ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخصوص درگاه گیل پرداخت

Stantro
June 8th, 2018, 18:42
درود و عرض ادب
دوستان اطلاعی از درگاه گیل پرداخت دارند؟ تقریبا 2 ماه پیش بسته شد ولی تسویه ها انجام نشده و فقط در تلگرام زدن بزودی حساب با میشه و تسویه میشه اما خبری نیست میخواستم بدونم دوستان اطلاعی دارن یا خیر با اونا هم تسویه شده یا نه باسپاس

tabanpay
June 8th, 2018, 19:41
ادرس سایتشون؟

Stantro
June 8th, 2018, 23:38
Gillpardakht. Com

سایتشون همون موقع بستن میخواستم ببینم تسویه های دوستان هم هنوز انجام نشده؟ فقط در تلگرام نوشتن بزودی اما تسویه نشده باسپاس

my-host.site
June 8th, 2018, 23:41
سلام بنده که تا به حال این درگاه رو ندیده بودم 8-|

Stantro
June 9th, 2018, 15:30
دوستانیکه کارکردن و آخرین بار حساب داشتن نظر بدن درمورد تسویه حساب آیا انجام شده؟

furiousboy
June 12th, 2018, 18:23
داخل کاناشون لینک پشتیبانیشون هست
https://telegram.me/gillpardakht
مثل این که مشکل قضایی پیش اومده براشون

Stantro
June 16th, 2018, 11:14
بله کانال دیدم نوشته حساب بزودی تسویه میشه اما بایستی سریعتر پیگیر شوند 2 ماه شد هنوز تسویه نکردن و خیلی وقته در کانال هم خبر جدیدتری نزدن دوستان ديگه کسی خبر نداره؟

refigh
June 29th, 2018, 01:23
درود و عرض ادب
دوستان اطلاعی از درگاه گیل پرداخت دارند؟ تقریبا 2 ماه پیش بسته شد ولی تسویه ها انجام نشده و فقط در تلگرام زدن بزودی حساب با میشه و تسویه میشه اما خبری نیست میخواستم بدونم دوستان اطلاعی دارن یا خیر با اونا هم تسویه شده یا نه باسپاس

بستن درگاه هیچ ارتباطی به حساب ندارد من سه تا درگاه شخصا از دست دادم هیچ سایتی بسته نشده اینای که بهونه میکنن درگاه بسته شده و حساب بلوکه شده در اصل بالا کشیدن پول مشتری است

حساب اگه بسته بشه 6 ماه طول میکشه دستور اجرای بشه

furiousboy
June 29th, 2018, 01:30
من اول همین هفته پیگیری کردم تماس گرفتم با جایی که خودشون گفته بودن،دیدم بیچاره ها راست میگن حسابشون هنوز مسدوده
خودم 1 و نیم پول دارم پیششون

refigh
June 29th, 2018, 01:35
من اول همین هفته پیگیری کردم تماس گرفتم با جایی که خودشون گفته بودن،دیدم بیچاره ها راست میگن حسابشون هنوز مسدوده
خودم 1 و نیم پول دارم پیششون

برای من سامان
ملت
پارسیان
پاسارگاد

یکی یکی مسدود شده حساب ملت که اولین درگاه بود و بقیه هم به اون متصل بود بعد از 6 یا 7 ماه مسدود شد
اینکه که میگن مسدود شده اصلا برای بنده که تجربه شو دارم قابل قبول نیست
جالا امیدوارم چیزی که گفتن راست باشه و حق کسی ضایع نشه

furiousboy
June 29th, 2018, 01:38
حسابی که واریز میکردن برام از بانک پیرینت گرفتم دیدم حسابشون ملته
اینا دادگاهی شدن بابت یه نفر
ولی واقعا بی حاشیه کار کردن
ان شاالله مشکل حل بشه ما هم پولمون رو بگیریم