توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قطعی اینترنت رو چطوری پیدا کنم؟
سیدرضا بازیار
June 8th, 2018, 21:03
مدتیه که اینترنت من بسیار قطع میشه. بیش از حد معمول
از طرفی چراغ مودم قرمز میشه که این سراسری هست و احساس میکنم از طرف مخابرات باشه (مخابرات میگه از طرف اونا نیست...)
اما چند روزه که آخرین چراغ مودم من خاموش میشه و باید یه بار کلا از برق بکشم و بزنم برق تا شاید دوباره وصل بشه. یا مودم رو خاموش رو روشن کنم...
به شرکت مخابرات هم زنگ میزنم میگه مشکل از طرف منه و باید کارشناس بفرستند. هزینه کارشناس هم که از تعویض کردن کل کابل تلفن خونه بیشتره...
به نظرتون چطوری مشکل قطعی اینترنت رو پیدا کنم؟
ipsat
June 8th, 2018, 21:28
خب شما بایستی اولین آی پی مخابرات همون گت وی پیدا تست پینگ بگیرید و اگر پینگ قطع و وصلی داشت میشه گفت ارتباط شما با مخابرات مشکل داره در غیر این صورت اینترنت مشکل داره.
سیدرضا بازیار
June 8th, 2018, 21:33
خب شما بایستی اولین آی پی مخابرات همون گت وی پیدا تست پینگ بگیرید و اگر پینگ قطع و وصلی داشت میشه گفت ارتباط شما با مخابرات مشکل داره در غیر این صورت اینترنت مشکل داره.
چطوری باید این کار رو کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟
چون میخوام اگه مشکل از سمت منه، بجای اینکه ۵۰ هزار تومان بدم کارشناس، با این پول سیم کشی ها رو عوض کنم
ipsat
June 8th, 2018, 22:44
چطوری باید این کار رو کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟
چون میخوام اگه مشکل از سمت منه، بجای اینکه ۵۰ هزار تومان بدم کارشناس، با این پول سیم کشی ها رو عوض کنم
تو تنظیمات مودم می تونی نگاه کنید یک آی پی به شما اختصاص میده میشه آی پی شما و اونی یکی گت وی میشه آی پی مخابرات.
tabanpay
June 8th, 2018, 23:01
شما مودم ییرید سر خط اونجا بزارید و تست کنید حل شد یعنی از سیم کشی داخلی هست - نشد مشکل از مخابرات هست شایدم فاصله منزل شما تا پست مخابراتی زیاده؟
mask-online
June 8th, 2018, 23:08
با سلام
از طریق مرورگر وارد مودم بشد آدرس آی پی 192.168.1.1 را وارد کنید
نام کاربری و رمز عبور بصورت پیش فرض admin هست
قسمتی در مودم هست status که کیفیت خط رو نشون میده
بدنبال عبارات Upstream Speed و Downstream Speed باشید که ببینید سرعت برقرار شده چقدر است
و همچنین SNR Margin Down Stream و SNR Margin Up Stream که کیفیت ارتباط رو به شما نشون میده
که حتما باید بیشتر از 10 باشه تا کیفیت مطلوب رو بگیرید البته با توجه به سرعت برقراری شما
موفق باشید
my-host.site
June 8th, 2018, 23:19
خاموش شدن چراغ یا درست شدن بعد از ریسیت نشون میده مودمتون نیم سوز شده بهتره تغییرش بدید.
Alt+F4
June 9th, 2018, 02:44
مدتیه که اینترنت من بسیار قطع میشه. بیش از حد معمول
از طرفی چراغ مودم قرمز میشه که این سراسری هست و احساس میکنم از طرف مخابرات باشه (مخابرات میگه از طرف اونا نیست...)
اما چند روزه که آخرین چراغ مودم من خاموش میشه و باید یه بار کلا از برق بکشم و بزنم برق تا شاید دوباره وصل بشه. یا مودم رو خاموش رو روشن کنم...
به شرکت مخابرات هم زنگ میزنم میگه مشکل از طرف منه و باید کارشناس بفرستند. هزینه کارشناس هم که از تعویض کردن کل کابل تلفن خونه بیشتره...
به نظرتون چطوری مشکل قطعی اینترنت رو پیدا کنم؟
سلام
بصورت پیش فرض ای پی مودم 192.168.1.1 هست
در ران تایپ کنید
ping 192.168.1.1 -t
بعد صبر کنید ببینید زمانی که اینترنت شما قطع میشه،ریپلای مودم هم قطع میشه یا خیر؟
اگر پینگ قطع نشد و فقط چراغ استاتوس یا همون لینک خاموش یا قرمز شد،یعنی مشکل از ارتباط تلفنی شماست.باید زنگ بزنید خرابی تلفن و بخواهید که سر سیم هاتون رو از پست مخابرات دوباره متصل کنند چون احتمالا سولفاته شدن.یک احتمال دیگه اینجا حتما باید بررسی بشه که اولا هیچ تفنی نباید از خز تلفن استفاده کنه و حتما حتما حتما بدون اسپلیتر هم مودم رو تست کنید (سیم تلفن را مستقیم به مودم وصل کنید) چون اسپلیتر ها هم خرابی زیاد دارن!
اگر پینگ مودم هم قطع شد احتمال زیاد مودم خراب شده،ممکن هم هست از ترانسش باشه یا پرمای بیش از حد ترانسش ...
سیدرضا بازیار
June 9th, 2018, 23:06
تو تنظیمات مودم می تونی نگاه کنید یک آی پی به شما اختصاص میده میشه آی پی شما و اونی یکی گت وی میشه آی پی مخابرات.
متاسفانه متوجه منظور شما نمیشم
- - - Updated - - -
شما مودم ییرید سر خط اونجا بزارید و تست کنید حل شد یعنی از سیم کشی داخلی هست - نشد مشکل از مخابرات هست شایدم فاصله منزل شما تا پست مخابراتی زیاده؟
فاصله تا مخابرات ۳-۴ کیلومتر هست و مخابرات هم همیشه که میرم یا بسته هست یا...
- - - Updated - - -
با سلام
از طریق مرورگر وارد مودم بشد آدرس آی پی 192.168.1.1 را وارد کنید
نام کاربری و رمز عبور بصورت پیش فرض admin هست
قسمتی در مودم هست status که کیفیت خط رو نشون میده
بدنبال عبارات Upstream Speed و Downstream Speed باشید که ببینید سرعت برقرار شده چقدر است
و همچنین SNR Margin Down Stream و SNR Margin Up Stream که کیفیت ارتباط رو به شما نشون میده
که حتما باید بیشتر از 10 باشه تا کیفیت مطلوب رو بگیرید البته با توجه به سرعت برقراری شما
موفق باشید
خاموش شدن چراغ یا درست شدن بعد از ریسیت نشون میده مودمتون نیم سوز شده بهتره تغییرش بدید.
از کجا مطمئن بشم که نیم سوز شده؟ چون خودم هم همین احساس رو میکنم
- - - Updated - - -
سلام
بصورت پیش فرض ای پی مودم 192.168.1.1 هست
در ران تایپ کنید
ping 192.168.1.1 -t
بعد صبر کنید ببینید زمانی که اینترنت شما قطع میشه،ریپلای مودم هم قطع میشه یا خیر؟
اگر پینگ قطع نشد و فقط چراغ استاتوس یا همون لینک خاموش یا قرمز شد،یعنی مشکل از ارتباط تلفنی شماست.باید زنگ بزنید خرابی تلفن و بخواهید که سر سیم هاتون رو از پست مخابرات دوباره متصل کنند چون احتمالا سولفاته شدن.یک احتمال دیگه اینجا حتما باید بررسی بشه که اولا هیچ تفنی نباید از خز تلفن استفاده کنه و حتما حتما حتما بدون اسپلیتر هم مودم رو تست کنید (سیم تلفن را مستقیم به مودم وصل کنید) چون اسپلیتر ها هم خرابی زیاد دارن!
اگر پینگ مودم هم قطع شد احتمال زیاد مودم خراب شده،ممکن هم هست از ترانسش باشه یا پرمای بیش از حد ترانسش ...
سیم کشی ها و دو شاخ و... رو هم کامل عوض کردم و ساده گرفتم. مستقیم هم وصب کردم... اما در کل باز هم فایده نداشت
فقط این دستورات رو که میزنم متوجه پاسخ خاصی نمیشم... چون گاهی وقت ها چراغ قرمز میشه. گاهی وقت ها چراغ خاموش میشه. گاهی وقت ها هم هر دو چراغ آخر خاموش میشه
با سلام
سرعت دانلود برقرار شده شما 4 مگ هست 4352
سرعت آپلود برقرار شده شما 512 کیلوبیت هست
مودم شما دی لینک 2730 هست
از منو سمت چپ گزینه adsl driver رو بزنید اونجا snr رو میزنه
سیدرضا بازیار
June 9th, 2018, 23:21
با سلام
سرعت دانلود برقرار شده شما 4 مگ هست 4352
سرعت آپلود برقرار شده شما 512 کیلوبیت هست
مودم شما دی لینک 2730 هست
از منو سمت چپ گزینه adsl driver رو بزنید اونجا snr رو میزنه
این گزینه رو نداره
http://uupload.ir/files/3ruu_screen_shot_1397-03-19_at_23.19.42_thumb.png (http://uupload.ir/view/3ruu_screen_shot_1397-03-19_at_23.19.42.png)
جالبه. اینترنت ۸ مگ گرفتم. سرعت دانلودم بالای ۳۰۰ کیلیوبایت نمیاد. اینجا زده ۴ مگ [-(
mask-online
June 9th, 2018, 23:23
از داخل منو اول status رو بزنید سپس از بغل adsl driver بزنید
سیدرضا بازیار
June 9th, 2018, 23:28
از داخل منو اول status رو بزنید سپس از بغل adsl driver بزنید
کیفیت خط با توجه به سرعت برقرار شده مطلوب هست
یکبار مودم رو ریست کنید و مجدد کانفیگ کنید
https://www.cyberconnect.ir/learn/modem-config/d-link/80-d-link-dsl-2730u