توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت دیتابیس my sql بروی سایت Plesk
ariaee
June 11th, 2018, 12:46
باسلام دوستان من یک پنل plesk دارم وبروی آن وردپرس نصب کردم ولی در ادامه ویزارد وردپرس خطا در ارتباط با دیتابیس میگیرد دیتابیس و دسترسی کاربر به دیتابیس فول میباشد ولی دیتابیس من از نوع (MS SQL) میباشد چطور میتوانم از خطا ارتباط با پایگاه دیتابیس در وردپرس روی plesk جلوگیری کنیم فایل wp.config.php هم ادیت شده است به دیتابیس چطور میتوانم نوع دیتابیس را در plesk مشخص کنم از نوع my sql باشد نه از نوع ms sql
mo_mohit1
June 11th, 2018, 21:16
باسلام دوستان من یک پنل plesk دارم وبروی آن وردپرس نصب کردم ولی در ادامه ویزارد وردپرس خطا در ارتباط با دیتابیس میگیرد دیتابیس و دسترسی کاربر به دیتابیس فول میباشد ولی دیتابیس من از نوع (MS SQL) میباشد چطور میتوانم از خطا ارتباط با پایگاه دیتابیس در وردپرس روی plesk جلوگیری کنیم فایل wp.config.php هم ادیت شده است به دیتابیس چطور میتوانم نوع دیتابیس را در plesk مشخص کنم از نوع my sql باشد نه از نوع ms sql
دیتابیس my sql باید بر روی هاست شما فعال باشد. شماحتما هاست ویندوزی خرید کردین و خیلی از شرکت ها فقط ms sql روی اون ارایه میکنند. اگر my sql هم روی هاست شما فعال باشه شما در زمان ساخت دیتابیس و یوزر ، میتونید نوع دیتابیس رو تغییر بدین. در غیر این صورت باید با مدیر هاستتون تماس بگیرید