PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا ایمیل وردپرس به اسپم میرود ؟

jilibambo
June 5th, 2018, 06:40
سلام و عرض خسته نباشید .
من یه مشکلیه که چند وقتیه به شدت به دنبال رفعش هستم اما هیچ راه حلی پیدا نمیشه .
در ابتدا مشکلی که داشتم این بود که ایمیل در کنارش ادرس هاستی که روش سایتم سواره میومد ، مثلا مینوشت example@mail.com از طریق .... هاست ، و به اینباکس میرفت اما الان ، ایمیلی که قراره به کاربر ارسال بشه حالا اطلاعات عضویت ، تغییر رمز و ... این ایمیل به بخش اسپم میره و خیلی از کاربرا اصلا اون بخشو نگاهم نمیکنن و سوالی که دارم اینه که راه حلی هست ایمیل به اینباکس بره ؟ از افزونه smtp wp mail استفاده کردم درحالت پیشفرض ایمیل بدون ادرس هاست میره به اسپم و در حالت استفاده از smtp های دیگر اصلا ایمیل فرستاده نمیشه . تو اکثر سایتا نوشتن از این افزونه استفاده کنین مشکلتون حل میشه اما فقط رو نیاوردن اسم هاست تاثیر داشت .
معذرت طولانی شد امیدوارم متوجه شده باشین .

Reza G
June 6th, 2018, 23:41
سلام و عرض خسته نباشید .
من یه مشکلیه که چند وقتیه به شدت به دنبال رفعش هستم اما هیچ راه حلی پیدا نمیشه .
در ابتدا مشکلی که داشتم این بود که ایمیل در کنارش ادرس هاستی که روش سایتم سواره میومد ، مثلا مینوشت example@mail.com از طریق .... هاست ، و به اینباکس میرفت اما الان ، ایمیلی که قراره به کاربر ارسال بشه حالا اطلاعات عضویت ، تغییر رمز و ... این ایمیل به بخش اسپم میره و خیلی از کاربرا اصلا اون بخشو نگاهم نمیکنن و سوالی که دارم اینه که راه حلی هست ایمیل به اینباکس بره ؟ از افزونه smtp wp mail استفاده کردم درحالت پیشفرض ایمیل بدون ادرس هاست میره به اسپم و در حالت استفاده از smtp های دیگر اصلا ایمیل فرستاده نمیشه . تو اکثر سایتا نوشتن از این افزونه استفاده کنین مشکلتون حل میشه اما فقط رو نیاوردن اسم هاست تاثیر داشت .
معذرت طولانی شد امیدوارم متوجه شده باشین .

این بحثی که شما می فرمایید ریشه اش از سرور شما هست که در حال حاضر IP اون سرور داخل بلک لیست قرار گرفته و سرویس دهنده های معتبر مثل جیمیل و ... اونو به عنوان اسپمر شناسایی می کنند.
هر افزونه ای هم استفاده کنید همینه قضیه.

دو راه دارید:

۱- با پشتیبانی هاستینگ در ارتباط باشید که قضیه بلک لیست بودن IP سرور رو اوکی کنند.

۲- برای ارسال ایمیل از یک smtp سرور دیگه (میتونید سرچ کنید، قابل خریداری هستند) استفاده کنید.

mohsengham
June 8th, 2018, 10:58
سلام دوست عزیز
سرویس‌دهنده‌های بزرگ ایمیل مخصوصا outlook بشدت روی رکوردهای دی‌ان‌اس مربوط به ایمیل وبسایت و محتوای ایمیلها حساسن و در نتیجه مشکل شما رو اکثر کاربران (نه فقط وردپرس بلکه هر سیستم مدیریت محتوای دیگه) دارن.
از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشین تا بسته به حجم ایمیلهای ارسالی پیشنهاد مقرون به صرفه‌ای بهتون ارائه کنم.