توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون درمورد Cubocloud چیست؟
enable
June 25th, 2018, 11:33
باسلام
دوستان سایت Cubocloud در زمینه فروش بک لینک و سئو بر اساس کلید واژه کار میکنه و مدعی هست که روش جدیدی داره که میتونه در کوتاه مدت باعث افزایش ورودی و کاهش رتبه در گوگل و الکسا بشه.
آیا این سایت رو توصیه میکنید؟
از دوستانی که شناخت دارن یا ازشون سرویس گرفتن با دارن راهنمایی کنن
باتشکر.
enable
June 25th, 2018, 16:21
up.....
p30better
August 7th, 2018, 02:18
به درد نمیخوره لینک سازی ماهیانه هستش و در صورت پرداخت نکردن حتی یکماه کلا لینک ها حذف میشه و ...
AlienX
August 7th, 2018, 09:12
سلام، مبلغی که بابت ۱ ماه یا هر چند ماه از شما میگیرن که واستون لینک سازی کنن خیلی بیشتر از ارزش لینکها هستش و در کل جالب نیستش، شما خودت بشین روزی ۲ تا دونه بک لینک واسه دل خودت ایجاد کن، سر ماه میبینی ۶۰ -۷۰ تا لینک گرفتی، فکر نمیکنم کار سخت و شاخی باشه
appleidir
August 7th, 2018, 14:03
دوست عزیز کار خاصی انجام نمیدن همون کارهارو میشخ با رئزی 1 ساعت وقت کذاشتن انجام داد
enable
August 7th, 2018, 14:15
اگه میشه یه جایی رو معرفی کنید بهم که اموزش اینکارو بده.
p30better
August 7th, 2018, 14:28
اموزش نمیخواد شما باید دنبال سایت های ایرانی و خارجی بگردید و لینک بگیرد ازش
مثلا یه سایت خارجی پروفایل داره میشه لینک گذاشت توش (باید ثبت نام کرد)
یا توی سایتی نظر بزار (توی نظزات لینک هم میشه گرفت)
و...
enable
August 7th, 2018, 14:45
ینی شما میگید توی سایتهای پربازدید بخش دیدگاه هاشون نظر بزارم و اخر نظرات ادرس سایت رو بنویسم؟
p30better
August 7th, 2018, 14:46
اینجوری هم میشه
ولی زیاد روی نکنید
سایت های خارجی هم هستن که میشه توش لینک گرفت (مثلا پروفایل بسازی یا پست بنویسی)
enable
August 7th, 2018, 14:56
اینجوری هم میشه
ولی زیاد روی نکنید
سایت های خارجی هم هستن که میشه توش لینک گرفت (مثلا پروفایل بسازی یا پست بنویسی)
اتفاقا اینکارو از اول فعالیتم انجام دادم. ترکرهای خصوصی و سایتهای سورس محور هم صنف سایتمو فعالیت داشتم توش.
ولی ایرانی رو اصلا اینکار نکردم.
خیلی ممنون.
refigh
August 7th, 2018, 21:42
من سه ماهه اونجا لینک میخرم بنطرم تفاوتی نکرده قبلا هم صفحه اول بودم الانم هستم خخ
ولی از این ماه دیکه شارژ نمیکنم
enable
August 7th, 2018, 22:14
راستش من یه پروژه ایجاد کردم ولی چیزی خرید نکردم. از فرداش یه خانمی بود هر روز یکی دو بار بهم زنگ میزد چیشد؟
برای همین یکم شک کردم شاید مشکلی هست و تاپیک زدم ببینم کاربرا چی میگن.
AlienX
August 8th, 2018, 08:10
اگه میشه یه جایی رو معرفی کنید بهم که اموزش اینکارو بده.
اگر بخوای میتونم بهت آموزش بدم هم با نرم افزار که در روز ۱۰۰۰ تا لینک با قدرت بالا واست میسازه و هم به صورت دستی که خودت میتونی در روز از ۱ تا ۱۰۰ تا لینک ایجاد کنی که بستگی به حوصله خودت داره و این راه هم پیشنهاد میشه، البته به صورت حرفهای آموزش داده نمیشه، فقط مقدمات گفته میشه و خودت باید اونقدر کار کنی که حرفهای بشی چون اگر از همون اول کامل آموزش داده باشه تنبل میشی و دیگه دنبال بقیش نمیری