ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل اینترنت به اینترانت

mehdisoheili
June 14th, 2018, 20:33
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
میشه روی یک وی پی اس لینوکسی ایران اپن وی پی ان نصب کرد و با اتصال بهش دیتای دریافتی رو از طریق سرور ایران دریافت کرد؟
من الان از های وب اشتراک میگیرم/ 4 برابر ترافیک بین المللی میتونم از ترافیک داخلی استفاده کنم. مثلا سرویس 40گیگ یک ماه درصورتی که از سایت های آی پی ایران باشه میشه تا 160 گیگ ترافیک.
چه راهی هست بشه کل ترافیک بین المملی رو داخلی کرد؟
با تشکر

NetworkFA
June 14th, 2018, 20:38
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
میشه روی یک وی پی اس لینوکسی ایران اپن وی پی ان نصب کرد و با اتصال بهش دیتای دریافتی رو از طریق سرور ایران دریافت کرد؟
من الان از های وب اشتراک میگیرم/ 4 برابر ترافیک بین المللی میتونم از ترافیک داخلی استفاده کنم. مثلا سرویس 40گیگ یک ماه درصورتی که از سایت های آی پی ایران باشه میشه تا 160 گیگ ترافیک.
با تشکر

بین المملی؟

سرور ایران داشته باشید ترافیک بین المللی حساب میشه نه داخلی
ترافیک داخلی فقط برای سایت های معرفی شده میباشد

ahmad
June 14th, 2018, 21:36
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
با تشکر

راه حلی که فکر کنم وجود داشته باشه این هست که روی سرور یک دامین قرار بدید و سایت بالا بیارید و اون رو داخل سامانه مربوط به سایت های داخلی ثبت کنید بعد فایل های مورد نظر اول روی سرور دانلود کنید بعد با اینترنت خانگی از سایت خودتون دانلود کنید

nevergotme
June 14th, 2018, 21:47
روی سرور یک دامین قرار بدید و سایت بالا بیارید و اون رو داخل سامانه مربوط به سایت های داخلی ثبت کنید

به همین راحتی ¯\_(ツ)_/¯

ahmad
June 14th, 2018, 22:09
به همین راحتی ¯\_(ツ)_/¯

بله به همین راحتی

http://icip.ito.gov.ir/index.php/site/index

mehdisoheili
June 15th, 2018, 02:20
راه حلی که فکر کنم وجود داشته باشه این هست که روی سرور یک دامین قرار بدید و سایت بالا بیارید و اون رو داخل سامانه مربوط به سایت های داخلی ثبت کنید بعد فایل های مورد نظر اول روی سرور دانلود کنید بعد با اینترنت خانگی از سایت خودتون دانلود کنید

جالب بود مرسی از پیشنهاد

gharibion
June 15th, 2018, 10:42
بله به همین راحتی

http://icip.ito.gov.ir/index.php/site/index

در حال حاضر به دلیل عدم وجود ساز و کار مناسب ، سرویس مذکور بلااستفاده هست .