PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب آپاچی و ریبوت کردن و ازکار افتادن سرویس

Traffic
January 22nd, 2011, 15:46
خدمت بزرگواران عرض کنم که
من برای نصب آپاچی و مخلفاتش طبق این آموزش عمل کردم

برای نصب آپاچی مراحل زیر رو برید:

وارد روت اصلی سرور شوید (WHM) سپس به قسمت Software گزینه EasyApache (Apache Update) و بعد در صفحه جدید که باز میشه منتظر باشید تا 7 ثانیه که به صفحه نصب منتقل شوید.

در صفحه اول پروفایل است. روی گزینه Previously Saved Config (** DEFAULT **) [Hide Info] بگذارید و دکمه start customizing based on profile را بزنید.

در صفحه جدید به نام Apache Version نسخه Apache 2.0 رو انتخاب کنید. با اینکه نسخه جدید 2.2 در حال حاضر موجود است اما نسخه 2.0 بهتر است. یادتان باشد جدید ترین نسخه ها می آید دلیل بر خوب بودن و بدون مشکل بودن نیست. پس از انتشار هر نسخه یک سال بعد مناسب برای من و شمایی که تازه کار هستیم مناسب است. پس یادتون باشه. چه آپاچی و چه PHP.

پس از انتخاب Apache 2.0 روی دکمه Next Step کلیک کنید.

در صفحه جدید به نام PHP Major Version گزینه PHP 5 رو انتخاب و دکمه Next Step رو انتخاب کنید.

در صفحه جدید به نام PHP Minor version نسخه 5.2.14 را انتخاب کنید. مناسب تر است و سپس دکمه Next Step را بزنید.

در صفحه جدید به نام Short Options List دکمه Exhautive Options List زده تا تمام گزینه ها نمایش داده شود. گزینه های زیر رو حتماً باید داشته باشید و بقیه به سلیقه خودتون است . اما یادتون باشه فعال کردن و یا غیر فعال کردن هر گزینه مهم است و از نظر امنیتی برای سرور اهمیت دارد.

گزینه های:

از قسمت Apache Built-in Modules
Asis
Env
Imagemap
Mod SuPHP
UniqueId
Version
از قسمت Other Modules
IonCube Loader for PHP
Suhosin for PHP
Zend Optimizer for PHP
ازقسمت PHP 5.2.14 (Be sure to "harden" your PHP since PHP has many security issues)
Bcmath
CGI
Calender
Curl
CurlSSL
FTP
Fastcgi
GD
GetText
Iconv
Imap
MagicQuotes
MailHeaders
Mbregex
Mbstring
Mcrypt
Mhash
Mysql
Mysql of the system
OpenSSL
PDO
PDO MySQL
Path info check
pear
safe Mode
sockets
ttf
tidy
wddx
xsl
xmlRPC
zend multibyte
zip
zlib
از قسمت Preferences تیک گزینه Report Errors to cPanel خورده باشه.

سپس دکمه Save and Build بزنید و بین 15 تا 45 دقیقه صبر کنید تا نصب بشود. (شاید هم بیشتر).

بعد از نصب یک پنجره باز میکند که شما نسخه PHP 5 رو روی DSO بزاید. و ذخیره کنید. پس از ذخیره و پنجره که ذخیره شد و یک باکس متنی بزرگ پر از متون انگلیسی اومد صفحه رو ببندید.

حال به SSH وصل بشید با پاتی و آپاچی رو ریست کنید یا اینکه کل سرور رو ترجیحاً کل سرور با دستور : reboot

پس از 2 تا 3 دقیقه سرور بالا میاید و میتونید دوباره استفاده کنید.

موفق باشید . آپاچی و PHP شما نصب گشت.

اما بعد از ریبوت کردن دیگه بالا نیومد که نیومد به نظر شما مشکل از کجاست؟
مشخصات سرویس هم:
لینوکس centos
وی ام ویر هستش
کمک بزرگی میکنین اگه بررسی کنین و جواب بدین به من
واقعا گیر کردم شدید

---
January 22nd, 2011, 15:56
اینکه بالا نیومده خوب خودش می تونه چندتا علت داشته باشه
شما مدیر سرور هستید یا فقط وی پی اس ؟

Traffic
January 22nd, 2011, 16:13
نه من وی پی اس دارم

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

چه علتی میتونه داسته باشه؟