توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامین دویا سه حرفی
sajed78
June 8th, 2018, 17:21
سلام خسته نباشید دوستان برای ثبت دامین دو و یا سه حرفی چه مجوزاتی از چه جاهایی لازمه و باید از کجا شروع کنیم؟
و در یک مورد دیگر بنده یه دامینی رو انقضاش تموم شده بود هرچقدر زدم خرید نداد زدم تمدید از پنل و هزینه من تمدید شد ولی برای صاحب قبلی دامنه پیگیر شدم سایت گفت اقا نمیکردی به ما ربطی نداره به طرف گفتم گفت نمیکردی به من ربطی نداره اگر کسی میتونه در این مورد راهنماییم هم بکنه ممنون میشم
gharibion
June 8th, 2018, 17:41
سلام خسته نباشید دوستان برای ثبت دامین دو و یا سه حرفی چه مجوزاتی از چه جاهایی لازمه و باید از کجا شروع کنیم؟
و در یک مورد دیگر بنده یه دامینی رو انقضاش تموم شده بود هرچقدر زدم خرید نداد زدم تمدید از پنل و هزینه من تمدید شد ولی برای صاحب قبلی دامنه پیگیر شدم سایت گفت اقا نمیکردی به ما ربطی نداره به طرف گفتم گفت نمیکردی به من ربطی نداره اگر کسی میتونه در این مورد راهنماییم هم بکنه ممنون میشم
دامنه ای که منقضی میشه و دوره انقضا اش هم تموم میشه ، دیگه از مالیکت شما خارج میشه و آزاد میشه و کس دیگه ای میتونه ثبت کنه .
گویا دامین مدنظر ، دامین ملی بوده که شما تونستید برای کس دیگه ای تمدید انجام بدید .
sajed78
June 8th, 2018, 20:37
بله درسته دامین های دوحرفی و سه حرفی رو چطور و چه کاری باید انجام بدم؟
hamid.soltani92
June 8th, 2018, 20:51
سلام.
دامنههای دو حرفی که قابل ثبت برای اشخاص عادی نیستن. یک سری محدود دامنه دو حرفی داریم مثل http://kr.ir که تمامشون دولتی هستن.
دامنههای سه حرفی ملی هم چند ساله که همشون ثبت شدن و با قیمت بالا خرید و فروش میشن.
iraniy
June 9th, 2018, 00:32
جرفی بگردی توی گوگل3
کم کم زیر 500 نیس
1eng.ir
June 9th, 2018, 01:31
جرفی بگردی توی گوگل3
کم کم زیر 500 نیس
درب و داغوناش ۳۰-۴۰ تومن میزنن تو سر خودشون فروش نمیره ...
IGulf
July 26th, 2018, 03:35
برسی کنید اگر دامنه ازاد بود میتونید ثبتش کنید. مقررات خاصی نداره
starting
July 26th, 2018, 18:49
عموما یک یا دو حرفی بین لمللی بصورت سالیانه توسط پرو وایدرها اجاره داده میشند
مثلا fb.com t.me و.... مثلا تلگرام سالی 15 هزار دلار بود هزینه اجاره و 50 هزار دلار هم قیمت اولیه
taranoome
July 26th, 2018, 19:38
کمی مغز خلاق داشته باشی 3 حرفی خوب میتونی ثبت کنی
takmizbannet
July 26th, 2018, 19:47
سلام سه حرفی های جالب و جذاب رو راحت میتونی با پسوند های جدید ثبت کنی !