توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پرداخت فاکتور 58 دلاری پی پال
ColdWorld
June 14th, 2018, 14:43
سلام
دوستان عزیز بنده
58 دلار دارم و اکانتم چون اروپاست میخواستم این پول رو بفرستم برای یکی از دوستانی که اسیا اکانت دارن تا بدون مالیات خرید بنده انجام بشه. لطفاً کسانی که میتوننن انجام بدن داخل تاپیک اعلام کنند.
دوستان دلار نمیخرم، دلار دارم فقط مشکل اصلی مالیاتش هست.
tabanpay
June 14th, 2018, 17:57
سلام
این بار چندم هست درخواست این شکلی دارید دوستان قبلی کسی انجام داده تایید کنند شما رو در خدمت هستم
ColdWorld
June 15th, 2018, 14:40
سلام
این بار چندم هست درخواست این شکلی دارید دوستان قبلی کسی انجام داده تایید کنند شما رو در خدمت هستم
1 - بار دوم میشه تاپیک زدم (به خاطر قوانین انجمن)
2- خود شما نیاز به تایید دارید که یوزر 2018 هستید بنده 2 سال بیشتره اینجا هستم و با خیلی ها کار کردم.
3- پول دارم میدم خدمات میگیرم نیازی به تاییده و ... ندارم بنده. سورسم هم 100 درصد مطمئنه و از درامد سایتم به صورت قانونی هست. هر کی بخواد انجام میده هر کی هم نخواد انجام نمیده
4- بیشتر افراد سعی در چپاندن دلاراشون و گرفتن ریال دارن که بنده فعلا نمیتونم اینکارو کنم وقتی دلار دارم چرا بیام ریال بخرم دوباره تبدیلش کنم به دلار؟ مشکل بنده فقط مالیاته
tabanpay
June 15th, 2018, 14:54
شما 58 دلار میزنید حساب ما بعد ما خرید شما رو با حساب خودمون انجام بدیم؟ خوب من با این مشکلی ندارم اما 3 دلار کارمزد میگیرم انجام بدم این کارو