PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در باز شدن سایت

CYB3R
January 22nd, 2011, 18:31
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکلی برام به وجود اومده ، سایت برای بعضی ها با www باز میشه ، برای بعضی ها بدون www و برای بعضی ها اصلا باز نمیشه !!!!!
بعد از انتقال به سرور جدید این مشکل به وجود اومده . ( حدود 7 روز هست و فکر نمی کنم مشکل از DNS باشه )
البته با v p n به هر طریقی باز میشه .
روی سرور هم CSF آخرین ورژن نصب هست و میزان امنیت هم روی low هست .
با غیرفعال کردن فایروال هم چیزی تغییر نمی کنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
یا علی .

aghdaee
January 22nd, 2011, 19:01
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکلی برام به وجود اومده ، سایت برای بعضی ها با www باز میشه ، برای بعضی ها بدون www و برای بعضی ها اصلا باز نمیشه !!!!!
بعد از انتقال به سرور جدید این مشکل به وجود اومده . ( حدود 7 روز هست و فکر نمی کنم مشکل از DNS باشه )
البته با v p n به هر طریقی باز میشه .
روی سرور هم CSF آخرین ورژن نصب هست و میزان امنیت هم روی low هست .
با غیرفعال کردن فایروال هم چیزی تغییر نمی کنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
یا علی .
احتمالا دی ان اس هاتون مشکل داره دی ان اس ها تون رو مجدد کنترل کنید یا آدرس سایت رو بدید تا دی ان اس هاش رو ما هم یک نگاه بکنیم

hannah
January 22nd, 2011, 20:38
احتمالا دی ان اس هاتون مشکل داره دی ان اس ها تون رو مجدد کنترل کنید یا آدرس سایت رو بدید تا دی ان اس هاش رو ما هم یک نگاه بکنیم
منم این مشکل داشتم زمانی که سرور پیش شرکت ایرانی بود درست نکردن گفتن مدلشه ولی رفتم پیش کارو اون مشکلمو حل کرد و گفت مشکل از دی ان اس بود

the_coder
January 22nd, 2011, 20:49
سلام پنلتون چیه؟ ادرس یک سایت که مشکل داره رو بدید
اگرم مقدوره براتون اطلاعات رو پ . خ کنید تا حلش کنم

CYB3R
January 22nd, 2011, 20:51
این ارورها رو دارم از intodns :

FAIL: The following nameservers are listed at your nameservers as nameservers for your domain, but are not listed at the parent nameservers (see RFC2181 5.4.1). You need to make sure that these nameservers are working.If they are not working ok, you may have problems!
ns2.*******
ns1.********

ERROR: One or more of the nameservers listed at the parent servers are not listed as NS records at your nameservers. The problem NS records are:
dl2.*****
dl1.*******
This is listed as an ERROR because there are some cases where nasty problems can occur (if the TTLs vary from the NS records at the root servers and the NS records point to your own domain, for example).

باید چیکار کنم ؟

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

سلام پنلتون چیه؟ ادرس یک سایت که مشکل داره رو بدید
اگرم مقدوره براتون اطلاعات رو پ . خ کنید تا حلش کنم
شما بگو من خودم حل می کنم ! :دی

the_coder
January 22nd, 2011, 20:53
a record برای ns1 و ns2 ساختید؟

CYB3R
January 22nd, 2011, 20:56
a record برای ns1 و ns2 ساختید؟
بله

IFACO.Net
January 22nd, 2011, 21:03
تنظیمات دی ان اس در Dns Settings سرور با تنظیمات آن در پنل دامنه مطابقت کامل ندارند و مواردی اشتباه هست که باید آنها را ادیت و اصلاح کنید

nimapendar
January 22nd, 2011, 21:43
دی ان اس سایت ها را ریست کنید

CYB3R
January 22nd, 2011, 22:44
مشکل توسط آقا نیما (nimapander) رفع شد ، از ایشون کمال تشکر رو دارم .
یا علی.