PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند sql کار مجرب (بازگردانی دیتابیس ها از فایل ibdata)

allowmahdi
June 23rd, 2018, 18:11
دوستان عزیز سلام،
سرور قبلی بنده دایرکت ادمین بود، متاسفانه یه مشکل خیلی جدی براش پیش اومد و سرویس mysql هم دیگه ران نمیشد ، از شانس بد من زمان تمدید سرور هم رسیده بود و من نمیخواستم دیگه اون سرور رو تمدید کنم، میخواستم کلا برم روی یه سرور دیگه! من هیچ بک آپ جدیدی از دیتابیس هام نداشتم، اومدم از فولدر mysql که در شاخه var/lib قرار داره به صورت کامل کپی گرفتم و انتقال دادم روی یک سرور جدید که تازه گرفته بودم !
الن دیگه به سرور قبلی دسترسی ندارم، برای من فقط یک فولدر MYSQL که در شاخه var/lib قرار داشته باقی مونده که اون رو در سرور جدیدم دارمش الان!
این فولدر حاولی فایل ibdata1 و باقی فایل های مربوط به دستابیس ها هست ! من میخوام دیتابیس هام رو از این فولدر بازیابی کنم و در آخر یک فایل sql قابل ایمپورت از هر دیتابیس داشته باشم تا راحت بتونم داخل phpmyadmin یا خود ssh ایمپورتشون کنم!

الان به یک sql کار متخصص نیاز دارم این کار رو با دریافت هزینه برای من انجام بده! اگر کسی هست همینجا پیام بده لطفا و آیدی تلگرامش رو بذاره تا بتونم باهاش در تماس باشم

allowmahdi
June 23rd, 2018, 20:27
up.........

nimaxiv
June 24th, 2018, 13:59
سلام
جداول دیتابیس هاتون myisam بودن یا innodb ؟
در صورت تمایل لینک دانلود رو برام ارسال کنید که بررسی کنم ببینم میشه کاریش کرد یا نه

pardishosting
June 24th, 2018, 14:22
این کار رو زیاد انجام دادیم.
خواستید پیام بدید.

allowmahdi
June 26th, 2018, 15:46
دوستان عزیز ممنون از اعلام آمادگیتون، مشکل من حل شد خداروشکر
جناب ابراهیم زاده (hosthey.ir) زحمت کشیدن با دریافت هزینه مشکل رو حل کردن!

IGulf
July 26th, 2018, 22:47
درصورتی که باز مشکل دارید میتونم راهنماییتون کنم