توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال پایه در مورد سئوی سایت تازه تاسیس
Sina1365
June 13th, 2018, 20:18
سلام دوستان
دو سه تا سوال در مورد سئوی سایت برام پیش اومده که ممنون می شم کمی در این مورد راهنماییم کنید.
اول اینکه در قسمت تنظیمات پلاگین All in One Seo دو قسمت با عنوان های تیتل صفحه ی اصلی (هوم پیچ) و شرح (دسکریپشن) وجود داره. در این قسمت عبارت هایی رو وارد کنم که در تنظیمات اصلی وردپرس در قسمت های سایت تیتل و تگ لاین وارد کردم؟ یا بهتره عبارت های دیگری رو وارد کنم؟
دوم اینکه یه محتوای خیلی بزرگ قراره آپلود کنیم که بیشتر گالری عکس هست (90 درصد). اگر در عرض چند هفته چند صد هزار عکس آپلود کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ سایت اسپم نمی شه؟ چون سایت تازه تاسیس هست این سوال برام پیش اومده. اگر کم کم بخواهیم آپلود کنیم شاید چند سال طول بکشه این کار.
سوم اینکه شرکت هاستینگ روی سرویس هاستینگ یک دامین با پسوند website هم به صورت رایگان داده. از نظر سئو دامین دات کام ثبت کنیم بهتره یا این پسوند هم خوبه؟
خیلی از لطفتون مممنونم
vb-webmaster
June 13th, 2018, 20:37
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت شما.
برای آن دسته از عزیزانی که میخواهند یک سایت بالا بیاورند عرض کنم که
سئو اساسا یک محصول نیست.
سئو متشکل از مجموعه خدماتی است که باید همیشه انجام بشوند. و یا همیشه مد نظر قرار بگیرند.
در کُل
قبل از طراحی وب سایت به صورت کامل باید سئو را یا اس یی او (seo) را مد نظر قرار بدهید. و تحت لیسانس ایجاد شده جلو بروید و اصول و الگوریتم های جدید را مد نظر قرار بدهید.
در مورد سئو داخلی وب سایت. می بایست حتماً و حتماً مطالعه زیادی کنید (در مورد افزونه های سئو هم همین موضوع صادق است) و یا از یک مشاور حرفه ای سئو کمک بگیرید.
و در آخر در مورد دامین هم توصیه میشود از دامین های Free همانند .tk استفاده نکنید، ممکن است تاثیر منفی به روی سئو شما داشته باشد.
دامنه .website احتمالاً به صورت هدیه به شما تعلق گرفته. از نظر من مشکلی خاصی ندارد.
در کل توصیه میکنم
1- عجله نکنید
2- مطالعه کنید
3- هدفتان را از همه این فعالیت ها (طراحی - خرید خدمات - سئو - ارسال دیتا - و...) مشخص کنید.
هدف های کوتاه مدت
و بلند مدت
موفق باشید.
Hostera
June 14th, 2018, 21:46
سلام دوستان
دو سه تا سوال در مورد سئوی سایت برام پیش اومده که ممنون می شم کمی در این مورد راهنماییم کنید.
اول اینکه در قسمت تنظیمات پلاگین All in One Seo دو قسمت با عنوان های تیتل صفحه ی اصلی (هوم پیچ) و شرح (دسکریپشن) وجود داره. در این قسمت عبارت هایی رو وارد کنم که در تنظیمات اصلی وردپرس در قسمت های سایت تیتل و تگ لاین وارد کردم؟ یا بهتره عبارت های دیگری رو وارد کنم؟
دوم اینکه یه محتوای خیلی بزرگ قراره آپلود کنیم که بیشتر گالری عکس هست (90 درصد). اگر در عرض چند هفته چند صد هزار عکس آپلود کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ سایت اسپم نمی شه؟ چون سایت تازه تاسیس هست این سوال برام پیش اومده. اگر کم کم بخواهیم آپلود کنیم شاید چند سال طول بکشه این کار.
سوم اینکه شرکت هاستینگ روی سرویس هاستینگ یک دامین با پسوند website هم به صورت رایگان داده. از نظر سئو دامین دات کام ثبت کنیم بهتره یا این پسوند هم خوبه؟
خیلی از لطفتون مممنونم
قسمت اول بله عنوان و توضیحات اصلی وب سایت درج کنید و قسمت دوم محتوا بستگی دارد چه فرمتی باشد اگر عکس باشد موردی ندارد از افزونه های کاهش حجم استفاده کنید.قسمت سوم اوصلا دامین website برای سایت های ایرانی کم استفاده شده و کاربران ناآشنا هستند سعی کنید از دامین های پرمخاطب استفاده کنید .com هم گزینه خوبی است.
موفق باشید
aliasbahi
June 15th, 2018, 10:42
گزینه 1 : میتونید انجام بدید و بهتره کلمات کلیدی پر نکنید در مت دسکریپشن
,,,,,, 2 : محصولات شما با اضافه شدن ارتباطی به سئو سایت نداره که گوگل گیر بده
,,,,,, 3 : بهتره از دامنه هایی مثل com استفاده بشه( دامنه ایران Ir که تحریم شده )