توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در افزودن هارد به سرور مجازی دبیان
Reza G
June 23rd, 2018, 18:01
سلام. وقت شما بخیر.
از یکی از سرویس دهندگان همین انجمن سرویسی تهیه شده. سرور مجازی دبیان با هارد ۱۲۸ ولی چیزی که تحویل گرفتیم هاردش ۵۰ هست.
به سرویس دهنده میگم هارد اضافه کنید، میگن با دبیان کار نکردیم.
بعد میگن در پنل مجازی ساز (kvm) افزوده شده ولی بنده با دستورهای fdisk و parted و lsblk که تست میکنم اصلا هارد جدیدی نشون نمیده و همون sda1 هست که ۵۰ گیگه.
حالا چند تا سوال دارم:
۱- افزودن هارد به سرور مجازی، چیزی هست که در حیطه اختیار مشتری باشه؟
۲- با چه دستوری میشه این هارد که ایشون مدعیش هستند رو به سیستم عامل اضافه کرد؟ یعنی دبیان تشخیصش بده.
۳- با این ادعا که بگن چون سرور مدیریت نشده تحویل دادند، به ایشون ربطی نداره افزودن هارد؟
Reza G
June 24th, 2018, 11:20
از اساتید کسی نبود راهنمایی کنه؟
djdj99
June 25th, 2018, 18:31
با سلام
مشخصات سرور را پ.خ کنید و یا در تلگرام ارسال کنید تا بررسی شود.
t.me/golestanit_com
farmanrava
June 25th, 2018, 18:51
سلام. وقت شما بخیر.
از یکی از سرویس دهندگان همین انجمن سرویسی تهیه شده. سرور مجازی دبیان با هارد ۱۲۸ ولی چیزی که تحویل گرفتیم هاردش ۵۰ هست.
به سرویس دهنده میگم هارد اضافه کنید، میگن با دبیان کار نکردیم.
بعد میگن در پنل مجازی ساز (kvm) افزوده شده ولی بنده با دستورهای fdisk و parted و lsblk که تست میکنم اصلا هارد جدیدی نشون نمیده و همون sda1 هست که ۵۰ گیگه.
حالا چند تا سوال دارم:
۱- افزودن هارد به سرور مجازی، چیزی هست که در حیطه اختیار مشتری باشه؟
۲- با چه دستوری میشه این هارد که ایشون مدعیش هستند رو به سیستم عامل اضافه کرد؟ یعنی دبیان تشخیصش بده.
۳- با این ادعا که بگن چون سرور مدیریت نشده تحویل دادند، به ایشون ربطی نداره افزودن هارد؟
با سلام
باید با استفاده از دستور
fdisk /dev/sda
هارد رو پارتیشن کنید . مراحل زیاد سختی نداره ، Debian 9 هستش ؟ اطلاعاتی در سرور دارید ؟ یا فعلا فقط سیستم عامل هستش ؟
Reza G
June 25th, 2018, 19:25
با سلام
باید با استفاده از دستور
fdisk /dev/sda
هارد رو پارتیشن کنید . مراحل زیاد سختی نداره ، Debian 9 هستش ؟ اطلاعاتی در سرور دارید ؟ یا فعلا فقط سیستم عامل هستش ؟
وقت شما بخیر. بله اطلاعات روش هست. ولی آیا با این دستور درست میشه؟ چون وقتی fdisk -l میزنم حجم کل هارد رو ۵۰ گیگ نشون میده. خروجیش توی تصویر ضمیمه پست اول هست.
hamid.soltani92
June 26th, 2018, 00:40
ls /dev/sd*
parted -l
نتیجه دستورهای بالا رو قرار بدید. احتمالا هیچ هاردی اضافه نشده.
از نظر اخلاقی هم فروشنده باید چیزی که شما سفارش دادید رو تحویل بدن. اگر هم بلد نیستن با یک سیستم عامل کار کنن کسی مجبورشون نکرده اون محصول رو بفروشن!
Reza G
June 26th, 2018, 00:49
ls /dev/sd*
parted -l
نتیجه دستورهای بالا رو قرار بدید. احتمالا هیچ هاردی اضافه نشده.
از نظر اخلاقی هم فروشنده باید چیزی که شما سفارش دادید رو تحویل بدن. اگر هم بلد نیستن با یک سیستم عامل کار کنن کسی مجبورشون نکرده اون محصول رو بفروشن!
حدس من هم همین هست. تصویر مربوط به دو دستوری که گفتید پیوست شد.
hamid.soltani92
June 26th, 2018, 10:19
حدس من هم همین هست. تصویر مربوط به دو دستوری که گفتید پیوست شد.
اگر بعد از اضافه کردن هارد سرور رو ریبوت کردید، قطعا هیچ هاردی به سرور مجازی شما اضافه نشده.
Reza G
June 26th, 2018, 12:17
اگر بعد از اضافه کردن هارد سرور رو ریبوت کردید، قطعا هیچ هاردی به سرور مجازی شما اضافه نشده.
بله. دو بار بعد از این سرویس دهنده گفتند هارد اضافه شده، سرور رو ریبوت کردم ولی متاسفانه چیزی تغییر نکرده. من این تاپیک رو براشون میفرستم شاید متوجه اشتباهشون بشن.
djdj99
June 26th, 2018, 13:35
سلام
دوست عزیز خروجی دستور زیر را ارسال کنید :
lsblk
Reza G
June 26th, 2018, 14:18
سلام
دوست عزیز خروجی دستور زیر را ارسال کنید :
lsblk
گرچه در اول هم توضیح دادم ولی اینم خروجی دستور lsblk:
NAME MAJ:MIN RM SIZE RO TYPE MOUNTPOINT