سلام
من یه سایت تازه تاسیس دارم که مرتب مطلب میذارم ولی بعد 1 هفته همچان روی انتظار هستش اینم اضافه کنم که از دامنه رایگان استفاده میکنم
ی نکته دیگم هم اضافه کنم یه دامنه ir هم دارم که برای سایت دیگه ای استفاده میکنم که با این مطالبی نذاشتم ولی سایت مپ ایندکس شده آیا گوگل با دامنه رایگان مشکل داره یا مشکل از جای دیگری هستش
38153
AlienX
June 21st, 2018, 10:26
سلام، شما کاری به سایت مپ نداشته باش که به چه حالتی هستش، اون خودش بعد از یک مدت درست میشه و آمار درست رو بهتون نشون میده، البته اینم عرض کنم که مدتی هستش که کنسول گوگل به دلیل به روز رسانی مشکل پیدا کرده و در برخی زمینهها خیلی دیر عمل میکنه، شما به صورت دستی داخل گوگل آدرس سایتت رو بزن ببین همون صفحات رو که تازه گذاشتی ایندکس شدن یا نه، یا اصلا ببین اون دسته از صفحاتی که از قبل بودن و خودت اضافه نکردی هم ایندکس شدن یا نه، اگر شده بودن که هیچ اما اگر نشده بودن خودت دونه دونه بشین دستی ایندکس کن، همون لحظه به لیست گوگل اضافه میشن و سایت مپ هم بعد از مدتی صفحات ایندکس شده رو بهت نشون میده
pouryamb
June 22nd, 2018, 10:17
سلام
چون سایتتون تازه تاسیس هست یک مقدار زمان می بره تا گوگل با سایتتون کنار بیاد. مخصوصا اگه دائما در حال تغییر در افزونه های سئو و سایت مپ باشید و چندبار تنظیماتشون رو تغییر بدید، گوگل هم دائما مجبوره تغییرات شما رو چک کنه. سعی کنید خیلی تغییری توی این چیزا ندید و خیلی هم حساس نباشید. چندماهی طول میکشه تا گوگل به سایتتون اعتماد کنه.
اگه میتونید سایتتون رو مرتب آپدیت کنید. تاثیر فوق العاده ای در بهبود نتایج داره. این مشکلتون هم به نظرم فقط میتونه دو دلیل داشته باشه: ۱- تازه تاسیس بودن سایت. ۲- تغییر و تعویض افزونه های سئو و سایت مپ
موفق باشید