیل ها رو میتونید دستی فارسی کنید
من به کمک مترجم گوگل این کار رو سریعتر انجام دادم
تو قسمت setup >> email templates
همه ایمیل ها رو یکی یکی ویرایش کن
جملات انگلیسی رو فارسی کن
اینجا همه الکی میخوان پول بگیرن .
خودت که انجام بدی لذتش بیشتره
مرسی از تشکرتون