توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست رایگان
helsa
June 9th, 2018, 04:10
سلام
من یه هاست ( با 90درصد تخفیف) سی پنل از فرانسه میخوام برای سایت وردپرس فضا 100 تا 500 مگابایت یا بیشتر اگر براتون مقدور هست نیاز دارم. میخوام ببینم کسی هست با شرایط ( مثلا گذاشتن بنر سایت فروشنده هاستینگ در سایت ) یا شرایط دیگه بخواد ارائه کنه؟
my-host.site
June 9th, 2018, 05:31
سلام میتونیم از آلمان براتون ارائه بدیم / فضا ۲۰۰ مگابایت ( در صورتی که تبلیغ بنری باشه ۱ گیگ و بالاتر هم می تونیم بدیم - البته بستگی به تعداد نمایش اش داره ) پهنای باند ۲۰۰ گیگ - مابقی امکانات ۳ عدد دیتابیس و ساب دامین و ایمیل .
در صورت نیاز در سایت حساب کاربری بسازید تا براتون سرویستون رو فعال کنیم
ShirazSoft.com
June 9th, 2018, 06:24
سلام
موضوع سایتی که می خواهید میزبانی کنید چی هست؟
TATSERVER.NET
June 9th, 2018, 06:46
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1591
29-2: هر گونه تقاضای اسپانسر ، سرویس های رایگان ، مبادلات کالا به کالا و نیز اعلام آمادگی جهت ارائه سرویس ها و خدمات فوق ، پیشنهاد فروش سرویس ها و خدمات و کالا های رایگان به هر نحو در انجمن اکیدا ممنوع می باشد .
helsa
June 9th, 2018, 12:58
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1591
29-2: هر گونه تقاضای اسپانسر ، سرویس های رایگان ، مبادلات کالا به کالا و نیز اعلام آمادگی جهت ارائه سرویس ها و خدمات فوق ، پیشنهاد فروش سرویس ها و خدمات و کالا های رایگان به هر نحو در انجمن اکیدا ممنوع می باشد .
اینو من واقعا نمیدونستم که خلاف قانون هست برای هاست رایگان. چون بعضی از هاستینگ ها هاست رایگان ارائه میکنن و نمیدونم مشکلش چیه که خلاف قوانین هست.ولی خب من متن درخواستم رو عوض میکنم میزارم هاست با 90درصد تخفیف میخوام + اینکه یه بنر از سایت فروشنده هاست رو هم میزارم تو سایت. الان دیگه خلاف قوانین نیست؟
royalsite
June 16th, 2018, 12:32
سلام
من یه هاست ( با 90درصد تخفیف) سی پنل از فرانسه میخوام برای سایت وردپرس فضا 100 تا 500 مگابایت یا بیشتر اگر براتون مقدور هست نیاز دارم. میخوام ببینم کسی هست با شرایط ( مثلا گذاشتن بنر سایت فروشنده هاستینگ در سایت ) یا شرایط دیگه بخواد ارائه کنه؟
درود
دوست عزیز هاست درخواستی قابل ارائه میباشد
با ما در ارتباط باشید
www.royalsite.ir
programmer6811
June 16th, 2018, 13:09
دوستان اگر کسی هست منم می خوام !! پ.خ بدین
royalsite
June 16th, 2018, 13:13
دوستان اگر کسی هست منم می خوام !! پ.خ بدین
دوست عزیز در سایت ما ثبت نام بفرمایید و درخواست خود را تیکت کنید