PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور از مخابرات تجهیزات رو تخلیه کنیم؟

ColdWorld
June 6th, 2018, 16:52
سلام
دوستان کسی هست بتونه بنده رو راهنمایی کنه که به چه شکلی از شر این مخابرات خلاص بشم؟
بنده یکی دوبار اقدام کردن که تا مرز دیوانگی ادم رو پیش میبرن! بنده حضوری رفتم که درخواست تخلیه بدم میگن پورت نداریم هیچ جا هم نمیتونی بری غیر ما!

الان بنده تهرانم، چطور باید از مخابرات تغییر بدم به شاتل یا اسیاتک؟

vahab00
June 6th, 2018, 16:59
درود
اگر راهی یافتید به ما هم بگید
من ی خط جدید گرفتم #-o

ali1232
June 6th, 2018, 17:03
سلام دقیقا منم مشکل شما را داشتم
نتونستم کاری کنم کلی ایراد گذاشتن روی خط که فقط از ما می تونی سرویس بگیری
اگه راهی پیدا کردید اعلام کنید

ColdWorld
June 6th, 2018, 17:07
ای بابا عجب گرفتاری شدیم از دست یه مشت د-ز-د نابه کار. زور چپونی که میگن همینه ها زوره اقا زور باید از من بخری ولاغیر!!!!

دوستان دیگه هم لطفاً شرکت کنن که بدونیم چطور این معضل رو حل کنیم. نه پشتیبانی دارن - نه سواد دارن - نه ادب دارن - نه کیفیت دارن نه قیمت درست میزارن!

- - - Updated - - -

درود
من ی خط جدید گرفتم #-o
شما خط جدید خریدی مشکل حل شد؟ الان از همه جا میتونید بخرید؟

eramserver
June 6th, 2018, 17:36
منم همین مشکل رو داشتم . بنظرم از خیرش بگذرید مثل من و با 200 هزارتومان مودم lte مبین نت تهیه کنید اگر توی محدودتون ساپورت میکنه و سرعت و کیفیت واقعی رو تجربه کنید ! واقعا عالیه سرعت و پایداری

morteza1200
June 6th, 2018, 18:18
سلام
دوستان کسی هست بتونه بنده رو راهنمایی کنه که به چه شکلی از شر این مخابرات خلاص بشم؟
بنده یکی دوبار اقدام کردن که تا مرز دیوانگی ادم رو پیش میبرن! بنده حضوری رفتم که درخواست تخلیه بدم میگن پورت نداریم هیچ جا هم نمیتونی بری غیر ما!

سلام دوست من

بنده همین یکی دو ماه پیش تخلیه کردم از مخابرات!!

حضوری برید دفترشون و ازشون بخواهید که فرم تخلیه به شما بدن! و آن را پر کنید. تهدید کنید ظرف 48 ساعت اگر اقدام به تخلیه نکردید سامانه 195 ثبت شکایت میکنم

http://195.ict.gov.ir

خوشبختانه بعد از 4-5 روز کاری برای بنده تخلیه شد

ColdWorld
June 6th, 2018, 19:01
سلام دوست من

بنده همین یکی دو ماه پیش تخلیه کردم از مخابرات!!

حضوری برید دفترشون و ازشون بخواهید که فرم تخلیه به شما بدن! و آن را پر کنید. تهدید کنید ظرف 48 ساعت اگر اقدام به تخلیه نکردید سامانه 195 ثبت شکایت میکنم

http://195.ict.gov.ir

خوشبختانه بعد از 4-5 روز کاری برای بنده تخلیه شد

بعد از این کار چی میشه؟
اگر تخلیه بشه بعدش شاتل و .... بازی در نیارن؟؟

morteza1200
June 6th, 2018, 19:03
بعد از این کار چی میشه؟
اگر تخلیه بشه بعدش شاتل و .... بازی در نیارن؟؟

بازی چرا ؟!
پورت شما که از سمت مخابرات تخلیه شد اینجاست که خط شما آزاد میشه! اونوقت میتونید هر جا که خواستید مدارک بدید اونجا ثبت نام کنید

.K.H.A.
June 6th, 2018, 19:50
ما همین مشکلو داشتیم البته تو شهرستان
شرکت جدید رو انداختیم به جونشون چون در ارتباط هستن اعضای فنی شرکتهای مختلف با مخابرات و ....
خودشون کاراشو انجام دادن بخیر گذشت

B.Z
June 6th, 2018, 19:58
من چند سال از شاتل داشتم بعد اومدم برم پارس آنلاین خط که تخلیه شد بدون اجازه فیبر کردن و دیگه شرکت های دیگه هم سرویس ندادن مجبورم کردن از مخابرات بگیرم
کیش مات کرد این مخابرات :|

php?>
June 6th, 2018, 19:58
وایرلس بگیرید خودتون رو راحت کنید

ColdWorld
June 6th, 2018, 20:13
بازی چرا ؟!
پورت شما که از سمت مخابرات تخلیه شد اینجاست که خط شما آزاد میشه! اونوقت میتونید هر جا که خواستید مدارک بدید اونجا ثبت نام کنید

همین قضیه فیبر نوری و سیم مسی شدیدا با همین چیزا ادمو دست به سر میکنن و می پیچونن!

karwan125
June 6th, 2018, 20:25
سلام دقیقا منم مشکل شما را داشتم
نتونستم کاری کنم کلی ایراد گذاشتن روی خط که فقط از ما می تونی سرویس بگیری
اگه راهی پیدا کردید اعلام کنید

درود
من ی خط جدید گرفتم #-o

سلام

همین قضیه فیبر نوری و سیم مسی شدیدا با همین چیزا ادمو دست به سر میکنن و می پیچونن!

شما باید در سامانه 195 دو تا شکایت ثبت کنید ، یکیش مال فروش سرویس اجباری هست ، یکیش عدم تخلیه خط هست ..
مطمئن باشید تا 72 ساعت آینده مشکل تون رو برطرف خواهند کرد.

B.Z
June 6th, 2018, 20:30

دقیقا همینطوره خط من رو هم بعد چند سال بعد از تخلیه از شاتل فیبر کردن و فقط مجبور بودم از مخابرات بگیرم
حاضر شدم خط دیگه بخرم گفتن اون هم فیبر هست !!!!

ColdWorld
June 6th, 2018, 21:24
دقیقا همینطوره خط من رو هم بعد چند سال بعد از تخلیه از شاتل فیبر کردن و فقط مجبور بودم از مخابرات بگیرم
حاضر شدم خط دیگه بخرم گفتن اون هم فیبر هست !!!!
خب اگر کاری که با شما کردن با من کردن چی؟
من شکایت بکنم باید بگم چی؟ که فیبر بشه مسی؟
B.Z
June 6th, 2018, 21:50
خب اگر کاری که با شما کردن با من کردن چی؟
من شکایت بکنم باید بگم چی؟ که فیبر بشه مسی؟
شما هم برو با تاکید بگو نمیخوام بعد تخلیه فیبر بشه اگر نشد هم از ۱۹۵ اقدام کنین

Jai
June 6th, 2018, 22:07
درود
من ی خط جدید گرفتم #-o

من رفتم مخابرات منطقه گفتم میخوام جمع آوری بزنم گفت چرا مشکل سرویس چیه
گفتم مشکلی نداره فقط میخوام جمع آوری کنم ، گفت چورت و.... گفتم خانوم من میخوام جمع آوری کنم اینترنت نمیخوام اصلا نیازی ندارم
میخوام خونه رو بفروشم بره ، خیلی سنگین قهوه ای کردم طرف رو یه فرم داد پر کردم یه 2 هفته هی میرفتم میومدم میگفت یادم رفته الان اوکی میکنم
یه روز نشتم تو دفتر گفتم تا ثبت نکنی الان نمیرم بیرون که بلاخره تموم شد
الان آسیاتک ام ، راضیم ازش

vahab00
June 6th, 2018, 22:11
ای بابا عجب گرفتاری شدیم از دست یه مشت د-ز-د نابه کار. زور چپونی که میگن همینه ها زوره اقا زور باید از من بخری ولاغیر!!!!

دوستان دیگه هم لطفاً شرکت کنن که بدونیم چطور این معضل رو حل کنیم. نه پشتیبانی دارن - نه سواد دارن - نه ادب دارن - نه کیفیت دارن نه قیمت درست میزارن!

- - - Updated - - -

شما خط جدید خریدی مشکل حل شد؟ الان از همه جا میتونید بخرید؟

درود مجدد
روی خط دوم شاتل دارم و به فکر تخلیه نیستم
شاتل خیلی عالی هست
اما طبق تجربه که داشتم شاتل بعد از 4-5 روز از اتمام سرویس با شما تماس میگیرن و اگه بگید دیگه نمیخاید سریع تخلیه میکنند
رو مخابرات تخلیه خبری نیست . طوری که من ی اکانت داشتم بعد از دوسال رفتم برای خونه پدری بگیرم همون قبلی رو فعال کردند :71:

B.Z
June 6th, 2018, 22:20
درود مجدد
روی خط دوم شاتل دارم و به فکر تخلیه نیستم
شاتل خیلی عالی هست
اما طبق تجربه که داشتم شاتل بعد از 4-5 روز از اتمام سرویس با شما تماس میگیرن و اگه بگید دیگه نمیخاید سریع تخلیه میکنند
رو مخابرات تخلیه خبری نیست . طوری که من ی اکانت داشتم بعد از دوسال رفتم برای خونه پدری بگیرم همون قبلی رو فعال کردند :71:

بله چون اصلا خط رو تخلیه نمیکنن الان من بع خط دارم وصل که میکنم بهش چراغ ثابت میشه و بسته بخری فعلا میشه
اصلا چیزی به اسم تخیله تعریف نشده
یکی از دوستان ای پی استاتیک هم گرفت گفتن زنگ بزنین پشتیبانی یوزر عوض شده
زنگ زد پشتیبانی گفت یه s اضافه کن قطع کرد !!!
دوباره زنگ زد گفت مگه نگفتم یه sاضافه کن
بعد از یه داد بی داد به نتیجه رسید !!!!!

ColdWorld
June 6th, 2018, 22:39
من رفتم مخابرات منطقه گفتم میخوام جمع آوری بزنم گفت چرا مشکل سرویس چیه
گفتم مشکلی نداره فقط میخوام جمع آوری کنم ، گفت چورت و.... گفتم خانوم من میخوام جمع آوری کنم اینترنت نمیخوام اصلا نیازی ندارم
میخوام خونه رو بفروشم بره ، خیلی سنگین قهوه ای کردم طرف رو یه فرم داد پر کردم یه 2 هفته هی میرفتم میومدم میگفت یادم رفته الان اوکی میکنم
یه روز نشتم تو دفتر گفتم تا ثبت نکنی الان نمیرم بیرون که بلاخره تموم شد
الان آسیاتک ام ، راضیم ازش

خط شما فیبر بود یا مسی؟

سیدرضا بازیار
June 7th, 2018, 00:22
امیدوارم روزی بیاد که منم بتونم از این شرکت بی کیفیت تخلیه کنم و از شرشون خلاص بشم

peym@n
June 9th, 2018, 20:47
درود

ابتدا استعلام بگیرید از سرویس دهنده بعدی تون ببینید تو اون مرکز مخابراتی که شما قرار دارید پورت دارند یا خیر.

اگر جواب بله بود حضوری تشریف ببرید فرم رو پر کنید و امضا کنید.

تهدید هم کنید تا 72 ساعت خط جمع اوری نشه شکایت رسمی خودمون رو شروع میکنیم یکمی هم جدی برخورد کنید.

در مسئله جم اوری چه های وب چه اسیاتک چه مخابرات سخت گیری میکنند که بعضی اوقات با حرف های رکیک بسیار خوب جواب میدهد.

برای بنده بعد 6 روز کاری با تهدید و حرف های رکیک به اسیاتک جمع اوری در عرض 24 ساعت انجام شد.

موفق و سربلند باشید

kouroshez
June 10th, 2018, 00:51
سلام

tdlte ایرانسل و اسیاتک

ColdWorld
June 10th, 2018, 13:31
tdlte ایرانسل و اسیاتک

گرونه نمیصرفه بسته های جالبی هم نداره برای من

Cr0w
June 11th, 2018, 17:17
واقعا ادم با خودش تعجب میکنه ، شخمی ترین درگیری هایی که تو زندگیتون میتونین باهاش روبرو بشید همین سرو کله زدن با بخش پشتیبانی شرکت هاست .

من مشکل Timeout داشتم در اسیاتک شدید ، با پشتیبانی تماس گرفتم بنده خدا سه ساعت باهاش سر و کله زدم فقط یک کلام میگفت DNS ست کن همه چی درست میشه .

اصلا مشکل چیز دیگه ای بوده من رفتم تحقیق کردم فهمیدم اصلا مرکز مخابراتی سیم کشی هاش به طوری هست که توانایی حتی کشش ۸ مگ اینترنت رو نداره . حتی سیم منزل رو من اوکی کردم همه چی حل کردم
بازم به شدت کیفیت اینترنت ....

باور کنید هر مشکل فنی داشته باشه اینترنتتون زنگ میزنید میگن DNS ثبت کنید.

من با این که شاتل خیلی بعد تعریف میکنن ازش من دوستام اکثرا راضی هستن.

من هم مخابرات دارم هم اسیاتک .

کیفیت خدمات مخابرات رو ترجیه میدم . شاید حالا در شهر من اینطور باشه .

قضاوت با خودتون ولی در هر شهری هستید سراغ اسیاتک نرید.:x

بابت تخلیه اگر اذیتتون میکنن میتونید شکایت کنید زنگ بزنید ۱۹۵ تلفنی یا به سایت وزارت ارتباطات مراجعه کنید .

https://195.ict.gov.ir/

زنگ میزنن التماس میکنن

ra3ou1
June 29th, 2018, 18:03
سلام

سرویس ADSL رو قطع کنید و در صورتی که پورت خالی در منطقه شما نداشتن از سرویس های دیگر مثل وایرلس و TD-LTE و LTE و ... می باشد استفاده کنید .
شاید ابتدا هزینه بالاتری و پرداخت کنید اما در عوض اعصاب راحتی دارین :d
به 190 هزارتومان میتوانید 100 گیگ حجمی ایرانسل دریافت کنید فکر میکنم هات اسپات کنید از طریق گوشی با سیستم به اینترنت متصل بشید بهتر از اینترنت مخابرات هست :d

alizadeh99
July 2nd, 2018, 20:20
منکه از مخابرات استان اصفهان خیلی راضی ام