PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پر شدن ناگهانی هاست سی پنل

jsoltani
June 5th, 2018, 18:53
سلام دوستان
من هاست سی پنلم رو آخرین بار دو روز قبل بررسی کردم که حجم استفاده شده 500 مگابایت و کم کمتر بود
اما ناگهانی امروز ایمیل دریافت کردم که شده 900 مگابایت و هاستم در حال پر شدن هست!
ضمنا فقط وردپرس روی این هاست نصب هست و دیتابیس بیشترین حجم رو مصرف کرده! 400 مگابایت!
من در قسمتphpmyadmins رفتم و متوجه شدم 100 مگابایت مربوط به افزونه آمار وردپرس هست و اون افزونه رو حذف و مجدد نصب کردم و الان در PhPMyAdmin اون حجم آزاد شده اما همچنان فضای هاست سی پنلم حتی یک مگابایت کمتر نشون نمیده و همچنان دیتابیسی که مربوط به وردپرسه 400 مگابایت حجم داره.
ضمنا من در طی این دوروز هیچ فعالیتی نکردن و حتی یک دونه پست هم ارسال نکردم و بازدید سایتم هم طبق روال قبله. فقط یک دسترسی ftp به یکی از کاربران دادم با اختیار کامل به public_html اما بنده خدا بنظرم حتی وارد نشده!
بنظر شما مشکل از چیه؟ ازhome directory بک آپ گرفتم حجمش نزدیک 230 مگابایت و mySQL وردپرسم هم حجمش نزدیک 4 مگابایته اما چرا اینقدر حجم رو زیاد نشون میده؟ دوستان لطفا راهنماییم کنید. خیلی ممنون میشم

OMIDTU5
June 5th, 2018, 20:26
از طریق Disk Usage بررسی کنید ببینید مربوط به چی هست
البته این موارد معمولا مربوط به پوشه tmp هست که به دلیل فعالیت های آماری سی پنل ایجاد میشه
اینباکس وب میل را نیز بررسی کنید

1 گیگ خیلی فضای کمی هست دوست عزیز حداقل 5 گیگ برای سایتتون در نظر میگرفتید .

jsoltani
June 6th, 2018, 00:48
از طریق Disk Usage بررسی کنید ببینید مربوط به چی هست
البته این موارد معمولا مربوط به پوشه tmp هست که به دلیل فعالیت های آماری سی پنل ایجاد میشه
اینباکس وب میل را نیز بررسی کنید

1 گیگ خیلی فضای کمی هست دوست عزیز حداقل 5 گیگ برای سایتتون در نظر میگرفتید .
ممنون دوست عزیز
disk usage دیدم غیر از اون پوشه tmp
400 مگابایت فقط توسط دیتابیس وردپرسم در MySQL گرفته شده!! من تقریبا دو یا سه سالی هست با همین فضا کارم رو راه میندازم و هاستم فقط نزدیک 500 مگ پر شده بود اما در عرض دو روز این 500 مگ شد 900 مگ! فعلا تا وقتی که میشه با همین فضا سایت رو بچرخونم باید صرفه جویی کنم چون تازه اول راهم و هنوز خرج های دیگه ای برای هاست دانلود پیش و رو دارم.
لطفا کمکم کنید راهنمایی کنید که چرا دیتابیسم یهو اینقدر حجمش زیاد شده؟
من یک قالب وردپرسی جدید خریدم به حجم 4 مگابایت و فقط در هاست آپلود کردم و تغییرات در وردپرس روش انجام دادم اما هنوز فعال نکردمش. آیا ممکنه بخاطر اون دیتابیسم زیاد شده باشه؟
ضمنا برای یک سایت دانلودی، آیا حذف محتویات پوشه tmp بطور کامل، میتونه مشکل ساز باشه؟از افزونه آمار وردپرس استفاده می کنم اما اگر آمارش ریست بشه برام مهم نیست فقط نمیخوام چیزی بهم بریزه.
و حذف فایل ها با نام error_log آیا مشکلی بوجود میاره؟چون یک فایل با همین اسم هست با حجم 50 مگابایت
لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنون از اینکه صبورانه وقت میزارید و راهنمایی می کنید

sazsaz
June 6th, 2018, 01:56
اگر مشکلتون رفع نشده با بنده در ارتباط باشید

jsoltani
June 6th, 2018, 12:33
اگر مشکلتون رفع نشده با بنده در ارتباط باشید
مشکل بنده با حذف کردن جدول افزونه آمار وردپرس در phpMyAdmin حل شد اما سی پنلم آپدیت نکرد فضای مصرفی رو برای همین چند ساعت بعد متوجه شدم هاست خالی شد مثل قبل و دیتابیسم از حجم 400 مگابایت به 13 مگابایت کاهش یافت!
فقط یک سوال داشتم
آیا میتونم با خیال راحت
1. تمامی محتویات پوشه tmp رو حذف کنم؟(سایت دانلود دارم اما برای قالب سایت از آمارگیر webgozar استفاده می کنم و در وردپرس از افزونه wp statistics اما اگر ریست هم بشه مهم نیست.
2. یک فایل error_log در قسمت public_html هاستم وجود داره با حجم 50 مگابایت. آیا با پاک کردن این فایل ممکنه مشکلی بوجود بیاد؟
(این دو مورد را اگر خالی کنم حدود 200 مگابایت از هاستم پاک سازی میشه و حجم مصرفی هاستم از 400 مگابایت به 200 مگابایت میرسه) لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
از همه دوستانی که راهنمایی کردند تشکر می کنم